01 jūnijs, 2015

Iztukšītis #4/5

Ķobīši ir krājušies kādu laiciņu un ir pienācis laiks atbrīvot tukšās taras groziņu. Aprīļa/maija veikums:

1) Payot My Payot fluīds (Atsauksme);
2) Vichy Dercos Energising šampūns pret matu izkrišanu. Bija ok. Domāts gan sievietēm gan vīriešiem, bet smaržas ziņā noteikti vīrišķīgāks. Vai palīdzēja - grūti pateikt, jo tas tika lietots kompleksā komplektā ar citiem līdzekļiem, un viss kopā noteikti rezultātus ir devis.
3) Bulgārijas rozes ūdens (Atsauksme);
4) L'Oreal skin perfection trīs vienā - attīrošs Micelārais ūdens (Atsauksme);
5) Phyto matu un nagu vitamīni. Vitamīni labi. Grūti pateikt vai konkrēti šie deva kādu labumu, jo vispār izmainīju ēdienkarti kopumā un arī izvēlējos specifiskus kopjošos līdzekļus.
6) Bioderma Atoderm Mains (Atsauksme);
7) Bioderma Sensibio Light krēms. Foršs krēmiņš, viegls, mitrinošs, der arī manai taukainai/kombinētai ādai. Kādreiz noteikti tiks iegādāts arī pilnais iepakojums, bet ir vēl čupa ar krājumiem. Pagaidām vienkārši ievietoju višlistā zem "neaizmirst par tāda esamību";
8)Bioderma Sensibio H2O mini izmērs (Atsauksme);
9) Dzintars Art lūpu spīdums (man liekas, ka tonī Nr.7 - bet neesmu droša, jo visi uzraksti nodzisuši). Vispār ļoti labs spīdums. Ir gan mazliet lipīgs, tomēr diezgan labi turas, šī krāsa ir vienkārši izcils papildinājums manai dabiskajai lūpu krāsai. Bonusā spīdumam ir mazliet saldena garša. Man patika. Pagaidām man iepaticies Catrice lielais lūpu zīmulis/spīdums, bet domājams, ka kādreiz šis tiks nopirkts atkārtoti.
10) Agafijas pirtiņa "Termālais" Kamčatkas skrubis;
11) Agafijas pirtiņa masāžas pīlings ķermenim ar 5 eļļā. Abi Agafijas produkti bija neliela vilšanās, jo ir tā kā vairāk krēmveidīgi un skrubējošās daļiņas ir tādas maigas, man ķermenim prasās kaut ko jiftīgāku. Nav slikti, tomēr manā sirsniņā neiekrita.

Ir izlietojušies arī pāris paraudziņi:
1) Stenders matējošais dienas krēms. Nav tā ka man dikti patiktu.
2) Maybelline SuperStay Better skin tonālais krēms toni 03 Sand. Man pa tumšu un dzeltenu. Man rodas jautājums - kāpēc viņiem nav paraudziņu citā krāsā? Mani šitādi ir kādi 7 gab. Varbūt, ka pēc sauļošanās sezonas būs ok.
3) Garnier Moisture match krēms kombinētai ādai. Sorberta konsistences krēms. Mitrina, mazliet matē. Normāls, taču kaut kas līdz galam nav.
4) Lolita Lempicka Si Lolita smaržu mini iepakojums. Šīs vairāk varētu piestāvēt manai mammai.
5) Lolita Lempicka Elle L'Aima smaržiņas. Lai gan galīgi neesmu smaržu cilvēks - man ļoti patika. Ja es ikdienā lietotu smaržas - šis noteikti būtu iegādes vērtas.

Tāds veikums divos mēnešos. Lēnām virzos uz mērķi un cenšos vairāk piebeigt sen iesāktos produktus pirms ķeros klāt jaunumiem. Tomēr ne viss iet tik gludi kā varētu vēlēties, nevaru noskatīties, ka plauktos stāv tik daudz foršu jaunumu :)

Veiksmi!

2 komentāri:

  1. Grūti lietot, ja gribās taču kaut ko jaunu jau pamēģināt. Īpaši, ja nav īpašā sajūsmā par to.
    Esmu slinkais lasītājs, tāpēc atsauksmes vaļā nevēru...
    Testēju tagad Bioderma. Esmu nedaudz vīlusies. Man taukaina āda. Lietoju produktus no Sebium līnijas. Vichy patīka pagaidām labāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā ir grūti piebeigt tādus produktus, kas nav baigie mīluļi.

      Par zīmolu izvēli - skatos, ak tas absolūti it kā nu kuram - citam labāk patīk Avene produkti, citam Bioderma, vēl kādam Vichy.

      Man personīgi Avene nu tā - "so so",
      Bioderma - absolūtos mīluļos it viss, kas mēģināts, Vichy līdzīgi.

      Dzēst

Ievadiet komentāru