02 novembris, 2015

Novembra jaunumi un pirmie iespaidi

Čau, čau!

Kura gan vēl nezina, ka tuvojas tik ļoti ilgi gaidītā Baltic Beauty izstāde Ķīpsalā un cerams, ka tā nāks ar daudziem foršiem jaunumiem. Bet kamēr šis bezgala krāšņais un sievišķīgais pasākums vēl tikai tuvojas - gribu parādīt, kas manā groziņā iekritis līdz šim.

  1. Dove Derma SPA goodness jaunās sērijas ķermeņa losjons un roku krēms. Bezgala smaržīgi, bezgala eleganti un patīkami maigi.
  2. Klasiskas vērtības no Dove - dušas želeja un ziepes (ar zilo vīģu un apelsīna ziedu aromātu).
  3. Weleda Skin Food barojošs krēms ķermeņa kopšanai - ziema tuvojas un lielajos mīnusos tas būs tas, kas nepieciešams aukstuma un vēja skartai ādai (īpaši rokām).
  4. Bioderma Sensibio H2O mazā versija - klasika, ko tur daudz.
  5. Londa Velvet Oil matu eļļa - īsts atradums.
  6. Helovīnu cienīgā Signal White Now baltinošā zobu pasta. Jautāsiet, kāpēc Helovīnu cienīgā? Tādēļ, ka tā ir elektriski zilā krāsa un arī saputojoties tā ir elektriski zila. Zila ir arī zobu birste, mēle un izlietne. Manu maģisko rozā tabeltīšu konkurents :D Bērniem patiktu.
  7. Bell hipoalerģiskās sērijas dekoratīvā kosmētika (tonālais krēms, tuša, acu ēnas, pūderos/sārtums/bronzeris 3-in-1, lūpu krāsa), balzāms skropstām un gēls ūdensnoturīgās kosmētikas noņemšanai. No manas puses maza atkāpe: Šī ir mana pirmā iepazīšanās ar budžeta klases zīmolu Bell (cenas ir draudzīgas - piemēram, ēnas maksā 3,25 EUR un tuša 3,99 EUR, ja ir interese - sīkāk cenas var papētīt interneta veikalā). Attiecīgi līdz šim neko no šī zīmola nebiju mēģinājusi, bet īstenībā mani pozitīvi pārsteidz gan kvalitāte, gan arī noturība. Es domāju, ka šo sēriju ir vērts pamēģināt, ņemot vērā ka tā ir hipoalerģiska - bez smaržvielām un īpaši piemērota pat jūtīgai ādai. Pagaidām to var iegādāties tikai interneta veikalā, bet kā noskaidroju veikalā - Bell būšot arī stends jau minētajā izstādē. 

P.S. Ja zvaigznes sastāsies pareizajā secībā Jums būs iespēja tikt pie ielūgumiem uz izstādi - gaidu rītdienu un ceru, ka man pazīšanās BT1 būs izspēlējusi īsto kārti :)

Veiksmi!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru