30 septembris, 2019

Placenta Vitae spēcīgiem matiem

Ik pa laikam mani mati sadumpojas, tie paliek sausi, sāk lūzt, pastiprināti izkrist. Šajos gadījumos cēlonis jāmeklē 2-3 mēnešus atpakaļ. Ēšanas paradumu maiņa (droši vien uz ne to labāko pusi)? Ekstra sauss gaiss telpās? Nevēlama matu traumēšana?
Šajos gadījumos atliek steidzami novērst cēloni un dubultā palutināt matus. Šobrīd lutināšanas nolūkos lieliski noder efektīvie Placenta Vitae matu kopšanas produkti, kas pabaro, nostiprina un atveseļo matus!


Placenta Vitae ir īpaši matu kopšanas produkti, kas paredzēti matu nostiprināšanai, atveseļošanai un izkrišanas mazināšanai. Tiem visiem pamatā ir placentas ekstrakts, kas satur praktiski visas svarīgākās aminoskābes, barojošās vielas, vitamīnu kompleksus, makro un mikro elementus, kas ir svarīgi matu augšanas veicināšanai. Placentas ekstrakts baro, mitrina ādu un matus, stimulē matu augšanu, tam piemīt atjaunojošas un aizsardzības funkcijas. Placentas ekstrakta komponenti ir līdzīgi tiem, kurus mūsu asinis piegādā šūnām dabiskā ceļā, tieši tādēļ šis ekstrakts ir tik iedarbīgs!

Placenta Vitae šampūns un kondicionieris pret matu izkrišanu


ŠAMPŪNS PRET MATU IZKRIŠANU ar Placentas ekstraktu un Pantenolu novājinātiem un plāniem matiem. Šampūns ar atjaunojošu un stiprinošu iedarbību. Formulā esošie Placentas un Pantenola ekstrakti padara šo šampūnu īpaši piemērotu novājinātiem un plāniem matiem ar tendenci krist.
Šampūns ļoti labi attīra matus un galvas ādu. Tas nesausina matus, tos nesaveļ. Gluži pretēji, jau izmazgāti tikai ar šampūnu tie šķiet mīksti, gludi, vijīgi. Vislabākajam efektam lietojams kopā ar kondicionieri.

KONDICIONIERIS PRET MATU IZKRIŠANU ar Placentas ekstraktu un Pantenolu novājinātiem un plāniem matiem. Balzāms ar atjaunojošu iedarbību. Pateicoties formulai, bagātinātai ar Placentas un Pantenola ekstraktiem, tas pabaro matus visā to garumā, padarot tos spēcīgus un apjomīgus.
Kondicionieris lieliski nogludina matu struktūru, padara tos vijīgus, mirdzošus un viegli ķemmējamus. Ilgtermiņā lietots ievērojami samazina matu lūšanu, padara matu spēcīgākus, samazina to izkrišanu. Kondicionieris nepadara matus smagnējus vai taukainus.

Teikšu kā ir - komplekts ir ļoti laba izvēle ikdienai! Mati ir dzīvīgi, mirdzoši, stipri!

Losjons ar Placentas ekstraktu matu izkrišanas novēršanai


Formulā esošais placentas ekstrakts sniedz atjaunojošu iedarbību. Pateicoties saderībai ar ādu un audiem kopumā, placentas ekstrakts un pro-vitamīns B, nātres un sarkanā pipara ekstrakts palīdz stimulēt matu saknes un atjauno to dabīgo līdzsvaru. Ar savu kondicionējošo iedarbību padara matus mīkstākus, elastīgākus un viegli ķemmējamus jau pēc pirmās lietošanas reizes.

Ampulu lietošana ir ļoti vienkārša un ērta - to pēc mazgāšanas ieklāj mitros matos - tieši pie matu saknēm, rūpīgi iemasē un matus žāvē kā parasti. Iesākumā ieteicams lietot 2-3 reizes nedēļā, vēlāk, uzturēšanai - 1 reizi nedēļā.
Losjons, pirmkārt ārkārtīgi labi mitrina galvas ādu, nomierina sausu un plēkšņainu ādu. Tas pabaro matu saknītes, stiprina tās. Jau pēc ~1-2 mēnešu kursa var manīt arī efektu - veselāki, stiprāki mati. Samazinās matu izkrišana un jaunie matiņi aug intensīvāk. Bet ir jābūt pacietīgam, jo pēc pirmajām divām reizēm tiešām neko nemanīsi!

Barojošs matu serums ar Argāna eļļu un Placentas ekstraktu.


Pateicoties formulā esošajai Argāna eļļai un Placentas ekstraktam, barojošais serums restrukturē, mitrina un atjauno novājinātus un bojātus matus visā to garumā.
Serums ir ļoti bagātīgs, līdz ar to, nevajag pārspīlēt. To, vislabāk, klāt matu galos (~ līdz pusei matu garuma), mana panākumu atslēga - to klāt mitros matos. Serums tiešām nogludina matu struktūru, atvieglo ķemmēšanu, vienlaikus nepadara matus smagnējus vai taukainus (ar nosacījumu, ka netiek pārspīlēts). Un vērtīgās eļļas, kā arī placentas ekstrakts kopj matus.

Meklē Placenta Vitae matu kopšanas produktus aptiekās un dažādos interneta veikalos.

Cenas (apotheka.lv):
Šampūns - 7,96 EUR | 250 ml
Kondicionieris - 7,96 EUR | 250 ml
Ampulas - 8,78 EUR | 12 gab.
Serums - 8,25 EUR | 50 ml

Vai ļoti izdevīgi visu komplektu šeit (24,99 EUR).


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru