20 marts, 2017

Stenders savvaļas rožu mitrinošā maska

Beidzot oficiāli ir iestājies pavasaris. Laiks aiz loga gan par to neliecina, bet tomēr - sveicu :)

Un pavasaris arī kosmētikas lauciņā - Stenders papildinājis savu savvaļas rozes līniju ar vēl vienu brīnišķīgu produktu - mitrinošo masku. Šī savvaļas rozes sērija ir viena no manām mīļākajām - ar perfekto skrubi, un perfekto aromātu visiem produktiem :)

Bet šodien - par jaunumu :)


Uz iepakojuma rakstīts "Mitrinoša sejas maska tūlītējam ādas mirdzumam „Savvaļas roze”. Nesaprotu - kāpēc ražotāji produktus nevar apsaukt kaut kā vienkāršāk? Bet lai nu kā to sauktu ražotājs - man tā ir super mitrinošā rožu maska. Tā gēlveida tekstūra ir tik ļoti viegla, ka uz sejas uzklāta tā šķiet gandrīz kā ūdens. Toties ūdens nožūst un mitrums pazūd, bet maskai mitrinošā sajūta uz ādas paliek :)


Maskas sastāvā atrodams hidrolizētais kolagēns, rožu ziedūdens un savvaļas rožu ziedu ekstrakts - un pēdējo divu dēļ arī maskas smarža ir fantastiska (ja vien Tev patīk rožu aromāts). Savukārt kalogēns gādās par to, lai āda ir starojoša un saglabā savu tvirtumu. Interesanti, ka maska uzklāta uz ādas nenožūst vai neuzsūcas (nu vismaz pilnībā), un ir sajūtama līdz pat maskas noskalošanai. Katrā ziņā maska ir īpatnēja un ļoti patīkama. Un arī mitrināšana ir ļoti efektīva.

Bet tomēr bija man viens liels pārsteigums - izrādās maska ražota nevis tepat mūsu Latvijā, bet tālajā Korejā (pieļauju, ka Dienvidkorejā :D ). Iespējams arī tāpēc tā ir tik īpatnēja un efektīva. Šķiet nebūs jāatgādina, cik pasaulē populāra ir Korejiešu kosmētika tieši efektivitātes dēļ.


Lai nu kā - bet maska ir fantastiska - ir lielisks palīgs apkures sezonā un domāju, ka būs izcila arī vasarā - pēc saules peldēm.

Maska nopērkama Stenders veikalos un interneta veikalā.
Cena: 19,90 € | 75 ml

Sveiciens pavasarī!

2 komentāri:

  1. Šī nav pirmā Stenders sērija, kura ir ražota Korejā. Bet man jau liekas, ka tas ir ļoti pozitīvs aspekts, jo tiešām korejiešu kosmētika atkal pasaulē iet uz urrā! ;) Man pašai šī maska ļoti patīk, tieši tagad, kad siltāks laiks atnācis mūsu platuma grādiem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Redz kā! Varbūt nebiju papētījusi tik cītīgi etiķeti un ražošanas valsti. Bet ja maska ir forša - tā var būt arī ražota otrā pasaules malā :)

      Dzēst

Ievadiet komentāru