24 jūnijs, 2019

Lieliski dabīgie saules produkti no Biotēkas klāsta

Trīs dienas pavadītas saules peldēs. Būs kāda pus saules aizsargkrēma burka kopā aizgājusi. Un uzsitu sev uz pleca, ka arī līdzcilvēkiem stāstu par saules ietekmi un motivēju lietot saules aizsargkrēmus un pastiprināti kopt savu ādu.
Šie mirkļi man tā patīk 💚
Un jā - šovasar sanāk īpaši daudz laika pavadīt ārā un arī saules aizsargkrēmi man tērējas ārkārtīgi daudz. Tādēļ krājumi ir atbilstoši.
Šobrīd man favorītu pulciņā ir tieši dabīgie saules aizsargkrēmi. Kādēļ? Lasi tālāk.


Biotēkā ir foršs saules produkti klāsts - tur pieejami gan dažādu pakāpju saules aizsargkrēmi, gan arī forši līdzekļi pēc sauļošanās. Kas pats foršākais - visi dabīgi, droši un pārbaudīti.

Sākšu ar saules aizsargkrēmiem un pašu lielāko favorītu - LOVEA KIDS saules aizsargkrēmu ar SPF 50.


Pirmais bonuss - Anna un Elza uz iepakojuma. Visas meitenītes sajūsmā spiedz un mammām prasa iegādāties. Jebkura meitenīte, kas zina, kas ir Anna un Elza, šo saules aizsargkrēmu lietos BEZ ierunām. Pārbaudīts!
Bez iepakojuma, kas svarīgākais ir mazajām princesēm, es dievinu krēma tekstūru, smaržu un visas īpašības.
Krēms ir ar SPF 50, un vienlaicīgi ādu aizsargā gan no UVA, gan UVB stariem. Krēmam tekstūra ir perfekta - tas ir mitrinošs, nav lipīgs un taukains, saules aizsardzību nodrošina minerālu filtri, kas ļauj saulītē doties uzreiz pēc krēma uzklāšanas. Un jā - krēmam ir burvīgs augļu aromāts. Mans bērns smaržo pēc končiņas :D Un jā - es sevi pēdējās dienās pieķeru lietojot tikai šo krēmu. Man patīk tā super vieglā tekstūra.

Ar SPF 50 vēl ir LOVEA bio sērijas saules aizsargkrēms sejai.


Šis ir krēms ir paredzēts sejas ādas aizsardzībai. Sastāvs bagātināts ar argana un kokosriekstu eļļām, kas dziļi mitrina un atjauno ādu, savukārt dabiskie minerālu aizsargfiltri nodrošina UVA un UVB staru aizsardzību. Jau atkal minerālu filtrs, kas nozīmē, ka saulītē var doties uzreiz. Nekas nav jāgaida. Krēma aizsardzības pakāpe ir augsta - SPF 50. Pie tam saules aizsargkrēmam ir patīkam tekstūra, kas viegli klājas un ļauj ādai elpot. Par aromātu var diskutēt - tam ir LOVEA tik raksturīgais Monoi ziedu aromāts, kas citiem ļoti patīk, bet nav gluži manā gaumē.

Vasaras otrajā mēnesī iesoļojot lielisks palīgs būs Jāsön Minerālu saules aizsargkrēms ar SPF 30.



Jāsön Minerālu saules aizsargkrēms ar SPF 30 efektīvi aizsargā pret ultravioletajiem (gan UVA, gan UVB) stariem un palīdz novērst gan apdegumu rašanos, gan arī ādas priekšlaicīgu novecošanos. Krēmam ir pabieza un ūdensnoturīga tekstūra, kas ir īpaši saudzīga pret ūdens iemītniekiem. Pie tam tas ir lielisks līdzeklis visai ģimenei, jo piemērots gan pieaugušiem, gan bērniem (pat no 6 mēnešu vecuma). Aizsargkrēmam pievienotie kumelīšu un kliņģerīšu ekstrakti remdē un mīkstina ādu. Labs krēms, kam patīk bagātīgākas tekstūras un viens produkts visai ģimenei.

Turpinot samazināt krēma aizsardzības pakāpi, uz vasaras otro pusi un rudens sākumā pavisam labi noderēs Antipodes® Immortal krēms sejai un ķermenim ar SPF 15


Antipodes® Immortal krēms sejai un ķermenim ar SPF 15 saules aizsargfiltru aizsargā ādu gan no UVA, gan arī UVB stariem. Saules aizsardzības pakāpe ir vidēja (es pat teiktu - vidēji zema), kas ir lieliski piemērota vairāk mākoņainās dienās, kā arī vasaras otrai pusei, kad āda jau ir izveidojusi dabīgo aizsargbarjeru. Krēma tekstūra ir mitrinoša, bet bagātīga, kas labi uzsūcas, bet var radīt diskomfortu ļoti karstās dienās, kad ķermenis pastiprināti svīst. Toties krēmam ir ļoti augstvērtīgs sastāvs ar spēcīgiem antioksidanti no vīnogu un kivi augļu ekstraktiem, augu izcelsmes hiāluronskābi un reiši sēņu ekstraktu, kas stimulē šūnu atjaunošanos, nodrošinot jauneklīgāku, veselīgu izskatu.
Šis ir īpašs krēms, arī uzklāšana ir īpaša - tas plaukstās pa priekšu jāsasilda un tad maigi jāuzklāj uz sejas un ķermeņa. Man patīk, bet ne karstajās dienās.

Pavisam zemas aizsardzības pakāpes saules aizsarglīdzeklis ir Lovea Monoi sauļošanās eļļa ar SPF 6


Sauļošanās eļļa ar zemas pakāpes aizsargfiltru SPF 6 ir vairāk paredzēta iedeguma pastiprināšanai, vienlaicīgi pasargājot ādu no UVA un UVB stariem. Aizsargeļļa ir lieliski piemērota jau iesauļotai ādai, kad tā ir izveidojusi dabisko aizsargslāni. Eļļa vienlaicīgi arī baro ādu un veicina ātru iedegumu, saglabājot ādas mitruma līmeni. Sastāvā ir kokosriekstu eļļa un Monoi eļļa, kas piešķir sauļošanās eļļai saldo Monoi ziedu aromātu. Esmu šo lietojusi sauļojoties, lai iegūtu iedegumu, bet tomēr šis nav mans produkts - es dodu priekšroku pamatīgai aizsardzībai. Bet draugu lokā redzu daudz zemas pakāpes aizsargkrēmus, tā kā kopumā šāds produkts ir pieprasīts.

Un galvenais - neaizmirst ādu palutināt arī pēc sauļošanās.


Mans ilggadējais favorīts - Jāsön nomierinošā alvejas želeja ar alantoīnu. Alvejas želeja vasarā, pēc saules peldēm, ir fantastisks risinājums. Tā lieliski mitrina, nomierina un atsvaidzina ādu, remdē kairinājumu. Alvejas želejas pamata sastāvā ir alvejas sula, līdz ar to želejai piemīt tipiskās alvejas īpašības - izteikta mitrināšana un ādas nomierināšana, tāpēc tā ideāli piestāv vasarai.
Kā tipiska alvejas želeja - arī šī uzreiz pēc uzklāšanas ādai dod mazliet lipīgu sajūtu, bet tā pazūd līdzko želeja ir pilnībā uzsūkusies. Ir varbūt minūte ilgāk jāpagaida, bet ir to vērts :)

Jāsön First Aid želeja ar attīrošo tējas koka eļļu ir remdējoša kopšana bojātai, sausai ķermeņa ādai. Antibakteriālais tējas koka lapu ekstrakts kopā ar kliņģerīti un burvjlazdu attīra nelielus iekaisumus un lieliski palīdz iegūt veselīgu ādu bez savainojumiem. Želeja ir riktīgs SOS līdzeklis vasarai - tā remdē sakairinātu ādu: kukaiņu kodumus, skrāpējumus, nobrāzumus, pat saules apdegumus. Tā palīdzēs gan pēc dārza darbiem, gan atpūtas dabā, gan saules peldēm. Ļoti universāls produkts.

Šos visus atradīsi Biotēkas plauktos vai internetā bio.lv

Cenas:
Lovea saules aizsarglīdzeklis bērniem ar SPF50 - 16,20 EUR | 200ml
Lovea saules aizsarglīdzeklis sejai ar SPF50 - 12,60 EUR | 50ml
Jāsön minerālu saules aizsargkrēms ar SPF30 - 16,95 EUR | 113g
Antipodes® immortal krēms sejai un ķermenim ar SPF 15 - 38,90 EUR | 60ml
Lovea sauļošanās eļļa ar SPF 6 - 9,60 EUR | 125ml
Jāsön nomierinoša alvejas želeja ar alantoīnu - 8,95 EUR | 227g
Jāsön first aid želeja ar attīrošo tējas koka eļļu - 7,85 EUR | 113ml

Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru