27 jūlijs, 2018

Dove micelārās dušas želejas

Dušas želejas ir tie produkti, kas manā vannas istabā mainās nepārtraukti - retu reizi atgriežas kaut kas ļoti iemīļots, jo to ir tik daudz, ka gribētos izmēģināt visas.
Dušas želejas var būt visneiedomājamākajos formātos - kā dušas putas, kā dušas eļļa, kā dušas krēms vai pat dušas suflē. Bet klasika vienmēr ir topā, tādēļ uzlabot šo formātu ir pamatīgs izaicinājums. Un jau atkal Dove zīmols mani ir pārsteidzis ar kaut ko pavisam jaunu - radot dušas želejas ar micelārajām tehnoloģijām.


Micelārās tehnoloģijas pamatā ir micellas, kas sastāv no ūdens un taukvielu saistošajām daļiņām un spēj nodrošināt ādas attīrīšanu. Tās aptver un viegli atbrīvo ādu no netīrumiem, dekoratīvās kosmētikas un citām nevēlamām vielām, atsvaidzinot un padarot ādu viegli kopjamu.
Jaunās Dove dušas želejas apvieno micelārās tehnoloģijas pozitīvās īpašības, padarot to maigu, svaigu un skaistu.
Ir pieejamas divu veidu želejas.

Dove Anti-Stress dušas želeja.


Dove Anti-Stress dušas želeja - ar maigu un nomierinošu sandalkoka un jasmīna aromātu, apvienojumā ar micelāro tehnoloģiju un barojošajām īpašībām. Maigi attīra un saudzē ādu, kas regulāri pakļauta apkārtējās vides ietekmei, piesārņojumam un netīrumiem.

Dove Sensitive skin dušas želeja.


Dove Sensitive skin dušas želeja - radīta jutīgai ādai, attīra un nomierina to. Smalkās micellas ieskauj un maigi attīra jutīgu ādu, tajā pat laikā mitrinot to. Šī dušas želeja ir hipoalerģiska un nesatur sulfātus.

Man patīk, ka jaunās dušas želejas ir forši krēmīgas un saputojas maigām un bagātīgām putām. Tās ļoti labi attīra ādu, to nesausinot un nesavelkot. Vēlreiz pārliecinājos, ka Dove dušas želejas ir patiesi laba izvēle :)

Tās nopērkamas veikalos Drogas.
Cenas:
3,09 eiro (250 ml) un 5,09 eiro (500 ml)
Šobrīd veikalos Drogas 250 ml iepakojumiem ir 40% atlaide un tās maksā 1,85 EUR. Tās var atrast šeit un šeit.


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru