16 jūlijs, 2018

Bioderma vasarai

Vasara rit pilnā sparā un pieļauju, ka teju katru mammu ir tirdījuši jautājumi par to, kādu saules aizsardzību izvēlēties savam mazulim un vai jau ir laiks arī kādai kopjošai kosmētikai. Es savam mazulim vasarā esmu izvēlējusies Bioderma zīmolu un varu pastāstīt, kāpēc mana izvēle ir tieši šāda.


Pirmkārt, sākoties vasarai bija nepieciešamība pēc saules aizsargkrēma, jo mazuļa maigā ādiņa ir ļoti jūtīga un tā var apdegt saulē ļoti strauji. Bet pastāv ne tikai apdegšanas risks - ir ļoti svarīgi dzīves pirmajos gados sargāt ādu no saules, jo saule gan paātrina ādas novecošanās procesus (un iedomājaties, ka tas sākas jau tik mazam cilvēciņam), tāpat no saules var rasties dažādi pigmentācijas plankumi - arī bērniem, ne vien pieaugušajiem. Tā nu ilgi pētīju piedāvājumu klāstu un tieši Bioderma saules aizsargpieniņu atzinu par labu esam savam mazajam cilvēciņam.



Jautājums, kādēļ es izvēlējos tieši šo saules aizsargpieniņu, no visa lielā piedāvājuma klāsta?
Pirmkārt jau es uzticos Bioderma zīmolam. Es pati ikdienā labprāt izvēlos Bioderma kosmētiku, zinu, ka tā ir pārbaudīts un droša. Tas gan ir vairāk tāds subjektīvais viedoklis. Bet izvērtējot objektīvi - sev atzīmēju pieniņa galvenās īpašības:
  • tas ir tieši izstrādāts bērniem no 1 gada vecuma;
  • tam ir augsta aizsardzība pret UV starojumu - gan UVA, gan UVB un augsts saules aizsardzības faktors SPF 50+;
  • tam ir gaiši zila krāsa, kas nodrošina vienmērīgu pieniņa uzklāšanu. Krāsa izzūd neilgi pēc pieniņa uzklāšanas. Ir gan bijuši gadījumi, ka bērnam ir bail no tāda zila pieniņa, bet manā gadījumā iebildumu nav un mammai drošība, ka nekas nav palicis nenoklāts;
  • paredzēts gan sejai gan ķermenim;
  • tam ir ļoti viegla tekstūra;
  • tas ir ūdensnoturīgs;
  • palasot ražotāja norādījumu, pamanīju, ka pieniņš satur ekskluzīvi patentētu Cellular Bioprotection® kompleksu, kas nodrošina optimālu ādas šūnu aizsardzību un samazina šūnu bojājumu risku.
Vai nav gana daudz plusu kāpēc izvēlēties tieši šo. Un pie tam ne mirkli nenožēloju, jo uzklāšana ir viegla un aizsardzība ir perfekta. Pie tam iepakojums ir neliels un to vienmēr var paņemt līdzi, tāpat arī to ir iespējams izlietot vienas sezonas laikā, jo, pēc pēdējiem pētījumiem, glabāt saules aizargkrēmu nākamajām sezonām nav ieteicams. Tādēļ šis iepakojums ir mani uzrunājis.

Un otrs mūsu glābiņš ir Bioderma Atoderm SOS sprejs.


Bioderma Atoderms SOS sprejs ir paredzēts ādas niezes remdēšanai sakairinātai, sausai un jūtīgai ādai. Pamatā SOS sprejs ir paredzēts atopiskā dermatīta vai psoriāzes gadījumā, taču esmu pārbaudījusi, ka tas ne vien lieliski remdē sakairinātu un niezošu ādu, bet arī nekavējoties veldzē un nogludina dermatīta skartu ādu.
Manai meitai ir pārtikas izraisīts dermatīts, kurš ļoti slikti pakļaujas kopšanai - principā nepārtraukti ir jāsmērē kāds mitrinošs un kopjošs krēms, lai āda nebūtu apsārtusi un nelobītos. Tad atklāju šo SOS spreju un tas nekavējoties mitrina un pabaro dermatīta skarto ādu, to nogludina, novērš ādas kairinājumu un lobīšanos. Jau pāris dienu laikā uzlaboja kopējo ādas stāvokli un atviegloja ādas kopšanu.
Sprejs izsmidzinās ļoti vienmērīgi un tas ir lietojams 360 grādos, kas ir ļoti ērti. Tas ir gan mitrinošs, gan barojošs, pirmajā brīdī gana bagātīgs, bet uzsūcas labi un pietiekami ātri. Sprejs lietojams visām vecuma grupām, jau no dzimšanas un tas ir piemērots gan sejas, gan ķermeņa ādai.

Bioderma kosmētika ir nopērkama teju visās Latvijas aptiekās.
Cenas:
Saules aizsargpieniņš - pilna cena ap 22 EUR, bet tagad jau sākušās atlaides saules aizsargkrēmiem un tos var noķert pa diezgan labu cenu, piemēram šeit, šeit vai šeit.
SOS sprejs - ap 15 EUR.


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru