23 septembris, 2019

Alterra dabiskā dekoratīvā kosmētika. Atrasts Drogas.

Mans pēdējā laika lielākais atklājums un kapitālaikais pārsteigums ir Alterra Naturkosmetik dekoratīvā kosmētika, kas ir vegāna un dabiska, pie tam Natrue sertificēta.


Es biju pārsteigta par šo kosmētiku, jo pirmais, ko nodomāju - par to cenu nekas labs tur, visticamāk, nebūs. Dabiska, sertificēta un cenu kategorijā līdz 10 EUR? Vai taas maz ir iespējams. BET. Izrādāss, viss ir iespējams. Kosmētika ir pilnīgs kosmoss. Tā ir tik laba. WOW.


Alterra piedāvā pilnu make-up klāstu: bāzes, tonālie, pūderi, konturēšanas produkti, acīm, lūpām, vaigiem - visu, ko vari iedomāties.
Tad nu izmēģināju lielu daļu klāsta un īsumā mēģināšu pastāstīt par katru no tiem.

Make-up bāze.


Ļoti krēmīga, viegla, nedaudz putotas konsistences bāze, kas palīdz uzklāt kosmētiku, to pludināt, paspilgtina krāsas un paildzina noturību. Lieliska bāze, labi turas uz ādas, neizkūst, nesaiet rieviņās, nenosprosto poras.

Nude & Matt tonālais krēms


Šis noteikti ir labs tonālais krēms, pie tam vēl pilnīgi dabisku sastāvu. Tam ir pieklājīga sedzamība, nav gan 100%, bet vidēji labam ādas stāvoklim ir pat ļoti labs rezultāts. Tonālais krēms ļoti viegli klājas, labi izlīdzinas. Neveļas, nepaliek švīkās. Priecē, ka ir ziemeļu dāmām piemērots gaišais tonis. Ļoti, ļoti patīk.

Konsīleri.



Man ir divi konsīleri - Cover & correct bundžiņā un korektors acu zonai.

Cover & correct konsīleris ir ļoti augstas sedzamības, biezss un pamatīks konsileris, kas nosegss pat pamatīgākos defektus, dzimumzīmes, pieļauju, ka pat nelielus tetovējumus. Un sastāvs ir tik foršs - ar dažādām organiskajām eļļām, un citām vērtīgām kopjošām ssastāvdaļām. Konsīleris nenosprosto poras un spēj savu ddarbiņu paveikt lieliski.

Korektors acu zona ir ar ērtu aplikatoru, tas ir gaišs un izgaismojšs. Tas veiksmīgi slēpj noguruma pēdas un vizuāli atver acis, padara tās mirdzošas un skatienu atpūtušos. Ļoti labs tām, kuras moka tumšie loki un regulāri saguris skats.

Sejas konturēšanas rīki - izgaismotājs un bronzeris.


Šsie ir divi forši ķobīši - viens toni koriģējošs izgaismotājs, otrs multicolour bronzeris. Abiem ideja līdzīga, sajaucoties toņiem tiek iegūts tieši Tev piemērots tonis.


Toni koriģējošs izgaismotājs lieliski der, lai izveidotu perfektas ādas izskatu. Apsārtuši vaigu gali? Mazliet vairāk zaļā toņa. Tumšie loki zem acīm - mazliet vairāk dzeltenā toņa. Bāla seja - mazliet rozā. Ideāli! Navnekas pārspīlēts, nekas pārtonēts. Viss viegli un pavisam maigi.

Savukārt multicolour blonzeris ir riktīgi ņiprs. To klājot pavisam viegli var iegūt maigu iedeguma efektu, bet klājot bagātīgāk, var konurtēt sejas vaibstus. Tonis pavisam smuks, nav ļoti oranžs.

Alterra acu ēnu trio.


Acu ēnu trio ar ssudrabotu, tumši pelēku un sārti brūnu toni. Visi mirdzoši, pigmentēti, krēmīgi. Klājas labi: vislabāk - ar bāzi. Noturība pieklājīga. Par šo cenu, manuprāt, teicams variants.

Lūpu krāsa un lūpu zīmulis.


Mans visskaistākais komplekts.
Alterra lūpu zīmulis, ar kuru var veidot un precizēt lūpu kontūru un paildzināt lūpu krāsas noturību. Zīmulis ir ļoti pigmentēts, mīksts un krēmīgs. Tas viegli klājas un labi turas. Kopā ar pieskaņotu lūpu krāsu, ļoti labi izsskatās.

Lūpu krāsa ir īsta konča. Mans tonis "Red vine" - vīna sarkanais. Bet lūpu krāsas klājums ir puscaurspīdīgs, līdz ar ko tas nav intensīvs rezultāts, bet tāds foršs lūpu spīduma efekts. Lūpu krāsai sastāvā ir organiskā jojobas eļļa, E vitamīns un organiskais granātābolu ekstrakts, kas, papildus skaistajam tonim, lūpas arī kopj. To es jūtu uz savām kaprīzajām lūpām, jo tās tiešām ir komfortā. Man ļoti, ļoti patīk.

Khol Kajal acu zīmulis.



Melns acu zīmulis ar gliteriem. Ļoti mīksta, krēmīga formula. Viegli klājas un labi pludinās. Piemērots smokey eye gimam.


Zīmulītim arī vienā galā ir speciāls pludināšanai paredzēts aplikators. Tāds mīksts gumijots materiāls, kas atvieglo iztušēšanu.

Max Lash Booster skropstu tuša.


Viens no maniem favorītiem. Tuša ar vieglu un krēmīgu tekstūru, kasa palielina skropstu apjomu, nesaķepinot tās un neatstājot tušas kamoliņus. Tuša piešķir gan apjomu, gan garumu - skaistām un izteikssmīgām skropstām. Noturība ir laba, neizplūst, nesmērējas, nenobirst. Nu ļoti patīk.


Swatchi uz rokas.


No kreisās | bronzeris - | | | acu ēnu trio - | lūpu krāsa - | lūpu zīmulis - | acu zīmulis.

Manuprāt pat ļoti pieklājīga kosmētika, gana pigmentēta, gana noturīga, dabisku un organisku sastāvu. Sertificēta pēc Natrue standdartiem (kar ir diezgan stingri standarti). Vegāna. Un budžetam ārkārtīgi draudzīga.

Alterra dekoratīvo kosmētiku meklē lielakajās Drogās (Kaļķu ielā , Krasta ielā , t/C Origo, t/c Akropole, t/c Minska, t/c Alfa, t/c Spice, t/c Domina, t/c Solo Daugavpilī un Jaunā Ostmalā Liepājā.).

Cenas ir tiešām jaukas:

Acu ēnu trio 4,69 EUR
Tuša - 3,99 EUR
Acu zīmulis - 2,69 EUR
Lūpu zīmulis - 2,29 EUR
Lūpu krāsa - 3,39 EUR
Konsīleris - 3,49 EUR
Tonālais krēms - 4,29 EUR
Toni koriģējošs izgaismotājs - 4,59 EUR
Multikrāsu bronzeris - 4,49 EUR


Lai skaisti!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru