29 aprīlis, 2020

Annemarie Börlind Rose Dew - ādas lutināšanai

Tuvojoties vasarai un iestājoties siltākam laikam, esmu nomainījusi teju VISUS ādas kopšanas līdzekļus, no bieziem un aizsargājošiem, pret vieglām un lutinošām tekstūrām. Tāpēc plauktā ziemas artilērijas vietā nāk arī Annemarie Börlind Rose Dew dienas un nakts krēms.

Jo mitrināt un lutināt šobrīd ir modē :)


Annemarie Börlind Rose Dew ir līnija, kas būs lieliska pilsētniecēm (un ne tikai) - tā lutina un mitrina dehidratētu un stresam pakļautu ādu. Līnijas pamatā ir aktīvās vielas no pasaules labākajiem ROŽU dārziem, kā arī dažādi efektīvi augu ekstrakti, kas nomierina un mitrina ādu, kā arī stimulē kolagēna ražošanu audos. Maigai, gludai un līdzsvarotai ādai jebkurā vecumā.

Annemarie Börlind Rose Dew dienas krēms


Krēms, kas piemērots slikti mitrinātai un dehidrētai ādai. Lutina ādu, to mitrinot un stimulē mitruma saglabāšanu. Intensīvi aizsargā ādu. Īpaši piemērots kā bāze dekoratīvajai kosmētikai.

Krēmam ir jauka, viegla tekstūra, kas labi uzsūcas, līdz ar to, tas ir lielisks arī kā dekoratīvās kosmētikas pamats. Tas nepadara ādu smagnēju, bet tiešām ievērojami mitrina to. Tas būs lielisks ādai, kas nav ļoti prasīga, kaprīza vai problemātiska. Normālai, jebkura tipa ādai, vasarai būs PERFEKTS. Un, protams, krēmam ir fantastisks rožu - ziedu aromāts, kas valdzina un apbur.

Annemarie Börlind Rose Dew nakts krēms


Nakts krēms piemērots slikti mitrinātai, dehidrētai ādai. Lutina ādu, to mitrinot un stimulē mitruma saglabāšanu. Acīmredzami samazina ādas krunciņu un līniju parādīšanos.

Salīdzinot ar dienas krēmu - nakts krēmam tekstūra ir mazliet bagātīgāka, tas ne vien perfekti mitrina, bet arī pavisam mazliet ādu pabaro, kas ir tieši laikā, jo nakts krēmam ādu ir jāpiepilda, lai tā nakts laikā var restartēties! Katrā ziņā arī nakts krēms ļoti labi uzsūcas un nepadara ādu smagnēju vai taukainu. Un, protams, arī šim ir burvīgais rožu aromāts.

Ak, mans ikdienas ādas kopšanas rituāls arvien vairāk brien rožu laukā :D man patīk rožu ziedūdeņi, man ir rožu toniks, rožu eļļa un pat rožu attīrošais līdzeklis. Tad skaidrs, ka tur bija JĀBŪT arī rožu krēmiem :)

Bet, bez manas apmātības ar rozēm - man patīk, gan tekstūras, gan jaukā mitrināšana, gan, arī aromāts. IESAKU!



Annemarie Börlind meklē eko veikaliņā "Lavandas" Rīgā, Elizabetess ielā 25 un ļoti ērti, aktuālajā interneta veikalā www.lavandas.lv. Ja vēlies bezkontakta piegādi: viss droši - piegādās ar Omnivu.

Cenas:
Rose Dew dienas krēms - 29,60 EUR | 50ml
Rose Dew dienas krēms - 25,60 EUR | 50ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru