13 marts, 2017

Māra Naturals | Jauns Latvijas kosmētikas zīmols

Māra Naturals - iespējams viens no jaunākajiem Latvijas kosmētikas zīmoliem. Radīts iedvesmojoties no Latvijas dabas - mežiem, upēm, ezeriem. Elegants un pārdomāts dizains.


Māra Naturals zīmolam ir četras produktu līnijas - plūškoka, dzērveņu, melleņu un rabarberu, kurās atrodami gan dušas un vannas produkti, gan arī matu un ķermeņa kopšanas produkti. Katra no produktu līnijām - pielāgota konkrētam ādas tipam: normālai, jūtīgai, sausai, kombinētai ādai. Atliek tikai izvēlēties savējo :)

Lūk, manā rīcībā ir dzērveņu līnijas želejveida skrubis sausai ādai un plūškoka līnijas, kas paredzēta normālai ādai, roku krēms.

Želejveida skrubis no dzērveņu līnijas.


Skrubītis ir piemērots visiem ādas tipiem, taču īpaši izstrādāts sausas ādas kopšanai. Skrubis veidots uz sāls un cukura, un dažādu eļļu (avokado eļļa, rīcineļļa, mandeļu eļļa un saulespuķu eļļa) sajaukuma bāzes. Tam pievienotās palīgvielas nodrošina visu komponenšu veiksmīgu sajaukšanos un skrubja želejveida konsistenci. Ražotājs norādījis, ka pēc skrubja nebūs vajadzības pēc ķermeņa krēma vai kāda cita kopjošā līdzekļa. Taču šeit arī ir lielākā problēma - skrubis ir ļoti (nu ļoti) taukains un to praktiski nav iespējams noskalot ar ūdeni vien. Atliek vai nu mēģināt nožūt un cerēt, ka eļļas uzsūksies, vai to visu notraukt dvielī. Žēl, bet šis produkts manas cerības neattaisnoja un es pat nezinu vai spēšu piebeigt iepakojumu.
Toties produktam smarža laba un sastāvs iepriecinošs: bez PEG, parabēniem, alkohola, krāsvielām un citiem alergēniem.

Otrs - plūškoka līnijas roku krēms.


Roku krēms ikdienas roku ādas kopšanai. Lai gan tas iekļauts plūškoka - normālai ādai paredzētajā līnijā - tas būs piemērots visiem ādas tipiem: mitrinās un mīkstinās roku ādu un kops nagus un kutikulas. Krēms ir ļoti vieglas konsistences un uzsūcas ļoti labi, tam ir viegls un manam degunam ļoti patīkams ogu/ziedu aromāts (droši vien, ka tas ir plūškoks, bet tad man vajadzētu to pasmaržot). Krēma sastāvs ir bagātināts ar eļļām (avokado, kokosriekstu, sojas), šī sviestu un alveju. Līdz ar to papildus mitrināšanai roku āda tiek arī pabarota. Roku krēms ir patiesi foršs un varu vien uzslavēt ļoti gaumīgo alumīnija iepakojumu. Skaisti :)

Vispār jau jāsaka, ka Māra Naturals zīmols ir ļoti gaumīgs - iepakojumi ir vienkārši, taču eleganti un ar akcentiņiem. Tāpat arī izmantotās latviešu spēka zīmes piešķir tādu "odziņu". Arī ideja par to, ka produkti ir maksimāli dabiski - ir lieliska. Šobrīd tik vilšanās skrubītī, bet domāju, ka ir vērts pamēģināt pārējos zīmola produktus un ļaut tiem sevi pierādīt :D

Runājot par cenām - zīmolam ir sava mājas lapa, kur produktus arī iespējams iegādāties, tur cenas:
Skrubis - 17,50 € | 300g (šobrīd akcijas cena - 13,15 €)
Roku krēms -  10,50 € | 50ml

Bučas!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru