05 februāris, 2016

Jaunatklājums - GMT Beauty

Līdz ar novembra Saneribox kastīti manā redzeslokā nonāca pašmāju ražotājs GMT Beauty, kas, lai gan jau ir pieredzējis ražotājs, vidējo patērētāju lokā ir maz zināms. Līdz šim GMT Beauty kosmētika bija pieejama pārsvarā profesionālai lietošanai salonos un dažādās estētiskās dermatoloģijas klīnikās, taču pavisam nesen ražotājs paplašināja savu mājas lietošanai paredzēto kosmētikas klāstu un šobrīd ar to iepazīstina patērētājus.


Kā jau minēju - patriotiskajā novembra Saneribox bija atrodams Intensive Firm & Lift sejas krēms mazajā iepakojumā (15 ml), kas uz reiz kļuva par vienu no maniem favorītiem.
Ražotājs par krēmu saka šādi: Bagātīgais sejas krēms acīmredzami samazina ādas novecošanās pazīmes, samazinot oksidatīvā stresa radītos bojājumus ādā, dziļi atjaunojot, mitrinot un tonizējot ādu. Inovatīvās aktīvās sastāvdaļas, sekmējot kolagēna un elastīna sintēzi, lieliski aizpilda mazās grumbiņas.
Krēms tiešām ir ļoti bagātīgs un sākotnēji likās būs taukains un galīgi nepiemērots manai ādai, tomēr kļūdījos. Tas ir bagātīgs, bet uzsūcas ļoti labi un ir gan mitrinošs, gan barojošs. Tas ādu padara maigu un zīdaini gludu un, vismaz pašai šķiet, ka sīkās mīmikas grumbiņas ir krietni samazinājušās. Lietoju ekonomiski, jo tas kļuvis par manu lielo mīluli.



Līdz ar sejas krēmu vajadzēja vēl kaut ko izmēģināt un pēc ieteikumiem sāku ar visiem ādas tipiem un visām vecuma grupām paredzētu līdzekli - pienskābes pīlingu.
Pēc ražotāja teiktā pateicoties ideāli sabalansētajam pH, produkts perfekti attīra un mitrina ādu, saglabājot tās veselību. Lieliski novērš ādas raupjumu un sausumu, mīkstina, padara to maigu un mirdzošu.

Pīlings ir uz želejas bāzes veidots skrubis ar salīdzinoši lielām, bet maigām abrazīvajām daļiņām.


Tuvplānā mēģinu parādīt konsistenci, bet tā kā tas ir caurspīdīgs, nepataustot grūti saprast.

To var lietot kā uz sausas tā mitras sejas ādas.Tas ļoti labi attīra sejas ādu, sākotnēji var šķist mazliet par raupju, bet, ja sejas masāžu veic maigām kustībām, nespiežot un stipri neberžot ādu - tas darbojas teicami un āda netiek kairināta, nepaliek apsārtums vai kāda cita veida diskomforts. Āda pēc skrubīša ir mīksta, maiga un gluda. Tāpat tas nesavelk ādu - pieļauju, ka tas pateicoties sastāvā esošajām eļļiņām un pienskābei. Tāpat patīkami, ka sastāvā nav atrodami parabēni, minerāleļļas, PEG, silikoni, SLS, sintētiskās smaržvielas vai citi alergēni.
Esmu vairākkārt minējusi, ka meklēju savu ideālo sejas skrubi un šis šobrīd noteikti ir rindā pirmais uz šī titula iegūšanu.


Iepazīšanās ar GMT Beauty kosmētiku ir bijusi pat vairāk kā veiksmīga un noteikti ielieku savā vēlmju sarakstā vēl šo to no šī ražotāja :) Šeit noteikti ir vietā saukt "Latvija var!".

Cenas:
Sejas krēms (pilnais iepakojums 50 ml) - 48,00 EUR
Pīlings - 30,00 EUR (veseli 200 ml - iespaidīgs pīlinga iepakojums, kas pietiks ļoti ilgam laikam).

Iegādāties var šeit: www.beauty.guide

Lieliskas brīvdienas, mīļie! 



P.S.
Atkāpei - interesentiem.
Iepazīstoties ar ražotāju man ļoti iepatikās kosmētikas koncepcija kā tāda. Pirmkārt ražotājs ir pārbaudīts, jo, ilgus gadus darbojoties profesionālās kosmētikas lauciņā, tas ir sadarbojies ar ārstiem un kosmetologiem un, otrkārt, kosmētika, ko ražo GMT Beauty ir t.s. efektīvā kosmētika un tai ir konkrēta iedarbība, kuru panāk ar sastāvā esošajām konkrētajām aktīvajām vielām. Ražotājs sevi ierindo inovatīvajā produktu grupā starp kosmētiku un farmāciju. Treškārt ražotājs ir ar starptautisku pieredzi un eksportē ~80% no kopējā saražotā apjoma gan uz Eiropu, gan arī Austrumiem.

2 komentāri:

  1. Ļoti patīk Tava pētnieciskā pieejam produktiem, kas vairumam (un arī man)n nav iepriekš bijuši dzirdēti :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies .. Man pašai arī ir interesanti iepazīt jaunus un jaunus ražotājus, lai gan man noteikti priekšā vēl daudz klasiskie un pārbaudītie zīmoli, ko savos plauktiņos praktiski neatrodu.

      Dzēst

Ievadiet komentāru