15 novembris, 2018

MAC Prep+Prime Fix+

MAC viennozīmīgi ir viens no foršākajiem dekoratīvās kosmētikas zīmoliem. Noturīga, kvalitatīva un izteiksmīga kosmētika - manuprāt tas ir tas, kas raksturo šo zīmolu. Tādēļ arvien biežāk savā make-up kastītē pievienoju kaut ko no MAC. Šoreiz pievienojas ikoniskas MAC Prep+Prime Fix+



MAC Prep+Prime Fix+ ir viegls minerālvielām un vitamīniem bagātināts grima fiksators, kas atsvaidzina, mitrina un nomierina ādu. Sastāvā ir kumelītes, zaļā tēja un gurķu ekstrakts, kuri rūpējas par maigu ādas nomierināšanu un atsvaidzināšanu. Dermatoloģiski un oftamoloģiksi testēts.


Kā jau pasaka priekšā nosaukums - grima fiksators lietojams vai nu pirms kosmētikas uzklāšanas, lai atvieglotu dekoratīvās kosmētikas uzklāšanu un pastiprinātu toņu košumu, kā arī paildzinātu kosmētikas noturību, vai pēc kosmētikas uzklāšanas, lai nostiprinātu grimu un saglabātu to nevainojamu visas dienas garumā.
MAC Prep+Prime Fix+ ir lielisks gan tādēļ, ka ir mitrinošs, nav lipīgs, taukains un neveido uz sejas nekādas kārtiņas vai maskas. Tāpat tas nesacietē un neuzvedās kā laka uz sejas. Tas ir pavisam viegls, maigs, atsvaidzinošs un pilnībā funkcionāls. Nevaru vairs iedomāties savu make-up bez šī.

Kam noderēs? Taukainai ādai ikdienā, lai paildzinātu dekoratīvās kosmētikas noturību. Jebkurai ādai, kas vēlas izteiksmīgu grimu dienas garumā. Un noteikti ikvienai dāmai uz svarīgākajiem pasākumiem, lai būtu garants grima saglabāšanai nozīmīgākajos mirkļos. Principā - universāls produkts gan ikdienai, gan īpašiem pasākumiem.


Iegādāties var MAC stendos u/v Stockmann vai veikalos Douglas.

Cena - 20 EUR | 100ml


Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru