26 aprīlis, 2020

SKRUB cietie šampūni un kondicionieris

Esmu atklājusi lieliskus, krēmīgus un aromātiskus zerowaste matu kopšanas produktus no SKRUB. Klāstā ir dažādi cietie šampūni, kondicionieris un šampūns 2-in-1, kas ir mans pats, pats lielākais favorīts! Bet par to visu - lasi tālāk!


Es sāku iepazīties ar lavandas šampūnziepēm, avokado cieto kondicionieri un mango šampūnziepēm 2-in-1 (šampūns + kondicionieris). Un man tik ļoti patika, ka nu man ir pilnīgi VISI šampūnu veidi :) Bet, šoreiz par šiem trim - ar kuriem sāku iepazīt SKRUB zerowaste matu kopšanas artilēriju.

LAVANDAS ŠAMPŪNZIEPES


Lavandas šampūnziepes paredzētas bojātiem un lūztošiem matiem. Tās satur dabīgās eļļas - olīveļļu, makadāmijas riekstu eļļu un kakao eļļu, kā arī vitamīnu E, kas baro un spēcina matus. Īpašais sastāvs maigi attīra matus, lai tie būtu pabaroti un mirdzoši. Tām ir pievienots lavandas ekstrakts, kas veicina matu augšanu un palīdz samazināt matu izkrišanu, kā arī stiprina tos arī matu saknēs.

Šampūnziepēm ir burvīgs lavandas aromāts, kas viegli nomierina prātu un ķermeni, un, vienlaicīgi rada lielisku svaiguma sajūtu pēc matu mazgāšanas. Šampūnziepes ir ļooooti krēmīgas, tās puto labi un bagātīgi, tās forši attīra matus, tos nesapiņķerējot. Man patīk, ka tām ir dabisks aromāts, bet drusku mulsina lavandas ziedu daļiņas, bet viss droši - tās labi izskalojas, matos nesapinas :)  Šampūnam ir 98% dabisks sastāvs, un, kas ir patīkami, to droši var izmantot arī bērniem, kas vecāki par trīs gadiem. Tā teikt - produkts visai ģimenei.

AVOKADO CIETAIS KONDICIONIERIS


Avokado cietais kondicionieris paredzēts bojātiem un lūztošiem matiem, kā arī plāniem matiem, lai palielinātu apjomu. Kondicionieris lieliski pabaro, kā arī piepilda matu struktūru. Kondicioniera sastāvā ir avokado un mango eļļas, kuras palīdz stiprināt matus un samazināt to lūšanu, kā arī tos padara gludus un spīdīgus. Kondicionieris nesatur silikonu, parabēnus un SLS.

Ļoti jauks cietais kondicionieris, kas būs piemērots gan krāsotiem, gan arī dabīgiem matiem. Tas viegli pabaro, nogludina un atšķetina matus. Padara tos viegli ķemmējamus un spīdīgus. Kondicionieri ir viegli iestrādāt matos un tas kalpo patiešām ilgi. Ražotājs apstiprina, ka to droši var izmantot arī bērniem no trīs gadu vecuma. Tas ir forši, jo tas var būt produkts visai ģimeni un nav nepieciešams pārslogot vannas istabas plauktus.

Un mans FAVORĪTS!
MANGO ŠAMPŪNZIEPES 2IN1


Mango šampūnziepes un kondicionieris divi vienā pilnīgi PAMATOTI ir populārākais SKRUB šampūnziepju produkts. Tieši tāpēc, ka tas ir lieliski piemērots steidzīgajai ikdienai, jo vienlaicīgi, mazgājot matus, uzreiz tiek iestrādāts arī kondicionieris. Mango šampūnziepju sastāvā tiek izmantotas dabiskās eļļas: makadāmijas riekstu eļļa, vīnogu kauliņu eļļa, mango eļļa un šī sviests. Tāpat mango cietais šampūns satur E – vitamīnu. Pie tam sastāvs ir 98% dabīgas izcelsmes. Un arī šis būs ideāls visai ģimenei.

Šis ir īsts must-have ikdienai. Zinu, ka šobrīd it kā nekur nav jāsteidzas, bet tās reizes, kad gribās izmazgāt matus, bet bērna oma nav pati saulainākā, tad mango šampūnziepes ir kaut kas UNIKĀLS! Un ticiet man - ne tikai tajās reizēs, kas izmēģinās - sapratīs :). Tās ir burvīgas visos griezumos. Pirmkārt tās perfekti izmazgā matus un tā sajūta ir tā, kā būtu lietots arī kondicionieris - mati ir mīksti, tīri, gludi, maigi, bet arī nepūkojas, tos ir viegli izķemmēt, tie nav savēlušies. Šampūnziepes ir riktīgi krēmīgas, tās puto bagātīgām putām, mazgāt ir ērti un ātri - pilnīgi pietiek ar vienu saziepēšanas reizi. Un, protams, burvīgais mango aromāts.

Tas, ko es varu teikt, ja vēl neesi izmēģinājis - noteikti iesaku! Un, iesaku sākt tieši ar mango šampūnziepēm - ar tām NOTEIKTI nenošausi greizi. Ja patiksies, tad jau var piemeklēt sev piemērotākas no pārējā klāsta.

SKRUB labumus meklē interneta veikalā skrub.lv.

Cenas:
Lavandas šampūnziepes - 8,00 EUR
Avokado kondicionieris - 8,50 EUR
Mango šampūnziepes 2-in-1 - 9,50 EUR


Par citiem SKRUB labumiem lasi šeit.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru