19 novembris, 2018

Biovene Bubble Mask

Sejas masku dažādība ir fantastiska - mitrinošas, attīrošas, uzmundrinošas, melnas, baltas, plēvīšu un burbuļu maskas - un ne tas vien, tieši tik dažāda izvēle ir šajā sejas kopšanas kategorijā. Pēdējā laikā liels hīts ir tieši burbuļu maskas - jo tās ne vien kopj ādu, bet arī stilīgi izskatās instagram kontā. Un, jā, man ar tādu vajag, tāpēc izvēlējos klasiku no Drogu klāsta - Biovene burbuļu masku ar aktivēto ogli.



Biovene Bubble Mask ir maska, kas palīdz cīnīties ar pumpām, pūtītēm un ādas neviendabīgu toni. Pēc uzklāšanas maska saputojas, kā rezultātā āda tiek maigi masēta, kā arī atbrīvota no netīrumiem un apkārtējās vides toksīniem, kas uz tās uzkrājušies. Dabīgie ginka, alvejas un zaļās tējas ekstrakti dziļi iesūcas ādā, to efektīvi mitrinot un piešķirot enerģiju un dabīgu mirdzumu.


Maska ir tiešām patīkama - tā uzklāta uz ādas saputojas maigi kņudinot un masējot ādu (man ļoti patīk tā maigi kņudinošā sajūta). Arī tās lietošana ir ērta un vienkārša. Masku uz ādas patur 5-10 minūtes, tad to ar pirkstu galiem iemasē un vēl patur 5-10 minūtes. Pēc tam noskalo ar siltu ūdeni. Āda pēc maskas ir maiga, tīra, melnie punktiņi T-zonā ir palikuši gaišāki. Maska ādu attīra, bet nesavelk un nesausina.

Un, jā, tā arī izskatās gana jauki.



Biovene maska nopērkama veikalos Drogas.

Cena 15,99 EUR


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru