14 marts, 2016

Saneribox #1 || 2016

.. pom .. pom .. pom .. 
Un 2016. gada pirmā Saneribox kastīte ir klāt.

Zinu, ka daļa savu kastīti saņēma jau 8.martā, daļa pagājušās nedēļas beigās. Savukārt mani laipnā kurjera balss iepriecināja šodien.
Un izpakošanas prieks var sākties.

Jāsaka gan, ka šoreiz kastītē ir vairāk paraudziņu un mazāk pilnizmēra produktu, bet par to, kas ietilpst kastītē - lasi tālāk.

Pilnizmēra produkti:
Īstenībā - pēc apraksta ir tikai viens pilnizmēra produkts - Baltkrievu ražotāja "Viteks" matu maska no sērijas "Aptiekārs". Maskas tilpums 10 ml.

Mini izmēra produkti, šoreiz trīs (laikam par šiem arī vislielākais prieks):
Weleda bērzu eļļa pret celulītu (10 ml);
Stenders dušas krēms (30 ml);
Schwarzkopf BC Repair Rescue Reversilane barojoša maska (30 ml);

Pārējie ir paraudziņi:
Schwarzkopf BC Repair Rescue ReversilaneNutri-Shield divfāžu serums (4+4 ml);
Stenders dzērveņu ķermeņa jogurts (7 ml) (būs forši pamēģināt, jo no Stenders ķermeņa losjoniem īsti nekas nav mēģināts);
YSL Beaute pūderkrēms (5x1 ml) - manīju, ka citās kastītēs ir mini iepakojums;
Viteks Dead Sea nakts krēms sausai un jūtīgai ādai (2ml);
TonyMoly Panda's Dream White roku krēms (tilpums nav norādīts, bet uz aci teikšu, ak kādi 2 ml) - te atkal atšķirība starp kastītēm - dažās manīju šo, citās no šī paša zīmola gaišinošu serumu.

Tāpat kastītē ir divi atlaižu kuponi:
Mádara Skin Cafe aromprocedūrai ādas atjaunošanai un komfortam, ko es varētu izmantot,
Un vakuuma rullīšu masāžai B-Flexy no masāžas studijas Katry`s, jāatzīstas šo es visdrīzāk neizmantošu, jo man ne salona atrašanās vieta ērta, ne arī īsti ir interese par šādu procedūru.

Interesanti, ka šoreiz kastītes diezgan atšķīrās cita no citas. Kā vienmēr - tām dāmām, kas bija naskākas uz pasūtīšanu tika arī bonusiņi (TonyMoly maska un GATINEAU Aquamemory vai Biosilk matu zīds) - slinkākajām šoreiz standarta kastīte.

Kopumā par kastīti - šoreiz jūtas dalītas (jā - ir neliela vilšanās) - it kā patīk Madara kupons un trīs mini produktiņi - nav jau nekāda vaina arī paraudziņiem, taču kastītē tomēr prasītos vēl kāds pilnizmēra vai vismaz mini produktiņš, jo savādāk tā sanāk tāda "pliekana". Ok - pirmajām 100, kam nāca klāt arī bonusiņi - kopaina ir krietni iepriecinošāka. Kopumā gan saņemšanas prieks nav zudis, jo man patīk kastītes ideja kā tāda - dāvana sev, par kuru Tu sākumā īsti neko nezini un kad saņem - ir lielais izpakošanas prieks.

Jāsaka, ka šobrīd mana top #1 Saneribox kastīte joprojām ir tematiskā novembra kastīte (tā tiešām bija pilnīga un pamatīga kastīte). Citas, kastītes, kas bijušas manās rokās - var apskatīt šeit. Skatos, ka arī tematiskā kastīte "For Him" ir bagātīga un ļoti interesanta (tā gan iegādāta netika, lai gan tagad domāju, ka varbūt vajadzēja iepriecināt savu vīrieti).

Saneribox mājas lapā jau sākusies pieteikšanās uz #2 kastīti. Ja ir interese - reģistrēties un kastīti pasūtīt var šeit.


Vai Tu jau saņēmi savēju pārsteiguma kastīti? Padalies ar saviem iespaidiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru