16 marts, 2017

Bloga sekotājiem īpašais Eliēr piedāvājums!

Sveiki, mīļie bloga sekotāji.
Šodien man ir lieliskas ziņas - man ir vienreizējs piedāvājums tieši jums. Ja vēlies uzzināt vairāk par piedāvājumu - lasi tālāk.


Bloga lasītājiem, sadarbībā ar Latvijas dūņu kosmētikas zīmolu ELIĒR, piedāvāju īpašu produktu komplektu, par nu ļoti labu cenu. Tā kā man pašai šis zīmols ir ļoti iepaticies, nebaidoties varu publicēt šo piedāvājumu.
Komplektā ietilpst 5 produkti:
1. Dūņu maska (kastīte 10x5 ml);
2. Šampūns (pēc izvēles viens no pieejamajiem 6 veidiem);
3. Roku krēms;
4. Dūņu ziepes;
5. Zobu pasta BVFdent.

Četrus no pieciem esmu pati izmēģinājusi un mans absolūtais favorīts ir dūņu maska. Atzinīgi novērtēju arī pārējos produktus, tādēļ arī esmu piekritusi jums piedāvāt šādu komplektu. Par produktiem atsauksmes var apskatīt spiežot uz izvēlēto.

Komplekta vērtība ir 72,41 €, taču bloga lasītājiem tiek piedāvāta īpaša cena - 36,50 € (sanāk gandrīz 50% atlaide). Bonusā - visi, kas iegādāsies šo komplektu, tiks iereģistrēti kā ELIĒR Kluba biedri, līdz ar to - visi turpmākie pirkumi būs ar 30% atlaidi.

Ir tikai divas lietas - ir ierobežots komplektu skaits, t.i. 20 šādi komplekti. Un ir ierobežots akcijas ilgums, t.i. 2 nedēļas.

Visbeidzot par to, ka var tikt pie šiem komplektiem:

Komplektu var iegādāties ELIĒR mājas lapā, spiežot uz šīs aktīvās saites: "īpašais Eliēr komplekts"
un sadaļā sejas kopšana izvēlies "Komplekts "Mana pasaku pasaule"" un jāieliek ķeksītis pie "Jums rekomendēja". (Ārprāc, cik sarežģīti, bet nu ceru, ka tie, kas gribēs tikt pie komplekta tiešām varēs pie sava tikt par solīto naudiņu :D)

Lai iegādātos komplektu, mājas lapā ir jāreģistrējās (un jāieliek jau iepriekš minētais ķeksītis pie rekomendācijas), tad arī automātiski notiks reģistrācija ELIĒR klubā un tiks piešķirta 30% atlaide nākamajiem pirkumiem (tā kā šim pirkumam jau ir atlaide - papildus atlaide netiks piemērota).
Komplektus var saņemt ELIĒR veikalā Rīgā, Marijas ielā 16, bez maksas, vai ar piegādi uz Omnivas pakomātiem (piegādes maksa 2,50 €).

Ja ir kādas neskaidrības vai jautājumi - droši var rakstīt te pat komentāros vai zvanīt veikalam: 26655802 vai 26655805.

Ceru, ka šāda akcija būs noderīga un kāds tiks pie sen kārotajām lietām par krietni labāku cenu:) 

Bučas!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru