24 aprīlis, 2020

FILLERINA® LIP VOLUME apjomīgām lūpām

Jau vairākas nedēļas savā skaistumkopšanas rituālā esmu ieviesusi ļoti interesantu produktu - FILLERINA® LIP VOLUME pildvielu lūpu apjoma palielināšanai.
Vai Tu kādreiz esi domājusi par kuplākām lūpām, BEZ adatām? Ja atbilde ir JĀ, šis noteikti ir izskatāms variants!


Lai gan Fillerina kosmētiku esmu iepazinusi pavisam nesen un samērā nedaudz, viens ir skaidrs - tā ir kosmētika, kas STRĀDĀ! Jā, tā maksā, bet arī rezultāts ir pamanāms. Es to sāku lietot ar ļoti lielu piesardzību, jo nezināju, ko gaidīt, taču nu varu teikt - viennozīmīgi PATĪK!
Ja runājam par šo lūpu gēlu - Andželīnas lūpas nebūs, taču tās kļūs tvirtākas, pilnīgās un izlīdzinās sīkās krunciņas. Bet par to visu - tālāk!

FILLERINA® LIP VOLUME pildvielas lūpu apjoma palielināšanai ar 6 haluronskābēm. 1.līmenis


Fillerina gels lūpu apjoma palielināšanai veicina lūpu apjoma palielināšanos. To nodrošina sastāvā iekļautās sešas hialuronskābes molekulas ar dažādu molekulmasu, kuru spēja iespiesties visos ādas slāņos ir pārbaudīta ex vivo. Līdzekļa lūpu apjoma palielināšanai sastāvs ir izstrādāts speciāli lūpu ādai, nodrošinot maksimālu iespiešanos, apjoma palielināšanos un tvirtuma palielināšanu. Tā darbība ir līdzīga hialuronskābes filleru procedūrām, kuras izmanto estētiskajā medicīnā.

Tās NAV injekcijas! Bet kā Fillerina lūpu gēls darbojas? Principā tas "uzbužina" lūpas gluži kā saplakušu spilvenu. Sastāvā esošās 6 dažādu izmēru, molekulu un molekulmasu hialuronskābes iespiežas audos un apgādā tos ar nepieciešamo mitrumu un barības vielām - tādējādi audus piepildos, padarot apjomīgākus un tvirtākus. Rezultātā lūpas vizuāli izskatās apjomīgāks, piepildītākas un viennozīmīgi tvirtākas.


Lietošana nav sarežģīta, tik vien, kā prasa regularitāti (gluži kā lielākoties kosmētika, kas STRĀDĀ). Lūpu gēls ir jāuzklāj 5 (!) reizes dienā. To klāj ar speciālo dozatoru, kam galā ir aplikators ar trim metāla lodītēm, vieglai masāžai. Dozators ir aprīkots ar pumpīti, kas nodrošina to, ka tiek uzklāts pareizais daudzums gēla.
To ieteicams lietot vismaz mēnesi no vietas, un tajā laikā jādzer daudz ūdens, gluži vienkārši, lai būtu organismā pietiekamā daudzumā ūdens, ko piesaistīt audiem.

Tas, ko es 100% redzu - sīkās lūpu rieviņas ir ievērojami smazinājušās, lietošanas laikā lūpas kļūst košākas (tas, droši vien izskaidrojams ar to, ka tās vairs nav tik sausas), vizuāli liekās, ka lūpas ir piepildītākas, tādas kā pufīgākas. Un tās noteikti izskatās labāk.
Atzīmēšu vēlreiz, tie nav filleri, kar tiek ievadīti ādā, tas ir dabisks process, kur šūnām pašām ir jāsaņemas, tāpēc rezultāts noteikti ir atšķirīgs un pavisam dabisks.

Atkarībā no individuālajām vajadzībām ir 3 koncentrāciju pildvielas - man ir pats mazākais 1.līmenis. Bet es teikšu, ka 30+ noteikti ir peitiekams!

FILLERINA® LIP VOLUME (un arī citus Fillerina produktus) meklē aptiekās, piemēram, Internetaptiekā, vai, visizdevīgāk pie paša izplatītāja - labo-baltic.eu

Cena LABO mājas lapā - 59,00 EUR | 7ml (skatos, ka šobrīd ir 30% atlaide - un cena ir 41,30 EUR).


Lai skaisti!

1 komentārs:

  1. Nepiekrītu. Es
    mēģināju Lip Volume 2.līmeni un absolūti bez jebkādām izmaiņām!!!

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru