10 maijs, 2018

Institut Esthederm Celulārais ūdens ar hialuronskābi

Institut Esthederm savu celulāro ūdens kolekcijai pievienojis jaunu Celulārā ūdens izsmidzinātāju ar hialuronskābi – EAU CELLULAIRE MIST. Nenoliegšu, ka Institut Esthederm celulārie ūdeņi vasarā ir īsts glābiņš. Tādēļ, sākoties siltajam un saulainajam laikam - atrādīšu šo jaunumu.



Mēģināšu īsumā atstāstīt to, kāpēc šis ūdens ir tik īpašs un ar ko tas atšķiras no pārējiem brāļiem.
Jaunā patentētā Celulārā ūdens izsmidzinātāja formula satur mikroelementus, biomimētiskus (bioloģiski saderīgus ar ādu) peptīdus un maza molekulārā svara hialuronskābi. Tā iedarbība pielīdzināma serumam, kas dabīgi uzlabo ādas pašatjaunošanos, aizkavē novecošanās procesus ādā, kā arī būtiski pastiprinot pārējo kosmētisko līdzekļu iedarbību.
Jaunā celulārā ūdens efektivitāte slēpjas tieši tā sastāvā esošās mazā svara hialuronskābes molekulās, kas atšķirībā no skaistumkopšanas nozarē tik plaši sastopamās hialuronskābes ar lielu molekulāro svaru, spēj izkļūt cauri ādas virsējam slānim un iedarboties uz ādas dziļākajiem slāņiem. Ādā šīs molekulas piesaista ūdeni, tādejādi palīdzot atjaunot ādas aizsargbarjeru un aizsardzības mehānismus.


Kā jau minēju - jaunais izsmidzināmais celulārais ūdens ir ar seruma efektivitāti - to arī sajutīsi uz ādas. Tas ne vien atsvaidzina ādu, bet arī to lieliski mitrina. Man patīk no rītiem to uzpūst uz nomazgātas sejas ādas, lai mazliet piešķirtu tai možumu pēc miega un tad man nav jāsteidzas uzklāt sejas krēmu. Kamēr apdaru rīta darbiņus, ļauju celulārajam ūdenim palutināt manas šūniņas un tikai pēc laiciņa klāju dienas krēmu.
Celulārais ūdens pēc ādas attīrīšanas lieliski to mitrina un palīdz novērst savilkuma sajūtu, kā arī neļauj ādai zaudēt tik svarīgo mitrumu. Tāpat ūdens lieliski nomierina ādu un nostiprina to. Celulārais ūdens būs teicams palīgs gan vasaras karstajās dienas pludmalē ķerot saules starus, kad nepieciešama mitrināšana un atsvaidzināšana, gan pārlidojumos, jo lidmašīnu sausais gaiss kairina un sausina ādu - tāpat tas lieliski noderēs birojā garas stundas pavadot pie datora, kad nepieciešama ādai atgriezt dzīvīgumu.

Vispār par jauno celulāro ūdeni esmu pilnīgā sajūsmā. Īstenībā par visiem Institut Esthederm produktiem esmu sajūsmā, ne velti tas kļuvis par vienu no maniem TOP kosmētikas zīmoliem.

Runājot par cenām, tos iegādāties var lielākajās aptiekās un Institut Esthederm salonā.
Cena Esthederm salonā (Berga Bazārā Marijas ielā 13):
100 ml flakons - 19 EUR
200 ml flakons - 29 EUR

Vairāk par Institut Esthederm kosmētiku lasi te.

Lai skaista vasarīgā diena!


2 komentāri:

  1. Gribēju Stckmann nopirkt,bet mazā nebija un man psteica ka vispār nebūx neviena vairs! Kaut kā apstulbu,bet skatīšos Marijas ielā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan ir interesanti. Paldies par info. Bet Berga bazārā noteikti jābūt.

      Dzēst

Ievadiet komentāru