13 jūlijs, 2018

Institut Esthederm Osmoclean līnija

Vairākkārt esmu minējusi, ka Institut Esthederm ir viens no maniem mīļākajiem kosmētikas zīmoliem, tieši tāpēc, ka kosmētika ir pārdomāta un ļoti efektīva. Un šodien gribu mazliet vairāk pastāstīt par zīmola Osmoclean līnijas diviem produktiem.


Šoreiz stāsts būs par Osmoclean Gentle Deep Pore Cleanser jebšu poru dziļās tīrīšanas līdzekli un Lightening Buffing Mask - attīrošo lobošo masku. Kur katrs no tiem ir fantastisks, bet, pēc kosmētologa rekomendācijām, vislabāk strādā abi kopā.


Un sākšu ar attīrošo produktu.


OSMOCLEAN Gentle Deep Pore Cleanser ir maigs poru dziļās tīrīšanas līdzeklis, kas dziļi attīra poras, un novērš komedonu veidošanos. To lietojot āda kļūst maiga, gluda, elastīga un atgūst komforta sajūtu.
Vispār attīrošais līdzeklis ir ļoti interesants gan pēc savas konsistences, gan arī lietošanas. Tas ļoti maigi, bet dziļi attīra ādu, samazina melnos punktiņus T-zonā, mazina izsitumu veidošanos, kā arī teicami attīra ādu un tās poras no ikdienas netīrumiem. Bet, kā jau pats ražotājs to ir atzīmējis - attīrošais līdzeklis ir maigs, tas nekairina ādu un nesavelk to.
Tā kā attīrošā līdzekļa lietošana arī ir īpatnēja, mazliet vairāk pastāstīšu par to.
Attīrošais līdzeklis ir krēmveida konsistences, balts un pabiezs. Līdz ar to, ar viegliem pieskārieniem to bagātīgi uzklāj tīrai, sausai sejas, kakla un dekoltē zonas ādai. Ar vieglām apļveida kustībām to iemasē ādā, līdz krēms sabiezē, pievēršot īpašu uzmanību sejas T-zonai. Pēc uzklāšanas kārtīgi noskalo ar remdenu ūdeni. Attīrošais līdzeklis būs piemērots jebkāda tipa ādai. Lieto reizi divās nedēļās, ja āda ir jutīga. Reizi nedēļā, ja āda ir sausa. Trīs reizes nedēļā, ja āda ir taukaina.
Šis ir perfekts attīrošais līdzeklis un viens no maniem mīļākajiem kosmētiskajiem produktiem, jo ir savādāks kā ierastie attīrošie līdzekļi, jo ir efektīvs un lieliski der manai ādai.

Kompleksai iedarbībai lietoju attīrošo masku.


OSMOCLEAN Lightening Buffing Mask ir attīroša loboša maska, kas apvieno gan sejas masku, gan maigu ādas atmirušo šūnu nolobīšanu. Kā jau minēju, maska attīra ādu no atmirušajām šūnām un ādas virskārtas nepilnībām, kas ietekmē ādas toni. Tā absorbē lieko sebumu un attīra poras.
Šī maska ir lieliski piemērota tiem, kam āda ir taukaina vai kombinēta, jo tā lieliski un maigi attīra ādu, dziļi attīrot poras un maigi nolobot ādas virsējo slānīti. Pēc vairākkārtīgas maskas lietošanas var pamanīt, ka seja iegūst svaigāku izskatu, āda kļūst gaišāka, mirdzoša un samtaina.

Lietošana:
Uzklāt uz tīras un sausas sejas, kakla un dekoltē zonas biezā, vienmērīgā kārtā. Atstāt uz dažām minūtēm, tad viegli iemasēt un rūpīgi noskalot. Lietot 1-2 reizes nedēļā.

Kā jau minēju - maska ir perfekts papildinājums attīrošajam līdzeklim, un, lietojot tos kopā, āda ir kļuvusi gan vienmērīgāka un mirdzošāka, gan arī normalizējusies T-zonas taukošanās. Tāpat arī uzlabojas ādas kopējais stāvoklis, jo labāk iedarbojas citi kopjošie līdzekļi. Maska man pietiks krietni ilgam laiciņam, bet attīrošais līdzeklis jau ir iegādāts atkārtoti.

Institut Esthederm produktus var iegādāties lielākajās aptiekās, u/v Stockmann un Institut Esthederm Paris skaistumkopšanas salonā Berga Bazarā.

Cenas (internetaptieka.lv)
Attīrošais līdzeklis -29,43 EUR
Maska - 32,91 EUR


Lai skaisti!
 
 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru