14 janvāris, 2016

Veido matus ar stilu //Wella EIMI//

Čau, Čau!
Ziema ir kārtīgi ieskrējusies un mājas pagalms šodiena kā sūnuciemā. Sniegs man patīk - tāpēc es baudu :)

Bet tikmēr vakara lielā pļāpa par Wella Professionals 2015.gada nogales jaunumu - EIMI matu veidošanas sēriju, kuras pamata ideja: Tavi mati - Tavs stils :)



Kolekcijas nosaukums EIMI no grieķu valodas nozīmē "tas esmu es". Ražotājs ļoti uzsver, ka izvēloties EIMI matu veidošanas līdzekļus mēs it kā paziņojam par sevi, savu raksturu, stilu un savu būtību. Līdz ar to tas īpaši aktuāli būs tādiem cilvēkiem, kuriem ir savs tēls un kuri principiāli tam seko, kuri ilgi un pacietīgi strādā pie sava "zīmola". Tiem, kam viņu stilā katra detaļa ir svarīga, līdz pat matu lakas pudelītei.Tomēr šie produkti būs aktuāli arī tiem, kam svarīgs ir ne tikai personiskais tēls un piemīlīgā pudelīte plauktiņā, bet arī produkta kvalitāte, jo šie ir produkti, kas pamatā paredzēti profesionālai lietošanai, līdz ar to arī produktu īpašības ir teicamas.

Tik tālu par dziļo produktu ideju.
Bet kas tad īsti lācītim vēderā?

Perfect Me. BB losjons gludiem matiem.
Šis ir produkts, kas vairāk paredzēts matu kopšanai kā veidošanai. Un, lai gan mēģināts tikai paraudziņš, šis ir mans mīļākais produkts no trim iepazītajiem.
BB losjons paredzēts matu atjaunošanai, nogludināšanai, mitrināšanai un aizsardzībai no karstuma, piešķirot tiem mirdzumu.
Losjona paraudziņš man pietika 5 reizēm (pietiekami, lai saprastu tā īpašības un izslēgtu sagadīšanos).
To lietojot mati ir kļuvuši ļoti mīksti, gludi un tos var arī neķemmēt vispār, jo par matu kamoliņiem es esmu aizmirsusi. Ir skaidrs, ka man vajag pilno tilpumu :D

Bez BB losjona ir divi matu veidošanas līdzekļi - Body Crafter veidošanas līdzeklis matu apjomam un Stay Styled matu laka.
Body Crafter ir lietojams pie matu saknēm, žāvējot ar fēnu. Tas piešķir matiem papildus apjomu, taču ar to nevajag pārspīlēt, jo tad kupluma vietā var sanākt pļeka uz galvas. Iegūtais matu sakārtojums ir viegls, elastīgs, dabisks. Šīs produkts ir īpatnējs. Man ne vienmēr izdodas iegūt cerēto rezulta'tu, līdz ar to arī dalītas jūtas attiecībā par produkta īpašībām.
Stay Styled matu laka ir paredzēta kā noslēdzošais līdzeklis matu sakārtojuma veidošanā. Tā ir stipras fiksācijas (bet ne stiprākā pieejamā), taču matus nesaķepina un nepadara cietus (kā tas mēdz būt ar citām - līdz šim mēģinātajām lakām), tomēr notur frizūru vietā. Ikdienā matu veidošanas produktus nemēdzu lietot, taču man šāda matu laka īpaši vajadzīga ir koncertos, kad kāpjot uz skatuves mati ir jāsavāc, lai nekas nespurojas, bet uz ballīti gribas tos izlaist. Lietojot citas lakas - varu pat nedomāt par copes vai bizes izjaukšanu - tur būs tīrākās šausmas. Ar šo mierīgi - izķemmē, sabužina matus un var doties ballēties, neraizējoties par frizūru.
Vēl runājot par laku - interesanti ir tas, ka tai nepiemīt tipiskā matu lakas "smarža" (ja to tā var nosaukt), gluži pretēji tai ir tīri patīkams aromāts. Ražotājs aromātu ir aprakstījis šādi: "..tā ir bagātināta ar Al Fresco valdzinošo aromātu, kas papildināts ar ar gaisīgām, caurspīdīgām ziedu notīm". 

Ražotājs ir pacenties, lai produkti vienlaicīgi būtu ieturēti vienā stilā un tos būtu viegli atšķirt - uz pelēkabrūnajiem flakoniņiem EIMI logo ir izcelts ar dažādām krāsām, atkarībā no tā, kam noteiktā produktu grupa ir paredzēta. Ērti, lai nesajauktu produktus.

Kopumā par produktiem - kā vienmēr ir kaut kas labāks un ir kaut kas ne pārāk veiksmīgs, bet Perfect Me BB losjonu iekļauju savā šī gada wishlist.

Iegādāties produktus var skaistumkopšanas un frizieru salonos vai kā jau vienmēr - ārzemju interneta veikalos. Tā kā jājautā tik frizierim pēc padoma.
Cena Stay Styled matu laka ~7 EUR un Body Crafter ~ 15 EUR (LV salonos varētu būt drusku dārgāk).

Uhh.. sanāca gari. Aizrāvos ar pļāpāšanu :D

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru