30 jūnijs, 2016

Institut Esthederm sejas kopšanai

Čau, čau!

Gandrīz divus mēnešus atpakaļ manu sejas kopšanas arsenālu papildināja viens pamatīgs zīmols - Institut Esthederm un te man rodas jautājums - kur es biju agrāk?


Par šo zīmolu varu teikt, ka zināju, ka tāds ir, bet mūsu ceļi īsti nebija krustojušies - bija šis tas no paraudziņiem pamēģināts, bet no paraudziņiem jau ne vienmēr var pilnībā iepazīt produktu un kur nu vēl visu zīmolu kopumā.
Institut Esthederm filozofija ir ļoti pievilcīga - idejiski kosmētika tiek pozicionēta kaut kur pa vidu starp kosmetoloģiju un farmakoloģiju un izstrādāta tā, lai tā būtu bioloģiski aktīva, tehnoloģiski droša un, galvenais, uzlabotu ādas stāvokli kopumā.

Vispār lasot zīmola filozofiju - viss šķiet tik labi un tik pareizi, ka pilnīgi grūti noticēt. Tāpēc jāpārliecinās pašai.

Tā, lūk sāku ar pāris top produktiem un dažiem paraudziņiem bonusā.

Institut Esthederm pats pamata produkts, uz kuru principā balstās visa kosmētika - ir celulārais ūdens, šis konkrētāk izsmidzināmā aerosola formātā.

Celulārais ūdens ir izstrādāts tāds, kas ir līdzvērtīgs šķidrumam, kurš ieskauj mūsu šūnas. Līdz ar to celulārais ūdens nodrošina optimālas ādas šūnu vitālās funkcijas un pastiprina produkta iedarbīgumu. Varbūt mazliet sarežģīti - bet idejiski tas ir analogs mūsu šūnās esošajam ūdenim un to šūnas var viegli izmantot savu procesu nodrošināšanai.
Celulāro ūdeni rekomendē lietot pirms ikdienas ādas kopšanas līdzekļiem, lai pastiprinātu to iedarbību, kā arī virs dekoratīvās kosmētikas, lai paildzinātu tās noturību.

Es to vairāk lietoju pirms kopjošās kosmētikas, lai mitrinātu un nomierinātu ādu.

Otrs pilna izmēra produkts ir L'Osmoclean sērijas dziļi attīrošais krēms. Izpelnījies vietu 10 interesantāko maija jaunumu rakstā un viennozīmīgi iekarojis manu sirdi.

Attīrošais līdzeklis ir piemērots visiem ādas tipiem - atkarībā no tā kāda ir āda - to ieteicams lietot no vienas reizes divās nedēļās (sausai ādai) līdz trim reizēm nedēļā (taukainai ādai). Iesākumā es to lietoju tiešām trīs reizes nedēļā un nu, kad ādas stāvoklis ir krietni uzlabojies, esmu pārgājusi uz vienu reizi vienā vai divās nedēļās. Attīrošais līdzeklis pamatīgi un dziļi attīra ādu, to nesavelkot un nesausinot, un pastiprina citu līdzekļu iedarbību - tā piemēram šo es lietoju pirms Eliēr maskas. Efektu jau droši vien esat novērtējuši.
Arī attīrošā līdzekļa lietošana un struktūra ir visai interesanta. Tas pēc tekstūras ir kā biezs krēms. To bagātīgi uzklāj uz sejas un dekoltē ādas un apļveida kustībām masē, līdz tas kļūst biezs. Intensīvāk iesakāms attīrīt T-zonu, maigāk vaigus un dekoltē ādu. Pēc tam to noskalo ar remdenu ūdeni. Tas nav putojošais attīrītājs, bet tas arī nav tipisks krēmveida attīrītājs, kuri bieži uz sejas atstāj taukainu vai silikonīgu slānīti. Pēc šī āda jūtās fantastiski - tā ir tīra un maiga un vienlaicīgi jutīsies komfortabli arī tad, ja tūlīt pēc attīrīšanas netiks uzlikts krēms.
Principā es šo droši varu ieteikt kā vienu no labākajiem dziļajiem attīrošajiem līdzekļiem, kas līdz šim ir lietots.

Ne gluži paraudziņš - bet travel size izmēra celulārā ūdens gēls. Kas pēc savām īpašībām ir līdzīgs izsmidzināmajam celulārajam ūdenim.
Gēls ir ļoti vieglas konsistences, uzklāts uz ādas tas rada sajūtu, ka nav nekā vairāk kā tikai ūdens, taču atšķirībā no vienkārša ūdens tas ādai sniedz intensīvu mitrināšanu. Patīk, ka gēls klājas ļoti viegli un visai sejai un dekoltē pietiek vien ar nelielu piciņu. Šie 10 ml pietiek krietni ilgam laikam.

Lūk, arī čupiņa ar paraudziņiem: Intensiv Hyaluronic krēms intensīvai ādas mitrināšanai ar augstu hiāluronskābes koncentrāciju; divi Active Repair acu krēmi - mitrināšanai un ādas elastības atjaunošanai; Pure System krēms taukainai ādai - ādas matēšanai, attīrīšanai un poru samazināšanai un Sculpt System nostiprinošs mitrinošs ķermeņa kopšanas losjons.


No paraudziņiem visvairāk patīk acu krēms - labu acu krēmu paraudziņus nekad nesmādēju. Savukārt no Pure System krēma sagaidītu intensīvāku matēšanu, lai gan ādu tas padara samtainu un gludu.

Iegādāties var aptiekās, Stockmann un vairākās skaistuma klīnikās - precīzāk var apskatīties šeit.
Cenas pilna izmēra produktiem (Pils aptiekā):
Celulārais ūdens aerosols (200 ml) 25,89 EUR
Attīrošais līdzeklis (75 ml) 28,59 EUR

Ja ir lietots kas no Institut Esthederm - iesaki, kas Tev patika.

Bučas!

2 komentāri:

  1. Esmu lietojusi celulāro ūdeni - man ļoti patika :) Pavisam notiekti labākais izsmidzināmais ūdens manā skatījumā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu - neesmu gan daudz izsmidzināmos ūdeņus lietojusi - bet mitrināšanai un atsvaidzināšanai šis ir ideāls.

      Dzēst

Ievadiet komentāru