20 janvāris, 2016

The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser

Tā kā mans ādas tips ir kombinēta/taukaina, viens no svarīgākajiem kosmētiskajiem līdzekļiem ikrīta sejas kopšanas rituālā ir matējošs krēms vai matējoša make-up bāze, kas paildzina kosmētikas noturību un saglabā T zonu matētu maksimāli ilgu laiku. Tā kādu brīdi šo matējošā līdzekļa vietiņu ir ieņēmis The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser.

The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser

Ražotāja norādījumi ir apmēram šādi: The Body Shop Tējas koka serums poru samazināšanai liek porām izskatīties mazākām, tas nogludina, matē un izlīdzina ādas toni. Tas ir piesātināts ar organisko tējas koka eļļu. Svaigai un tīrai sajūtai!
The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser

Krēms ir diezgan biezas konsistences, matējošs, ar izteiktu tējas koka aromātu un mazliet atvēsinošu efektu (līdzīgi kāds tas ir tīrai tējas koka eļļai). To paredzēts lietot virs dienas krēma un tas darbojas kā make-up bāze. Tā kā mana āda no šī krēma nesaņem pietiekami daudz mitrināšanas, pirms tā lietoju mitrinošo krēmu. Ja lietos krēmus otrādā secībā - vispirms TBS serums un tad dienas krēms - pastāv iespēja ka tas velsies. Tāpat tas var būt uzklājot BB krēmu ar pirkstiem - tāpēc jebkādu šķidro kosmētiku, ko lietoju pēc seruma - klāju ar sūklīti.

Kā jau to minēju - krēms ir izteikti matējošs, tas nedaudz izlīdzina ādas struktūru un padara to maigu, alerģiskas reakcijas neizsauc un poras nenosprosto. Teikšu tā, ka poras ievērojami tas nesamazina, tik daudz cik matē un izlīdzina ādu (līdz ar to vizuāli poras izskatās gludākas/mazākas). Lietojot krēmu mana T zona ir normāla apmēram līdz pusdienas laikam (4-5h un tas ir daudz), tad to nākas atsvaidzināt, noņemot lieko sebumu ar papīrīšiem.
Man patīk, ka krēma sastāvā ir tējas koka eļļa, kas ievērojami uzlabo sejas ādas stāvokli un SOS situācijās samazina izsitumus un apsārtumu.

Kopumā varu teikt, ka krēms ir labs problemātiskas ādas matēšanai un sagatavošanai make-up uzklāšanai. Tomēr gribētos mazliet ievērojamāku poru samazināšanu (tik nezinu vai ar krēma palīdzību vien to vispār var panākt).

Nopirkt var visos The Body Shop veikaliņos.
Cena: 13,90 EUR (un teikšu, ka cena ir ok priekš šī produkta).


2 komentāri:

Ievadiet komentāru