03 septembris, 2019

Beauté Pacifique SuperFruit līnija

Beauté Pacifique SuperFruit līnija ir zīmola pati universālākā kosmētikas līnija - tie ir produkti, kas ir piemēroti teju visiem ādas tipiem un arī jaunai ādai. Tava āda nav prasīga, nav problemātiska, nav kaprīza? Lieliski! Tie ir produkti Tev.



Esam pieraduši, ka Beauté Pacifique produkti ir riktīgi ņipri, - anti-age un koriģējošas īpašības tiem ir pamatā. Zīmols ir lielisks un kosmētika vēl foršāka, taču ko izvēlēties jauniešiem vai ādai, kas ir tiešām lieliskā stāvoklī? Izrādās Beauté Pacifique ir padomājuši arī par to, piedāvājot SuperFruit līniju.

Beauté Pacifique Super Fruit Micellar Water


Micelārais ūdens ar Ziemeļvalstu Superaugļu ekstraktiem - tas ir maigs un viegls attīrošs produkts ar vitamīniem bagātiem ekstraktiem no Bērza, Brūklenēm, Lācenēm un Smiltsērkšķiem. Micelārais ūdens ne vien efektīvi attīra sejas ādu no dekoratīvās kosmētikas, bet arī sniedz ādai virkni vitamīnu un anti-oksidantus, kā arī mitrina to.
Micelārais ūdens lieliski notīra ādas netīrumus un dekoratīvo kosmētiku, piešķir ādai svaigumu. Ražotājs saka, ka var iztikt bez ūdens, taču es esmu tajā nometnē, kura ādu vienmēr nomazgā pēc micelārā ūdens lietošanas. Iepakojums ir ērts - personīgi man patīk šāda veida pumpīši.

Super komplekts - dienas un nakts krēmi.


Beauté Pacifique Super Fruit Day Crème. Mitrinošs dienas krēms, kas uztur un vairo jauneklīgas ādas īpašības pēc iespējas ilgāk, kā arī ierobežo un novērš pirmo mīmikas līniju veidošanos, nevienmērīgu ādas toni, un pigmentācijas attīstīšanos. Radīts, balstoties uz trīs SuperFruit augļu ekstraktiem, iegūtiem no brūkleņu cilmes šūnām, zaļās tējas, ābelēm un trīs dažādiem papildus biomimetiskiem peptīdiem. Krēms uztur un vairo jauneklīgas ādas īpašības ar dabīgiem SuperFruit augļu ekstraktiem, ierobežo pirmo mīmikas līniju veidošanos, mitrina ādu un sniedz patīkamas svaiguma sajūtas un mazina plankumainas ādas apsārtumus un izlīdzina pigmenta plankumus.
Patīkams, maigs un mitrinošs dienas krēms, kas nodrošinās visas jaunas un labi koptas ādas prasības. Tas drusku mitrina, drusku pabaro, izlīdzina toni un novērš sausuma radīto krunciņu veidošanos.

Beauté Pacifique Super Fruit Night Crème. Krēms, kas radīts jaunām sievietēm - pirmajām mīmikas līnijām un grumbiņām. Krēma aktīvo sastāvdaļu īpašā formula paaugstinas ādas spējas sevi atjaunot, kā rezultātā āda saglabā savu izturību un jauneklīgi spēcīgo struktūru pēc iespējas ilgāk. Aktīvais sastāvs tiek iegūts no diviem barojošiem dabīgiem SuperFruits ekstraktiem – brūkleņu cilmes šūnām un zaļās tējas. Šie augļu ekstrakti augstā koncentrācijā satur dabīgos antioksidantus, kas aizsargā ādas šūnas un veicina jaunu šūnu veidošanās procesu. Tāpat šī krēma aktīvais sastāvs paaugstina ādas mitruma līmeni, izlīdzina nevienlīdzīgu ādas toni, mazina apsārtumus un pigmentācijas veidošanos.
Šis ir samērā viegls nakts krēms, kas pamatā mitrina ādu un palīdz tai atjaunoties. Ideāls jaunai un labai ādai. Tomēr, ja ir jau manāmas novecošanās pazīmes - tad gan talkā jāņem kāds no Beauté Pacifique lielajiem trumpjiem (piem. Super 3 booster).

Favorīts! Beauté Pacifique Super Fruit Face Mist


Beauté Pacifique Super Fruit Face Mist barojošs, mitrinošs, izsmidzinošs līdzeklis sejas un kakla ādai, kuru ir nepieciešams lietot, lai strauji atjaunotu ādas dabīgo aizsardzību brīžos, kad tā šķiet sausa vai savilkta. Nekavējoties sniedz svaiguma sajūtu kā arī nodrošina antioksidatīvu efektu pateicoties tā augstai brūkleņu SuperFruit ekstraktu koncentrācijai, kas aizsargā ādas šūnas. SuperFruit izsmidzināšanas brīdī tiek atjaunota ādas dabīga aizsardzība, iegūts augļu svaigums un veselīgs ādas izskats. Atsvaidzina ādu, piešķirot tai mirdzumu un veselīgu izskatu, atbalsta un uzlabo Superfruit Skin produktu iedarbīgumu un uzlabo ādas aizsargfunkcijas un ir viegli lietojams jebkurā brīdī, kad ādai nepieciešama mitrināšana.
Šis no līnijas ir mans lielākais favorīts. Varbūt tāpēc, ka iepazīšanās notika vasarā - bet šis ir īsts must-have. Superīgi mitrina, atsvaidzina un nomierina ādu. Perfekts sabiedrotais birojā, kur dators, kondicionieris un vispārēji sausais gaiss mijiedarbojas uz ādu, padarot to sausu un savilktu. Tad nu talkā nāk izsmidzināmais līdzeklis, ka tūlītēji mitrina, atsvaidzina un nomierina ādu. Ļoti, ļoti patīk!

Beauté Pacifique SuperFruit līnijas produktus meklē veikalos Douglas, šur tur aptiekās un internetā bepa.lv

Cenas:
Micelārais ūdens - 23,00 EUR | 160ml
Dienas krēms - 39,00 EUR | 50ml
Nakts krēms - 67,00 EUR | 50ml
Izsmidzināmais līdzeklis - 30,00 EUR | 50ml


Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru