19 februāris, 2016

The Body Shop jaunības pilieni

The Body Shop Drops Of Youth ... maģiskie jaunības pilieni. Un ne velti tie ierindojušies The Body Shop pārdotāko produktu topā.


Mana Drops Of Youth kolekcija sastāv no jaunības pilieniem, jaunības esences losjona un jaunības krēma. Katrs par sevi īpašs, interesants un visi kopā - izcili.
Sastāvs tiem ir patīkams un tas papildināts ar trīs īpaši spēcīgu augu (ēdelveisa, jūrmalas zilpodzes un jūras sparģeļa) cilmes šūnām, tādējādi padarot produktu formulu īpaši iedarbīgu.


Sākšu ar savu mīļāko produktu - jaunības pilieniem.
Kad tos pirmo reizi turēju rokās, lai izmēģinātu - sapratu, ka tas ir kaut kas pilnīgi savādāks. Manas pirmās domas, kas iešāvās prātā bija, ka "tās noteikti ir pūķa siekalas, mūžīgās jaunības un skaistuma avots" un tad es izlasīju par "neinteresantajām" augu cilmes šūnām sastāvā :D Katrā ziņā tas ir kaut kas mazliet mistisks, mazliet maģisks un tieši tādēļ tik ļoti iekārojams.
Kāpēc pūķa siekalas jautāsiet? Pilienu īpatnējās konsistences dēļ. Tie ir šķidra gēla formātā, iepakoti stikla pudelītē un dozējami ar pipetīti. Pilienus lietoju kā trešo soli sejas kopšanā (pēc attīrīšanas un tonizēšanas) un varu teikt, ka tie uzsūcas ļoti ātri, sniedzot svaiguma sajūtu un neatstājot lipīgu kārtiņu.

Jaunības esences losjons kā otrais solis sejas kopšanas rituālā - sejas ādas tonizēšanai.
Produktu var uzklāt divos veidos - ar vates plāksnīti vai plaukstām. Es pieturos pie otrā, jo tā konsistence ir gana bieza (mazliet šķidrāks pūķa siekalu formāts), lai ar produktu mēģinātu piesūcināt vates plāksnīti.
Uzklājot to uz ādas, tiek sniegta tūlītēja tonizēšana un mitrināšana.

Visbeidzot sejas kopšanu var pabeigt ar gaisīgo un vieglo jaunības krēmu.
Krēms ir vairāk gēlveidīgs, vieglas konsistences un jauki smaržojošs. Tas ādu pamatā mitrina un atsvaidzina, piešķirot dzīvīgumu un vieglu velveta maigumu.

Visai produktu sērijai pamatā ir ādu atjaunojošas un grumbiņu izlīdzinošas īpašības, kas sākotnēji nav izjūtamas, tomēr pēc ilgstošākas produktu iekļaušanas sejas kopšanas ikdienas procedūrās, ir pamanīts arī pirmais efekts. Ir samazinājusies nesmukā pieres raukšanas krunciņa starp uzacīm un mīmikas grumbiņas ir kļuvušas krietni vieglākas. Es negaidu no produktiem kaut kādus brīnumus, taču āda ir kļuvusi gludāka un starojošāka - to noliegt nevar.


Produktus nopirkt var The Body Shop veikaliņos.
Cenas:
Pielieni: 39,00 EUR
Losjons: 19,00 EUR
Krēms: 26,00 EUR

Nemanāmi The Body Shop iezagās manu mīļāko produktu plauktiņā un nu no turienes ir izstūmis virkni senos mīluļus :D

Cheers!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru