24 aprīlis, 2017

Bioderma Hydrabio. Serums un gēl-krēms

Beidzot manā kosmētikas arsenālā atgriezusies fantastiskā Bioderma Hydrbio kosmētika. Pirmo reizi ar to iepazinos, kad uzsāku cīņu ar akni - mana āda bija kombinēta - problemātiska un visam komplektā vēl dehidratēta. Toreiz dermatologs ieteica lietot Bioderma Hydrbio micelāro ūdeni un light krēmu. Un tā sākās mana mīlestība.

Lai gan šobrīd mana āda ir krasi mainījusies un tā ir vairāk normāla, tā joprojām ir dehidratēta, tāpēc esmu atgriezusies pie pārbaudītām vērtībām un dažādus eksperimentus ar kosmētiku, ir nomainījusi iemīļotā Bioderma Hydrbio līnija ar diviem tās pārstāvjiem - serumu un gēl-krēmu. Par tiem arī šodien.

Hydrabio gel-Creme, super viegls un mitrinošs krēms, ar kuru sāku savas dienas gaitas.


Šis gēl-krēms ir piemērots praktiski jebkādam ādas tipam, jo tas ir viegls un intensīvi mitrinošs. Varbūt pavisam sausai ādai prasīsies papildus kas barojošāks, bet šis noteikti lieliski kalpos ādas nomierināšanai un mitruma līmeņa tūlītējai atjaunošanai. Tieši tādēļ arī esmu izvēlējusies šo uzsākot savas dienas gaitas. Pēc ādas vieglas attīrīšanas, uzklāju gēl-krēmu un neko vairāk man neprasās. Ja ir ļoti saulaina diena un dodos ārā - papildus uzklāju kādu vieglāku krēmu ar SPF (starp citu šim nolūkam lieliski kalp Bioderma Perfectur krēms, par kuru nav sanācis uzrakstīt, bet noteikti vajadzētu).
Bet turpinot par šo - jau nosaukums pasaka priekšā, ka šis ir gēla konsistences krēms, viegls, maigs un mitrinošs. Uz ādas uzvedas teicami - uzsūcas nekavējoties un piešķir ādai mirdzumu. Ja nu vēlies klāt pēc krēma kosmētiku - nav problēmu, āda ir labi sagatavota arī kosmētikas uzklāšanai un dekoratīvās kosmētikas noturību krēms neietekmē.

Otrs, ko no Bioderma Hydrabio, ko esmu ieviesusi vakara ādas kopšanas rituālā - mitrinošais serums.


Lai gan pēc apraksta serums būtu tas, kas būtu īpaši piemērots dienas lietošanai, jo ir gan īpaši mitrinošs, gan arī lietojams kā ideāls pamats kosmētikai, tomēr man vakarā prasās tāda kārtīga ādas mitrināšana, tāpēc serumam izbrīvēta vietiņa plauktiņā pie nakts kosmētikas.
Serums pats ir caurspīdīgs gēls, viegls kā ūdens, attiecīgi arī uzsūcas zibenīgi un uz ādas neatstāj lipīgu kārtiņu. Serumu var lietot vienu pašu, taču to var klāt arī pirms dienas vai nakts krēma, tādējādi papildinot ādas mitrinošās īpašības ar citām nepieciešamajām - barošanu vai matēšanu. Vienīgais seruma mīnuss ir tā iepakojums - tā ir tūbiņa ar pumpīti, līdz ar to pilnībā iztukšot iepakojumu nav iespējams un diezgan daudz paliek tūbiņas apakšā - neaizsniedzams. Domāju, ka Bioderma zīmolam vajadzētu pāriet uz airless vakuuma trauciņiem, lai trauciņa apakšā nepaliek tik daudz labas mantas :D

Ko te lai piebilst, Bioderma ir viens no maniem mīļākajiem zīmoliem un piedāvātā kosmētika ir gan manai ādai piemērota, gan arī āda ar to labi "sadarbojas".


Cenas produktiem variē atkarībā no aptiekas, taču es visbiežāk Bioderma produktus iegādājos medicinaspreces.lv interneta veikalā vai veikalā uz vietas. Attiecīgi šeit cenas ir:
Serums: 21,87 €
Gēl-krēms: 16,70 €

Ja nu kādai kā reiz ir aktuāla iegāde - visai Hydrabio līnijai Euroaptiekās šobrīd ir 20% atlaide.

Bučas, mīļie!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru