10 septembris, 2019

Iepazīšanās! Love Beauty & Planet

Laikam to es saku vienmēr - bet atkārtošos arī šoreiz, man patīk iepazīšanās! Man patīk uzzināt, kas jauns un interesants ir kosmētikas pasaulē. Patīk jaunas tekstūras, jauni aromāti, jauni atklājusi. Tāpēc jaunumus savos plauktiņos es izmēģinu ar īpašu vērību, lai saprastu, ko ir vērts paturēt prātā un kam jāļauj iet. Tāpēc šodien zem lupas jaunais zīmols Love Beauty & Planet.


Zīmola ideja ir pavisam vienkārša un šobrīd ļoti aktuāla - principā jau nosaukums pasaka priekšā: kosmētika, kas ne vien kopj, bet arī samazina tik ļoti aktuālo atkritumu problēmu. Love Beauty & Planet kosmētika ir ražota no dabiskām un organiskām sastāvdaļām, bez parabēniem, krāsvielām, silikoniem, sulfātiem, alkohola un alumīnija sāļiem. Tā ir 100 vegāna, PeTA Cruelty Free (netiek testēta uz dzīvniekiem), un, tā ir iepakota 100% pārstrādātā un 100% tālāk pārstrādājamā iepakojumā.

Love Beauty & Planet ir 5 kosmētikas sērijas:
  1. Murumuru sviests un rozes bagātīgai ādas un matu mitrināšanai un mirdzumam;
  2. Šī sviests un sndalkoka eļļa ādas atjaunošanai un mitrināšana, gludiem un veselīgiem matiem;
  3. Kokosriekstu eļļa un ilang-ilang bojātu matu atjaunošanai, kā arī maigai un gludai ķermeņa ādai;
  4. Tējas koks un vetrivers matu un ādas attīrīšanai, atsvaidzināšanai un nomierināšanai;
  5. Kokosriekstu ūdens un mimozas zieds maigai un tvirtai ādai un spēcīgiem, vijīgiem matiem.
Bagātīgi, aromātiski, maigi produkti ar ilgtspējīgu skatu nākotnē.

Murumuru sviests un rozes Blooming Colour šampūns un kondicionieris krāsotiem matiem.


Šampūns ir veidots no augu izcelsmes attīrošajām vielām, bagāts ar kokosriekstu eļļu un rožu ziedlapiņu aromātu. Tas teicami attīra matus un galvas ādu, saudzē matu krāsu un piešķir tiem spīdumu. Tas mazgā labi, mati nepaliek sausi un spuraini, lielais iepakojums pietiek ļoti ilgam laikam, kas to padara par perfektu izvēli ikdienai.

Arī kondicionieris ir veidots no augu izcelsmes izejvielām. Tas ļoti labi mitrina matus un padara tos gludus un spīdīgus. Kondicionieris labi palīdz atšķetināt garus matus, atvieglo ķemmēšanu un ikdienas ieveidošanu. Patīk, ka kondicioniera tekstūra ir ļoti viegla un tas ātri izskalojas. Labs ikdienas variants.

Trešais produkts murumuru sviesta un rozes sērijā - dezodorants.


Savai ikdienai es izvēlos tikai tādus dezodorantus, kas ir bez alumīnija sāļiem sastāvā, tādējādi maksimāli cenšos pasargāt savu ādu, un veselību kopumā, no nelabvēlīgas ietekmes. Protams, šādi dezodoranti nav super iedarbīgi, tie neaptur svīšanu un n-dienām. Jā, bet man tas nav vajadzīgs, primāri cenšos novērst nepatīkamos aromātus un uzturēt elementāru higiēnu. Tas kā var palīdzēt šāda veida dezodorants - tas novērš nepatīkamo sviedru aromātu un atsvaidzina ādu. Kā es komentēju - strādā kā jauks smaržūdens. Bet man patīk un es lietoju.

Šī sviesta un sandalkoka eļļas ķermeņa losjons.


Spēcīgi mitrinošs un barojošs ķermeņa losjons, kas atjauno ādu un padara to gludu un veselīgu. Losjonam ir viegla tekstūra, tas nav taukains vai lipīgs. Tas ādu padara maigu un ļoti patīkamu pieskārieniem.

Viens no favorītiem - kokosriekstu eļļas un ilang - ilang dušas želeja.


Šis ir viens no maniem favorītiem. It ka jau dušas želeja kopumā nav nekāda kosmētikas revolūcija, tomēr tieši šai ir ļoti burvīgs ziedu aromāts, kas burtiski piepilda vannas istabu ar eksotisku burvību. Pie tam dušas želeja bagātīgi puto un nesausina ādu. Lielais tilpums ir teicama izvēle ikdienai. Iesaku!

Love Beauty & Planet kosmētiku meklē Douglas veikalos un internetā.
Cenas:
Šampūns - 9,99 EUR | 400ml
Kondicionieris - 9,99 EUR | 400ml
Dezodorants - 6,99 EUR | 50ml
Ķermeņa losjons - 12,99 EUR | 400ml
Dušas želeja  - 7,99 EUR | 500ml


Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru