28 novembris, 2015

Made in LV: Saneribox

Novembris - Latvijas svētku mēnesis, un arī es šajā mēnesī centos pievērst lielāku uzmanību Latvijā ražotiem produktiem, tādēļ tīri loģiski bija arī izvēlēties pasūtīt tematisko Saneribox kastīti, kas ir veltīta tieši Latvijā ražotajiem produktiem.

Sākumā šaubījos par kastītes iegādi, bet izvēlējos to pasūtīt, jo Saneribox bija daļēji atklājušies un bija zināmi jau 5 no 7 produktiem.

Lai gan lasīju, ka kastītē būs pilnizmēra produkti, tomēr pilna izmēra ir tikai viens - Pien- Dairy SPA putas (labi - musli batoniņu arī varētu nosaukt par pilna izmēra). Pārējie ir mazizmēra / ceļojuma formāta produkti. Sākumā man bija tāda maza neapmierinātība, bet tā kā vairāki produkti mani tiešām interesē - kopumā esmu apmierināta. Un uzskatu, ka šoreiz nu noteikti kastīte ir izdevīgs darījums un teju 20 EUR vērta.

Kas kastītē iekšā?

Pirmkārt jau izpakošanas prieks.
Un septiņi Latvijā ražoti produkti.

Kā vienmēr klāt nāk bukletiņš, kurā aprakstīti produkti.

Produkti:
1) Madara Eco Cosmetics peel maska (12,5 ml). Masku tiešām gribējās pamēģināt - redzēs vai tiešām ir tik laba, kā slavēts.

2) Pien Dairy SPA sejas mazgājamās putas (150 ml). Viens iepakojums jau ir (kurš iet uz beigām), līdz ar to ļoti par šo priecājos.

3) Ekoell Dzintara pērle krēms (10 g). Godīgi teikšu, ka iepakojuma vizuālais noformējums stipri pieklibo. Redzēs, kas iekšā.

4) GMT Beauty Intensive Firm & Lift cream (15 ml). Šis ir viens no produktiem, kas mani ļoti interesē. Cerams, ka šis krēms būs vēl kādas pieminēšanas vērts.

5) Stenders melleņu roku krēms (25 ml).

6) Livonia Eko Cosmetics bišu vaska sviests pēdām (30 ml).
Papildus nāk arī 20% atlaides kupons Livonia Eko Cosmetics produkcijai studijā Pienene.


7) Našķis - Energy Bar musli batoniņš un 30% atlaide www.dion.lv ar kodu SBOX30 (ja nu kādam noder).


Kopumā kastīte ir jauka - man patika, ka daļa produktu bija zināmi - līdz ar to bija lielāka pārliecība par to, ka kastīte jāņem, bet palika arī pārsteiguma moments.


Šobrīd Saneribox piedāvā jau iegādāties decembra kastīti, to ir iespējams uzdāvināt arī kādai draudzenei un tā tiks iepakota kā dāvana. Manuprāt jauks pārsteigums.

Kādas ir Tavas domas par novembra kastīti?

Bučas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru