24 marts, 2017

Iepazīstos - Kiehl's

Sveiciens, mīļie!
Šodien lielā diena Kiehl's zīmolam - t/c Spice tiek atklāts jauns zīmola veikals. Līdz šim bija stends/veikals u/v Stockmann - bet nu pašiem savs veikals iekš t/c Spice telpām. Liela diena, liels notikums.
Īstie fani ir Spicē, bet ko es? Man pagaidām ir tik pat kā mājas režīms, tādēļ baudu brīvāku mirkli pie lielās tējas krūzes un tikmēr pastāstīšu par savu pirmo lielo iepazīšanos ar Kiehl's zīmolu.


Interesanti, ka Kiehl's zīmols pats sevi īpaši nereklamē - zīmola filozofija uzsver, ka labākā reklāma ir no cilvēka cilvēkam nodota ziņa. Un tā kā zīmola stratēģija ir balstīta uz klientu, kam tiek piedāvāti augstas kvalitātes ādas un matu kopšanas līdzekļi, tad par labām atsauksmēm nav jāsatraucas. Vēl forši, ka zīmols piedāvā paraudziņu nodrošināšanas programmu, kā viņi paši to sauc - „izmēģini, pirms pērc”. Tas nozīmē, ka veikalā var aiziet pakonsultēties par produktiem un tie, kas iepatīkas - dabūt paraudziņus. Esmu gājusi pēc paraudziņiem - tur vienmēr sagaida forši pārdevēji (starp citu - arī vīrieši, ja kādai tas ir aktuāli :D ) un ejot prom tieku pie pulciņa paraudziņu. Tad nu var mājās izmēģināt un ja kas iepatīkas doties pēc noskatītā.

Lūk, tik tālu aizpļāpājos par pašu zīmolu. Bet šodien pastāstīšu par to, kas slēpjas šajā Kiehl's kastītē. Tur paslēpušies Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil, Pure Vitality Skin Renewing Cream un divi Butterstick Lip Treatment. Lasi tālāk mazliet par katru no tiem.


Sākšu ar Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil, jebšu eļļu kosmētikas noņemšanai.


Attīrošā eļļa ir interesanta ar to, ka saskaroties ar ūdeni tā kļūst par emulsiju, tādā veidā to ir ļoti viegli noskalot no ādas, nesatraucoties par to, ka uz ādas paliktu taukaina kārtiņa. Lietošana ir pavisam vienkārša - 3-4 eļļas dozatora tilpumus iemasē ādā, tādējādi izšķīdinot lietoto kosmētiku, pēc tam samitrina ādu un eļļa pārvēršas par pieniņu, ko ir itin viegli noskalot. Seja ir tīra un nav jāsatraucas par savilktu vai sausinātu ādu. Un tas viss patīkami smaržo pēc lavandas. Katrā ziņā man šī pieeja dikti patīk - nav nekādu vates plāksnīšu, nekādu putojošo attīrošo līdzekļu, nekādas lielās ķēpas. Ērti, ātri un ekonomiski. Principā kosmētikas noņemšanai vairs nelietoju neko citu.

Tālāk seko divi Kiehl's jaunumi. Bet sākšu ar to, kas man patīk visvairāk - Pure Vitality Skin Renewing Cream.


Tas ir ādu atjaunojošs sejas krēms ar Korejas sarkanā ženšeņa sakni un Manukas medu no Jaunzēlandes. Krēms ir fantastisks - sākšu jau ar to, ka tam ir riktīgi medaina tekstūra - biezs un vijīgs, varētu likties mazliet lipīgs, taču tā nav :D Tam ir arī īpatnēja (pozitīvā nozīmē) smarža, kas ir no sastāvā esošā Manukas medus (ja gribi noskaidrot kā smaržo Manukas medus - vari doties uz u/v Stockmann un iegādāties kādu burciņu - teikšu gan, ka nav baigi garšīgs :D). Krēma sastāvs ir pilnīgi dabisks, un tā kā sastāvā ir medus - ādai ar noslieci uz alerģisku reakciju jābūt uzmanīgiem. Tā kā manai ādai medus patīk - krēmu lietoju un priecājos par fantastisko tekstūru, smaržu un efektu. Kāds ir efekts - gluda, starojoša un atpūtusies āda :) Šo es tiešām, tiešām iesaku :)

Visbeidzot - Butterstick Lip Treatment.


Uz kokosriekstu eļļas bāzes izstrādāti lūpu balzami - pieejami bez toņa vai piecos dažādos toņos. Man ir klasiskais - bez toņa un sulīgais "Touch Of Berry" ogu tonis.


Lūpu balzamiem ir saules aizsardzība SPF 25 un tie nodrošina gan UVA, gan UVB aizsardzību, kas ir ļoti būtiski. Vēl pie foršajām lietām varu pieminēt iepakojumu - tie ir tādi smagnēji (svara ziņā) un eleganti, ar skrūvējamu vāciņu. Nav jābaidās, ka vāciņš somā nokritīs un lūpu balzams piebirs ar gružiem. Vienīgi mīnuss - tas vienmēr ir jāatskrūvē, kas nebūs ērti, ja to vēlas izdarīt ar vienu roku. Kopumā lūpu balzami ir forši, nesausina lūpas - tieši pretēji, tās mitrina un pabaro. Lūpu balzams ar krāsu piešķir foršu un dabisku toni, pie tam diezgan pamanāmu. Bet vienīgais mīnuss - lūpu balzamiem ir īpatnēja garša. Varbūt, ka tā reaģē tikai manas garšas kārpiņas, bet,  ja sanāk to pagaršot, tad tā garša "savelk mēli". Es nezinu kā vēl šo garšu noraksturot. Tā kā es lietoju ļoti prātīgi un neklāju tos bagātīgi uz lūpām, lai nebūtu jābauda garša :D

Kā jau minēju pašā sākumā - nopirkt var Kiehl's stendā u/v Stockmann un ar šodienu - jau arī t/c Spice veikalā :)

Lai skaists pavasaris!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru