13 oktobris, 2016

Tangle teezer

Jau kādu krietnu laiciņu manas ierastā paskata matu sukas ir nomainījuši divi matu kamoliņu šķetinātāji - Tangle Teezer matu ķemmes. Un šodien padalīšos ar to priekšrocībām.


Pirms nebiju izmēģinājusi - man šķita, ka diez vai šie plastmasa gabaliņi, par ko tā jūsmo pasaule, varētu aizstāt fantastisko dabisko saru ķemmi. Tad kādā no frizēšanās reizēm friziere ieteica pamēģināt. Un arvien lielāku sajūsmu par tām dzirdēju no dažādām pusēm. Līdz beidzot arī manās rokās nonāca uzreiz divas. Ko tur ar vienu. Ja jau tik labs :)


Viena no ķemmītēm ir mazliet lielāka, kas paredzēta čirkainiem un bieziem matiem. Lai gan savējos nevarēšu ielikt ne vienā, nedz arī otrā kategorijā, tā godam kalpo arī uz maniem smalkajiem un taisnajiem matiem.


Ķemmīte ir mazliet liektu formu, kas ērti ieguļ rokā. Ar to ir ļoti viegli izķemmēt matus - gan sausus, gan arī mitrus. Tā tiešām lieliski tiek galā ar matu kamoliņiem, neplēšot un nebojājot matus. Patīkami ir arī tas, ka ķemmi ir viegli tīrīt - ķemmējot izkritušos matus var viegli izņemt no sariņiem, ķemmīti noskalot un atkal darboties pēc nepieciešamības. Vienīgi pēc ilgākas lietošanas malējie sariņi ir mazliet deformējušies - izliekušies uz ārpusi, bet tas galīgi netraucē ar to darboties.  Teikšu, ka ķemme ir ideāls matu kopšanas aksesuārs.

Otrs ir mazliet mazākā: on-the-go izmēra ķemmīte. Kā jau nosaukums to saka priekšā - ķemmīte ir ērta līdzņemšanai.


Šai ķemmītei īpašības ir identiskas - un tā kalpo teicami. Man patīk arī tās formāts - ķemmītei ir vāciņš, kas pasargā sariņus no deformēšanās. Ķemmes vāciņu ērti izmantoju arī invisibobble matu gumiju uzglabāšanai ikdienā, jo šī ķemme vienmēr ir manā rokassomiņā un līdz ar to, tur vienmēr būs atrodama arī kāda matu gumija.


Nu, lūk. Atbildot uz to, kādas tad ir Tangle Teezer priekšrocības - teikšu to ir diezgan daudz:
Tām ir dažādi krāsaini, koši un stilīgi dizaini;
Tās ir ērtas lietošanā un nebojā matu struktūru;
Tās ļoti viegli atšķetina savēlušos matus un matu kamoliņus;
Kompaktā izmēra ķemmīte ir ērta līdzņemšanai un ideāla matu gumiju glabāšanai.

Un izrādās, ka priekšrocību ir tīri daudz.

Runājot par cenām - Douglas veikalos cenas ir 16,95 EUR par oriģinālā izmēra ķemmi un 19,95 EUR par kompaktā izmēra ķemmīti.

Saulainu dienu, mīļie! Un baudām brīnišķīgo zelta rudeni :)

2 komentāri:

Ievadiet komentāru