22 februāris, 2018

Eco jaunumi ķermenim | Urtekram & Dr.Bronner`s

Manā vannas istabā ir ienākuši trīs jaunpienācēji no lielākā eko veikala Biotēka - tie ir divi lieliskie palīgi no mana iemīļotā Urtekram zīmola un viens pavisam jauns jaunums no Dr.Bronner`s. Palīgi nav likuši vilties, tāpēc nevilkšu daudz garumā un pastāstīšu par tiem.


Manos jaunumos ir Urtekram alvejas želeja un lūpu balzāms - divi lieliski palīgi ziemas periodam. Savukārt no Dr.Bronner’s ir kaut kas pavisam interesants - Magic Soap ziepes.

Sākšu ar iemīļoto Urtekram un savu lielāko palīgu ziemai - lūpu balzāmu.


Urtekram vaniļas lūpu balzāms ar šī sviestu, bišu vasku un virkni vērtīgajām organiskajām eļļām. To, ka lūpu zīmulītis ir pilnīgi dabisks var pateikt uzreiz, jo tā konsistence ir kā eļļu un vasku maisījumam, nedaudz neviendabīga ar nelieliem kunkulīšiem, bet klājas teicami un kūst uz lūpām, tās padarot maigas, mitrinātas, pabarotas, un, pats galvenais, tas novērs lūpu plaisāšanu un lobīšanos. Neskaitāmas reizes esmu stāstījusi, cik man grūti ir iegādāties lūpu balzamus, jo bieži to lietošana beidzas lūpu ādas plaisāšanu un lobīšanos. Rezultātā ir iekaisušas un sāpīgas lūpas un lūpu balzāms metams miskastē. šī problēma mani, lielākoties, piemeklē tieši aukstajos mēnešos - tieši tad, kad lūpu balzama jautājums ir visaktuālākais :)
Bet Urtekram zīmulītis ir īsts glābējs - tas tik maigi un rūpīgi kopj lūpu ādu, ka to bez bēdas varu lietot gan dzīvojoties pa māju, gan dodoties aukstumā. Manas lūpas sen nav jutušās tik labi - tik maigas, mitrinātas un koptas. Īsts glābiņš no laikapstākļu un vides iedarbības. Pasūtot šo trāpīts desmitniekā :)

Vēl viens mans lielais palīgs no Urtekram - alvejas želeja.


Varētu rasties jautājums, kam alvejas želeja ziemas vidū? Jo bieži šāds produkts var asociēties ar vasaras svelmi un saules peldēm, kad alvejas želeja ir glābējs pie ieķertas saulītes uz ādas. Bet ne tikai - alvejas želeja ir arī lielisks glābējs, kad ziemā jākopj āda pēc epilācijas. Ziemā nepārtraukti tiek nēsāts garāks apģērbs un āda pēc epilācijas vai vaksācijas grib maigumu un īpašas rūpes, taču apģērbs kairina jau tā cietušo ādu. Tad nu īsts glābējs remdējot ādu un nomierinot kairinājumu ir alvejas želeja. Šī ir lieliska ar to, ka sastāvā ir glicerīns un hiāluronskābe, bet nav alkohols, kas nozīmē to, ka tā ir īpaši maiga un mitrinoša, savukārt alveja ir remdējoša un dziedējoša. Ideāli - tieši tas, ko man šobrīd vajag :)

Visbeidzot - interesantais jaunums Dr.Bronner’s Magic Soap ziepes.


Varētu šķiest, ka kas tur var būt tik ārkārtīgi interesants ar ziepju gabaliņu. Bet ir. Ne pa velti tās ir Magic Soap ziepes. Tās ir ārkārtīgi maigas Kastīlijas ziepes, kuru sastāvā ir organiskās eļļas, rožu ēteriskās eļļas, jūras sāls un E vitamīns. Tieši tik vienkāršs ir sastāvs. Ziepju pielietojums ir ārkārtīgi plašs: sejai, ķermenim, rokām, matiem, pat zobiem, veļai, grīdām, traukiem, augļiem - vienu vārdu sakot - jebkam. Un ideāli, jo man jau sen pietrūka drošas ziepes augļu mazgāšanai. Tagad par to man vairs nav jādomā, jo šīs ir lieliskas - teicami nomazgā, perfekti noskalojas, maigas rokām un nekas nenotiks, ja maza putiņa paliks ābola kātiņā.

Šos foršos palīgus meklē Biotēkā vai bio.lv
Cenas:
Lūpu balzāms - 3,95 EUR (šobrīd pieejams jaunums - alvejas lūpu balzāms)
Alvejas želeja - 6,40 EUR | 100ml
Dr.Bronner’s Magic Soap rožu ziepes - 5,90 EUR | 140g (šobrīd cena ar 20% atlaidi - 4,72 EUR)


Beidzot ārā ir tik skaista un perfekta ziema, tāpēc teikšu: Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru