06 jūnijs, 2019

Eisenberg Paris Le Maquillage dekoratīvā kosmētika

Šopavasar man bija tas gods iepazīties ar Eisenberg Paris jaunumu - Le Maquillage dekoratīvo kosmētiku. Tā ir burvīga, gluži kā pats zīmols. Kosmētika ir pārdomāta, līdz sīkumam izstrādāta un ikdienas lietošanai lieliski piemērota. Man patīk tā it visos sīkumos.


Eisenberg Paris Le Maquillage dekoratīvās kosmētikas klāstā ir seši produkti - make-up bāze, konsīleris (4 toņos), tonālais krēms (8 toņos),  lūpu balzāms (4 toņos), atliecoša tuša un kuplinoša tuša. No tiem iepazinos ar diviem - make-up bāzi un atliecošos tušu. Un jā - abi ir tik lieliski.

Le Maquillage Instant Complexion Perfector Grima bāze.


Viegla emulsija, kas ādu acumirklī padara samtainu: tā sagatavo dekoratīvās kosmētikas uzklāšanai un nodrošina vienmērīgu uzklāšanu nevainojamam rezultātam un ilgai noturībai. Argāna eļļas barojošās, atjaunojošās un pretnovecošanās īpašības savienojumā ar Pistacia Lenticus, kas nodrošina matējošu efektu, un vīnogu ekstraktu, kas sniedz pretnovecošanās iedarbību. Tā pat bāze satur antioksidantu E vitamīnu un Trio-Molecular® Formula®, kas atjauno, aktivizē un apgādā ar skābekli.

Bāzi var lietot uz sejas, plakstiņiem un acu zonā, lai iegūtu gludu ādu. Uzklāt uz sejas un acīm pēc ikdienas ādas kopšanas līdzekļa - vienu vai pirms tonālā krēma. Pēc tam uzklāt dekoratīvo kosmētiku.


Interesanti, ka ražotājs tekstūru ir nodēvējis par emulsiju. Man gan to vairāk gribētos saukt par putota, gaissīga suflē tektūru, kas perfekti izlīdzināas uz ādaas piešķirot ādai samtainu tekstūru. Bāze perfekti izlīdzina ādas tekstūru, nedaudz koriģē toni un lieliski sagatavo ādu dekoratīvajai kosmētikai. Bāze palīdz lieliski izlīdzināt tonālo krēmu un notur to vietā visas dienas garumā. Tāpat bāze saglabā tonālā krēma klājumu - tas nepazūd un neizsmērējas dienas gaidā. Pie tam āda jūtās lieliski - nav maskas efekts, poras nenosprostojas. Gluži pretēji - āda elpo. Ļoti, ļoti patīk, gan teksstūra, gan klājums, gan arī noturība. Perfekti!

Le Maquillage The Graphic Mascara Atliecoša tuša.


The Graphic Mascara šī ir skropstu tuša, ar ko veido spilgtu, liegu vai dabisku grimu. Acumirklī veido bezgalīgas, atliektas skropstas un nodrošina acu izteiksmīgumu. Ekskluzīvā formula veicina skropstu augšanu un samazina bojāto skropstu skaitu, pateicoties stiprinošajam jūras aļģu un Provitamīna B5 molekulārajam duetam un antioksidantiem - C & E vitamīviem. Ar katru dienu skropstas kļūs pamanāmi veselīgākas, biezākas, garākas. Oftalmologu testēts. Piemērots pat jutīgām acīm un kontaktlēcu lietotājiem. Nesatur smaržvielas.

Šī ir mana visu laiku labākā tuša. Tā ir perfekta. Ar to es arī varētu beigt. Bet sīkāk - tā burvīgi atliec skropstas, tā burvīgi tās pagarina, padara kuplākas. Un tā, ka tiešām to var pamanīt. Tai ir perfekta tekstūra - tieši tik mitra un krēmīga, lai to varētu ērti un ātri uzklāt. Tai ir ērta un skaista birstīte, kas perfekti pieguļ skropstām un ērti nokrāso tās visā garumā, atliecot un pagarinot tās. Visbeidzot tušai ir elegants iepakojums, kas lieliski izskatās gan dzīvē, gan foto. Mana ideālā.

Eisenberg kosmētiku meklē Douglass veikalos vai internetā douglas.lv

Cenasa:
Bāze - 43,99 EUR | 30 ml
Tuša - 33,99 EUR
Un noteikti ir katra centa vērta.

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru