09 novembris, 2018

Babē mazie palīgi

Vai arī Tev ir ikdienas mazie palīgi, bez kuriem pat no mājas nevari iziet? Es mājās varu aizmirst telefonu un maku, bet roku krēms un dezodorants manā rokas somiņā būs vienmēr. Bet ko izvēlēties no tik ārkārtīgi plašā piedāvājumu klāsta? Viens no zīmoliem, ko iesaku ir Babē - pārbaudīts, efektīvs, maigs un ārkārtīgi patīkams.


Šoreiz gribu īsi un konkrēti pastāstīt kāpēc es esmu izvēlējusies šos un kam pievērst uzmanību. Ceru, ka sanāks tik īsi, kā plānoju :)

Babē roku losjons.


Atjauno un baro, atstājot ādu mīkstu un elastīgu. Krēms satur Omega 3, 6 un 9 taukskābes un alantoīnu, kas roku ādu padara maigu un elastīgu. Krēma galvenās sastāvdaļas ir glicerīns, Šī sviests, Inka-Inči eļļa, vitamīns E un jau minētais alantoīns, kas mitrina un baro ādu, to dziedē un palīdz saglabāt dabisko aizsargbarjeru.
Lielākais pluss ir krēma tekstūra - tā ir viegla un uzreiz tiek absorbēta, bez lipīguma un taukainuma sajūtas. Krēms patīkami kopj ādu, to mitrina un padara ļoti maigu. To lietojot ir forši strādāt gan ar papīriem, gan datoru - nav ne taukainu ne slīdošu pirkstiņu. Lieliska izvēle. Noteikti viens no visu laiku labākajiem roku krēmiem.


Babē rullīša dezodorants.


Anti-perspirants ar 24 h iedarbību. Regulē pārmērīgi lielu svīšanu, novērš nepatīkamo smaržu. Efektīva aizsardzība visas dienas garumā. Bagātināts ar bisabololu, kas nomierina un mīkstina ādu. Nesatur spirtu. Bez parabēniem. Hipoalerģisks.
Dezodorants savu funkciju veic labi - maigi pasargā ādu no pārmērīgas svīšanas un novērš aromātu veidošanos. Tam ir patīkama tekstūra - mitra, bet ne lipīga, tas labi uzsūcās un nožūstot nerada diskomfortu. Nesmērē apģērbu. Mīnuss - alumīnija sāļi sastāvā.


Babē kosmētiku var iegādāties aptiekās. Es parasti ķeru atlaides vai izdevīgākos piedāvājumus.

Cenas:
Roku krēms ~ 9 EUR | 75 ml
Dezodorants ~ 11 EUR


Kas vienmēr atrodams Tavā rokassomiņā?

Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru