10 jūnijs, 2016

Vichy Liftactiv serum 10 supreme

Vichy Liftactiv serum 10 supreme - tas ir izcili mitrinošs serums, kas būs lieliski piemērots vasaras dienām. Un produkts, kas iekļuva manā maija 10 interesantāko jaunumu topā.


Vichy Liftactiv serum 10 supreme ir īpaši mitrinošs pretgrumbu serums, kura sastāvā ir 10% ramnoze (tā augu izcelsmes viela, kas palielina kolagēna veidošanos ādas dziļākajos slāņos un mudina papillāro ādas slāni darboties efektīvāk) un jau labi pazīstamā hiāluronskābe (tiesa gan jaunā formātā - fragmentēta, samazinot molekulas izmērus 22 reizes).

Kāpēc tur parādās skaitlis 10? Tāpēc, ka serums sola 10 dienās koriģēt 10 galvenās novecošanās pazīmes.

Lūk, šādi skaļi saukļi skrien pa priekšu jaunajam produktam, bet kā tas realitātē uzvedas?


Pirms ķeros klāt seruma īpašību izķidāšanai - gribu padalīties ar savām domām par tā iepakojumu. Lai gan tas ir vizuāli ļoti glīts, seruma tekstūrai man tas šķiet pārāk neparocīgs. Serums ir iepakots pudelītē, kas aprīkota ar pipeti un tādu kā podziņu seruma iesūkšanai. Tā lielākā problēma ir tāda, ka serums ir tāds šķidra, vijīga gēla veidā un paņemot to ar pipetīti, tas aplīp tai visriņķī, un izņemts no pudelītes pil visos iespējamos variantos. Skaists jau iepakojums bez gala, bet es, personīgi, būtu par iepakojumu ar pumpīti.


Bet turpinot par pašu produktu - ražotājs ir atzīmējis, ka seruma galvenās īpašības ir padarīt ādu gludu, samazinot krunciņas un smalkās līnijas, tāpat nodrošināt ādas mirdzuma atjaunošanu, ādas barošanu un mitrināšanu, ādas elastības un tvirtuma atjaunošanu, tumšo loku un noguruma pēdu mazināšanu, un kopējo ādas komfortu. Serums piemērots visiem ādas tipiem un arī jūtīgai ādai.

Ja man prasītu, kas ir tās īpašības, ko tiešām var sajust - kā pirmo es noteikti varu minēt ādas mitrināšanu - ar šo serums tiek galā lieliski. Uz tā rēķina, attiecīgi arī āda jūtās daudz tvirtāka, stingrāka un dzīvīgāka. Par grumbiņu un krunciņu samazināšanos runājot - tā kā man ir diezgan aktīva sejas mīmika - smalkās līnijas rodas un pazūd atkarībā no garastāvokļa un stresa pakāpes - tāpēc tā grūti novērtēt tieši seruma ietekmi šajā procesā, bet noteikti izcilā mitrināšana un hiāluronskābe sastāvā atstāj pozitīvu nospiedumu.

Serums klājas viegli, uzsūcas ātri un ādai pilnīgi pietiek tikai ar serumu - nekādus krēmus pēc tā pat neprasās. Pēc tā lietošanas āda jūtas svaiga, gluda un mitrināta. Ka jau minēju - foršs produkts vasarai, kad neko daudz neprasās.


Saulainas brīvdienas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru