09 janvāris, 2016

Jaunums mutes higiēnas plauktiņā - Signal White Now zobu pasta

Sveiciens!

Pērna gada šķiet vēl rudenī iepazinos ar neona zilo Signal zobu pastu White Now Triple Power Gold.

Jau no bērnības atceros Signal zobu pastas un šķiet kādu laiku no Latvijas tirgus tās bija pazudušas, vai vismaz nogājušas stipri pagrīdē. Un nu tās atgriezušās un atkal ieņēmušas veikalu plauktus.
Mutes higiēnā es stipri pieturos pie saviem pārbaudītajiem produktiem, bet dažkārt ļaujos mirkļa vājumam izmēģinot un līdz ar to arī atklājot kaut ko jaunu. Gluži kā ar šo zobu pastu.


Teikšu tā, ka baltinošais efekts tiešām tiek panākts ar pirmo mazgāšanas reizi, bet tas diemžēl ir īslaicīgs efekts. Tā kā zobu pasta satur zilās gaismas tehnoloģiju (tas dod tai arī neona zilo krāsu), izmazgājot zobus un izskalojot ultra zilās pastas putas - zobi uz reiz šķiet tik balti - pilnīgs wow. Bet tas ir tikai vizuāls un stipri īslaicīgs efekts. Mazgājot zobus ar šo pastu gandrīz trīs mēnešu garumā neesmu novērojusi, ka mani zobi būtu kļuvuši balti kā holivudas zvaigznei (esmu lietojusi daudz baltinošās pastas un tieši neviena nav devusi ievērojamu rezultātu).

Bet tā kā savus zobus uzskatu par pietiekami baltiem, man svarīgākas ir citas īpašības: lai nepadara zobus jūtīgus, kārtīgi notīra, nebojā emalju un sastāvā ir fluors. Teikšu tā, ka šos obligātos nosacījumus šī zobu pasta ir izpildījusi. Līdz ar to ikdienas lietošanai vai lietošanai pirms ballītes, kad vismaz uz brīdi jāpanāk žilbinošs smaids, šī pasta ir ļoti laba un tās nelielais (50ml) un kompaktais iepakojums ir arī ērts līdzņemšanai. Varētu vien prasīties atvāžams ne skrūvējams korķītis, bet šādi laikam jau sen izgājuši no modes :D

Jāpiebilst, ka zilā krāsa iekrāso arī zobu birstes sariņus un var atstāt īslaicīgus nospiedumus arī uz mēles.

Varbūt ir mēģināta šī pasta? Deva ievērojamus rezultātus?


P.S. Šādā krāsā būtu jāražo bērnu zobu pastas  - ar šādu pastu tos uzpirkt iztīrīt zobus ir pilnīgi īzī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru