07 aprīlis, 2020

Sagatavoju ādu vasarai ar Annemarie Börlind

Annemarie Börlind ir perfekta izvēle, ja vēlies sagatavot savu ādu vasaras sezonai! Pirmkārt pāreju uz pamatīgu, intensīvu un dziļu mitrināšanu, nomierināšanu un atjaunošanu, lai ādas stāvoklis, sastopoties ar pirmajiem saules stariem, būtu vislabākajā stāvoklī un tie pēc iespējas mazāk ādu kairinātu un bojātu.
Tāpēc, pastāstu par lieliskiem produktiem, kas noderēs gan šajā gadalaiku maiņas posmā, gan arī siltajā gada daļā!


Mana izvēle bija ilgi plānota: vairākkārt biju izmēģinājusi paraudziņus un sapratu, ka tieši šie ir tie produkti, kas man ir nepieciešami. Visam pamatā SOS intensīvs koncentrāts jūtīgas ādas kopšanai - fantastiskākā izvēle, viennozīmīgi!
Un ikdienas ādas kopšanai vēl trīs lieliskie: LL Regeneration System Vitality revitalizējošs gēls sejas ādai “Ziedu rasa”, Pura Soft Q10 viegls krēms ādai ap acīm, un, mans lielākais un noteikti labākais ieguldījums ādas kopšanā - NatuRepair Detox & DNA Repair atjaunojošs fluīds.

Kārtējo reizi pārliecinos, cik prasmīgi un pārdomāti zīmols spēj radīt kosmētiku, kas tiešām strādā!


Annemarie Börlind Beauty Shots SOS Sensitive intensīvs koncentrāts jutīgai sejas ādai


Ātras iedarbības intensīvs koncentrāts jutīgai sejas ādai. Tas remdē un atvieglo sakairinātu un jūtīgu ādu, padara to maigu un ādai pilnībā atgriež komfortu.
Sirdssēkļu ekstrakts, upeņu sēklu eļļa un lakricas sakne stabilizē ādas aizsargbarjeru un samazina apsārtumu. Tiem piemīt pretiekaisuma efekts – nomierinātai, maigai ādai.
Augsti koncentrētas sastāvdaļas sniedz acīmredzamu un ātru efektu jau pēc pirmajām lietošanas reizēm.

VISI (ko esmu mēģinājusi) Annemarie Börlind koncentrāti ir lieliski, arī šis nav izņēmums - koncentrāts tūlītēji nomierina ādu: samazina apsārtumu, velkošo sajūtu un jūtīgas ādas diskomfortu. Koncentrāts ir perfekts gan ādai, kas pabijusi pirmajos saules staros (kam gan negadās pirmajās dienās aizmirst par SPF), gan arī ādai pēc procedūrām (piemēram intensīvas ādas attīrīšanas, lāzerprocedūrām, utt.), un pat pēc vaksācijas (piemēram uzacis, virslūpa utt.). Un, protams, koncentrāts ir ideāls  jūtīgas ādas ikdienas kopšanai. Lielisks šim posmam, kad temperatūras un laikapstākļi ir svārstīgi, saule ir kļuvusi intensīvāka, bet arī vējš pamanās sabučot vaigus.

Annemarie Börlind Pura Soft Q10 viegls krēms ādai ap acīm


Acu krēms, kas aizsargā maigo acu zonas ādu, padara to stingrāku un elastīgāku.Vieglā, mitrinošā emulsija samazina krunciņas un smalkās līnijas, savukārt koenzīms Q10 palīdz novērst to veidošanos. Savvaļas kosas ekstrakts saudzīgi nostiprina un tonizē ādu. Bez smaržvielām un sintētiskām krāsvielām. Krēms piemērots kontaktlēcu valkātājiem.

Ļooooti maigs un mitrinošs acu krēms, kas lieliski atsvaidzina acu zonu. Perfekts dienas variants, jo uzsūcas zibenīgi un neatstāj taukainu ādu, uz tā droši var klāt dekoratīvo kosmētiku, kas turēsies savās vietās pieklājīgi! Šie gēl-krēma formāta acu krēmi man patīk vislabāk, jo tie burtiski veldzē ādas slāpes, to piepilda un izlīdzina. Vasarai šis ir IDEĀLS!

Annemarie Börlind NatuRepair Detox & DNA Repair atjaunojošs fluīds


Fluīds stresam pakļautai ādai, kurai nepieciešama reģenerācija. Tas atjauno un detoxificē ādu un tam piemīt antioksidatīvs efekts. Fluīda pamatā ir 2 unikāli, inovatīvi kompleksi - Proteolea® (Detox) un Celligent® (šūnu DNS atjaunojošs), kā arī tīras augu cilmes šūnas no ozola lapu ekstrakta.

Īpašais Proteolea® (Detox) komplekss, kas iegūts no polisaharīdiem, dateļu un olīvu ekstraktiem, ir balstīts uz jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem (daži no tiem 2004. gadā ieguva prestižo Nobela prēmiju) un unikālo "Annemarie Borlind" biotehnoloģiju know-how. Šis komplekss veicina bojāto olbaltumvielu sašķelšanu un izvadīšanu no ādas šūnām, aktivizē ādas pašatjaunošanos tās dziļākajos slāņos, detoksificējot un attīrot šūnas.

Celligent® (šūnu DNS atjaunošanas komplekss) un tīras augu cilmes šūnas no ozola lapu ekstrakta atjauno un kopj nogurušu, enerģiju zaudējušu ādu, kā arī aizsargā šūnu DNS pret UV staru kaitīgo ietekmi.

Šis, iespējams, ir labākais ieguldījums ādas kopšanai vasarā. Par šo fluīdu domāju ilgi, iespējams, no pagājušās vasaras. Man bija savākušies diezgan daudz fluīda paraudziņi (tie nāca klāt citiem lavandas.lv sūtījumiem), tos apzinīgi izlietoju, lai saprastu vai tiešām ir vērts, vai patiks, vai nebūs vilšanās. Un jā, šobrīd pavisam godīgi varu teikt, ka šis ir viens no  maniem mīļākajiem specifiskajiem ādas kopšanas līdzekļiem.

Pirmkārt varu teikt, ka fluīds perfekti mitrina ādu, to padara tādu kā stingrāku, tvirtāku, atsperīgāku, katrā ziņā man ļoti patīk šis efekts :)
Un, otrkārt tas dziļi aizsargā šūnas no UV ietekmes. Par to pārliecinājos gan pagājušajā vasarā (kur pirmo reizi vispār neapdegu, ne reizi visā vasarā), un arī šogad, kad parādījās pirmā saulīte, uzreiz ķēros klāt fluīdam un ādas stāvoklis ir lielisks. Protams, fluīds neizslēdz SPF lietošanu, taču noteikti paildzina to laiku, ko var atrasties saulītē.
Treškārt fluīds attīra ādu dziļākajos slāņos. Šis gan ir grūti novērtējams faktors, jo izmērīt ādas detoxifikācijas līmeni, droši vien, ir praktiski neiespējami, taču izlīdzinātu un starojošu sejas ādas toni gan var novērtēt. Un tieši tas ir tas, ko vislabāk var redzēt pēc ilgstošas fluīda lietošanas. Šis noteikti ir tas, ko ieteiktu perfektai vasarai!

Annemarie Börlind LL Regeneration System Vitality revitalizējošs gēls sejas ādai “Ziedu rasa”


Gēls, kas stiprina, reģenerē un revitalizē, kā arī nodrošina intensīvu mitrināšanu sejas, kakla un dekoltē zonas ādai. Patentētais augu LL Biokomplekss ar pierādītu efektivitāti paātrina ādas šūnu pašatjaunošanos un padara ādu acīmredzami stingrāku un svaigāku. Ehināceja palīdz atjaunot ādu, tā ir optimāli sagatavota citiem kopšanas produktiem.

Šis ir vēl viens vasaras must-have!
Gēls, kas ir ultra viegls, pamatīgi mitrina ādu, to atsvaidzina un tiešām manāmi padara stingrāku, tā kā drusku to nostiepjot (es nezinu kā to izskaidrot, bet pēc krēma pilnīgas uzsūkšanās, āda gan vizuāli, gan arī sajūtu līmenī ir tvirtāka, stiprāka, gludāka). Šis man ļoti, ļoti patīk!
Pie tam gēls ir milzīgā burkā - 150ml, kas pietiks ne vienai vien vasarai :)


Ja Tu vēl nezini, Annemarie Börlind kosmētika ir pilnīgi dabīga, EcoControl sertificēta. Un noteikti viena no manām labākajām izvēlēm. Tas ir zīmols, kas ir pamatīgi pārbaudīts un ir paticis teju viss. Tas noteikti ir un būs zīmols, ko ieteikšu!


Annemarie Börlind meklē eko veikaliņā "Lavandas" Rīgā, Elizabetess ielā 25 un ļoti ērti, aktuālajā interneta veikalā www.lavandas.lv. Viss droši - piegādes ar Omniva.

Cenas:
SOS koncentrāts - 38,00 EUR | 15ml
Acu krēms - 18,35 EUR | 15ml
DNA Repair atjaunojošs fluīds - 49,50 EUR | 50ml
Revitalizējošs gēls - 25,45 EUR | 150ml


Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru