24 marts, 2016

Atsauksme: GMT Beauty sejas kopšanas kosmētika

Pirms kāda laiciņa minēju par savu iepazīšanos ar GMT Beauty kosmētiku. Tāpat arī teicu, ka ir šādi tādi favorīti un šodien vēlos pastāstīt par tiem.

Manu GMT kosmētikas ģimenīti ir papildinājuši trīs sejas kopšanas līdzekļi: sejas attīrīšanas putas, dziļi mitrinošs un atjaunojošs serums un intensīvi nostiprinošais krēms.


Sākšu no viena gala - ar sejas attīrīšanas putām.
Tās ir saudzīgas un maigas sejas attīrošās putas, kas piemērotas ne vien ādas attīrīšanai no dienas laikā uzkrātajiem netīrumiem, bet arī kosmētikas noņemšanai. Patīkami, ka tās nesausina ādu - pēc nomazgāšanas tā ir tīra, bet nav nepatīkamās velkošās sajūtas. Var lietot divas reizes dienā, bet es pēdējā laikā pieturos pie pamatīgākas attīrīšanas vakarā, no rīta - tikai tīrs ūdens.
Patīkami ir lasīt arī produkta sastāvu, kurā ir dabīgie putotāji, kas ir iegūti no Dienvidamerikas ziepju koka mizas, kukurūzas un kokosriekstiem, tie veido ne vien maigas putas, bet arī tādas, kas nav ne kairinošas, ne toksiskas, ne alerģiju izraisošas. Sastāvu papildina arī kviešu dīgstu proteīns, kas mitrina un baro ādu un no piena sūkalām iegūta pienskābe, kurai piemīt lobošas un atjaunojošas īpašības.

Dziļi mitrinošs un atjaunojošs serums
Seruma pamata funkcijas ir atjaunot ādas hidrolipīdu slāni, nodrošināt ādas dziļu mitrināšanu, kā arī izlīdzināt ādas toni un mazināt mīmikas krunciņas. Serums ir ļoti vieglas konsistences gēls, ko paredzēts lietot divas reizes dienā uz tīras ādas, pēc tam pa virsu klājot dienas vai nakts krēmu - kā ierasts. Serums uzsūcas ļoti ātri, pietiekami mitrina to un mazliet dod tādu tvirtu sajūtu (bet ne velkošu). Jāsaka, ka šis ir viens no līdzekļiem (man bija/ir vesels arsenāls), kas palīdzēja man savest kārtībā dehidratēto ādu, kas pēdējā laikā bija kļuvusi pilnīgi nesaprotama - ar taukainu T-zonu un zem taukainā slāņa absolūti dehidratētu ādu, ka pat kosmetologs brīnījās par manu kombināciju. Šobrīd, esmu kaut cik savedusi kārtībā savu seju un nu arī T-zona ir krietni nomierinājusies. Pat par matējošajiem papīrīšiem ikdienā esmu aizmirsusi.
Bet atgriežoties pie seruma - tam ir pamatīgs sastāvs - ar virkni antioksidantiem, kas efektīvi cīnās pret brīvajiem radikāļiem, stimulē kolagēna sintēzi, samazina apkārtējās vides nelabvēlīgo ietekmi un oksidatīvā stresa radītos bojājumus, un fitoaktīviem ekstraktiem (Āzijas centīlijas lapu, ginka un trejlapu puplakša ekstrakti un jūras sāļi), kuriem piemīt ādu spēcinošas, tonizējošas un ādas  elastību atjaunojošas īpašības.

Visbeidzot produkts, kuru esmu jau minējusi - intensīvi nostiprinošais krēms.
Šī krēma mini iepakojums nāca īpašajā novembra Saneribox kastītē. Manas domas par to ne mirkli nav mainījušās un uzskatu, ka pilnais iepakojums noteikti ir iegādes vērts. Par pašu krēmu - atkārtošos - tas ir ļoti bagātīgs, ar labām mitrinošām un barojošām īpašībām, un teicamu sastāvu. Krēma sastāvā ir atrodamas lērums aktīvās vielas: dziļie mitrinātāji, taukskābes, vitamīni un antioksidanti, kas nevis tikai pārklāj ādu ar aizsargājošu slānīti, bet strādā ar šūnām, stimulējot tās cīnīties ar vides faktoriem un ražot pašām virkni vielu, kas uzlabo ādas stāvokli kopumā.
Arī šis piedalījās (un joprojām to dara) manā ādas sakārtošanas procesā.
Tā lietošana no rītiem vai vakariem nav īsti definēta, bet biezākus krēmus, tā pat arī šo, man patīk lietot vakaros - pēc sejas attīrīšanas, tonizēšanas un iepriekš minētā seruma.

Jāsaka uzreiz - neviens no līdz šim mēģinātajiem GMT Beauty produktiem nav licis vilties. Un pie tam tie ir ne vien efektīvi un lietojas ekonomiski, bet arī skaistie stikla iepakojumi ir gana eleganti vannas istabas plauktiņā - tas tomēr arī ir svarīgi.

Produktus var iegādāties GMT Beauty mājas lapā un veikaliņā Duntes ielas SKY 2.stāvā.
Cenas:
Attīrošās putas - 36,00 EUR
Serums - 42,00 EUR
Krēms - 48,00 EUR
Pa laikam produktiem ir bijušas arī smukas atlaides un pa kādai akcijai, kur var dabūt bonusa produktu par pirkumu. Tā kā pasekojot līdzi jaunumiem var tikt pie produktiem pa labām cenām.

Tāds, lūk, ir mans noslēpums dehidratētas ādas kopšanai pēc ziemas. Priecāšos, ja padalīsies ar savu pavasara ādas kopšanas rituālu.

1 komentārs:

  1. Sveika Zane! Lielisks blogs! Piedāvāju Tev apsvērt iespēju izmēģināt skaistumkopšanas - kosmetologa konsultāciju tiešsaistē, jo, šķiet, te neatradu nevienu tādu :) Būšu priecīga sazināties

    Jeļena, www.skinique.lv

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru