16 jūnijs, 2019

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder balinošais šampūns un kondicionieris

Cilvēki iedalās divās kategorijās - ir tie, kas matus vasarā sargā no saules ietekmes un ir tie, kas ļaujas saulei. Matu ziņā esmu otrajā kategorijā, jo man patīk tas vieglums un gaišums, kas iezogas matos vasarā. Saulē balojušas šķipsnas un zeltainais tonis ir mans vasaras must-have. Vienīgais, kas jāatceras ļaujoties - mati ir pamatīgi jākopj, lai nebūtu sausa salmu čupa.


Šovasar saules peldēm talkā nāk John Frieda Sheer Blonde Go Blonder Lightening balinošais šampūns un kondicionieris, kas sola pat divus toņus gaišākus matus bez matu balināšanas.


Sheer Blonde Go Blonder Lightening šampūns
Šampūns gaišiem matiem ar balinošu efektu pakāpeniski gaišākam un starojošam blondam matu tonim. Piemērots visiem dabīgiem, krāsotiem un balinātiem matu toņiem.
Šampūns ar kumelītes un citrusu gaišinošo kompleksu maigi un pakāpeniski balina krāsu pigmentu līdz pat diviem toņiem. Mati kļūst gaišāki, saules apmirdzēti un starojoši.
Šis ir īsts must-have, ja vēlies izteiksmīgu, zeltainu un saules noskūpstītu gaišo matu toni. Šampūns satur dabīgi balinošu kompleksi BEZ amonjaka un peroksīda (izgāju visam sastāvam cauri - tiešām NAV), tas nozīmē, ka matu balināšana ir pavisam saudzīga. Kopumā šampūns ir labs - maigs, matus nesausina un nesaveļ pinkās. Bet bez laba kondicioniera neiztikt.

Sheer Blonde Go Blonder Lightening kondicionieris
Kondicionieris gaišiem matiem ar balinošu efektu pakāpeniski gaišākiem un starojošiem, koptiem matiem. Sastāvs ar dabīgi gaišinošu kumelīšu un citrusu kompleksu, kas maigi un pakāpeniski padara gaišāku, košāku un starojošu matu toni. Krāsas pigments tiek balināts līdz pat diviem toņiem, tikmēr kondicionieris atjauno matu dabīgo mitrumu, mīkstumu un spīdumu, lai radītu saules apmirdzētu, veselīgu toni.
Diezgan viegls matu kondicionieris, kas mitrina un nogludina matu to nepadarot smagnēju, bet arī nesapūko un nesaveļ tos. Kondicionieris palīdz matus gaišināt, vienlaicīgi kopjot, tomēr maniem matiem ik pa laikam prasās smago artilēriju un kādu dziļi atjaunojošu masku - vasara: vējš, saule un šis balinošais komplekss tomēr matiem atņem spēku.

Kopumā esmu apmierināta ar šo komplektu, jo man nepatīk krāsot matus, bet mani dabīgi blondie ar katru gadu kļūt arvien tumšāki - tad nu šis ir tāds labs un samērā saudzīgs veids, kā uzturēt matus gaišus un mirdzošus - pie tam piešķirot tiem tādu foršu, dabisku un vasarīgi zeltainu toni. Kopumā mani mati gaišinošo kompleksu panes labi, tik pa laikam prasās kāda intensīvāka maska. Tad atkal var atgriezties pie vienkāršas ikdienas kopšanas.

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder balinošais šampūns un kondicionieris nopērkams veikalos Drogas un internetā.

Cenas - 9,99 EUR pat katru

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru