06 aprīlis, 2017

Essence pavasaris

Essence pavasara kosmētikas klāsts atnācis ar krietnu čupiņu patīkamu jaunumu - pigmentētas acu ēnas, izteiksmīgas skropstu tušas, sulīgas lūpu krāsas, skaistas nagu lakas un vēl daudz kas cits interesants papildinājis Essence kosmētikas stendus šajā pavasarī :)


Parasti es labprātāk izvēlos Catrice zīmola kosmētiku, lai gan Essence un Catrice ražotājs ir viens - līdz šim Catrice zīmols pierādījis sevi labāk :) Taču šajā pavasarī arī zīmols Essence ir pārsteidzis ar šo to ievērības cienīgu.

Uz reiz saku - šoreiz bilžu daudz, tāpēc jāapbruņojas ar pacietību :D

Tā ka nevaru nociesties, lai pastāstītu par saviem favorītiem - sākšu ar tiem. Kā pirmais un lielākais veiksmes stāsts - my must haves acu ēnu palete un acu ēnu toņi.


My must haves ir pēc izvēles komplektējama acu ēnu palete - iegādājies pamatni, un maini toņus pēc sirds patikas.



Paletes pamatne ir salīdzinoši vienkārša - plastikāta un ēnas iestiprinās ar tādām kā ķepiņām - vienkārši tās iespiežot paletē. Izņemšana arī tik pat vienkārša. Ēnas ārā nekrīt, nekratās.  Ar iepakojumu - viss kā pieklājas.

Tad atliek tik izvēlēties sev tīkamākos no 20 pieejamajiem toņiem. Mana izvēle - trīs skaisti brūnie neitrālie toņi: Nr. 05 cotton candy, Nr. 08 peach party!, Nr. 18 black as berry un piparmētru zaļais Nr. 12 want a mint?


Toņi secīgi: Nr. 5, Nr. 8, Nr. 18 un Nr. 12.

Acu ēnu toņi ir pietiekami pigmentēti un pietiekami noturīgi. Teikšu - tā trāpīts desmitniekā :) šis noteikti ir viens no lieliskākajiem guvumiem. Atdodu visus 10 cepumus šim :D

Vēl viens veiksmes stāsts - Volume Stylist skropstu tušas.


Essence Volume Stylistir divas skropstu tušas - Curl&Hold, kas nodrošina kuplumu un skropstu vēdeklīša izliekumu un Lash Extension - pagarinošā skropstu tuša ar pagarinošām šķiedrām. Ideālajā variantā - lietoju abas kopā un efekts ir wow: garas, izteiksmīgas un kuplas skropstas. Nevaru vien beigt priecāties, cik labs rezultāts :)
Skropstu tušas nesalipina skropstas, nesmērējās un nebirst dienas gaitā. Un arī birstītes abām ir gana ērtas - stingras, nav pārāk gariem sariņiem, līdz ar to nenosmērējās plakstiņš, bet pietiekami gariem, lai noklātu visas skropstas. Ja man līdz šim likās, ka nevar būt nekas labāks par Douglas Kiss&Curl, tad šīs noteikti piesaka nopietnu konkurenci.

Šoreiz jāsaka - trīs lietas, labas lietas. Un noteikti atzīmēšanas vērti ir arī sulīgie lūpu spīdumi Shine Shine Shine.


Shine shine shine wet look lūpu spīdumi ar super mitru, spīdīgu un sulīgu finišu. Man ir divi toņi Nr. 12 runaway, your way - violets ogu tonis un Nr. 13 red carpet starlet - klasiski sarkanais tonis.
Lūpu spīdumi ir ļoti pigmentēti, maigi un uz lūpām galīgi nav lipīgi. Tomēr noturība nav izcila, bet normāla - kā lielākoties lūpu spīdumiem pieklājas. Lūpu spīdumiem ir ērts aplikators - lai gan tas šķiet diezgan liels, tā spicais gals ļauj precīzi uzklāt spīdumu nepāršļūcot pāri lūpu līnijām.


Lūk, arī abi toņi - Nr 12 un Nr 13. Skaisti, sulīgi, piesātināti :)

Tik tālu par maniem absolūtajiem favorītiem. Tālāk par produktiem, kas ir gana forši, taču varbūt ne tik iespaidīgi kā iepriekšējie trīs :)

Sejas kosmētikas sadaļā ir jauna palete - eye & face, kura ir labākā no līdz šim mēģinātajām paletēm. Par to vien tā ir atzīmēšanas vērta. Sejai vēl būs luminous matt bronzējošais pūderis un kamoflāžas krēms. Bet par katru no tiem - tālāk.


Eye & face ir palete, kas sastāv no 4 acu ēnu toņiem (bēšs, gaišs violeti sārts tonis, pelēks un brūns zemes tonis), izgaismotāja un vaigu sārtuma. Jāsaka, ka visi toņi ir lietojami, acu ēnu toņi ir gana pigmentēti, savukārt izgaismotājs un vaigi sārtums - tādi viegli - ideāli, lai varētu iegūt veselīgu un dabisku izskatu. Ja gribās - ar tumšāko acu ēnu toni var viegli arī ietonēt zem vaigu kauliem - līdz ar to tas paleti padara tādu universālu.


Toņi: vaigu sārtums, izgaismotājs un acu ēnas (pelēkais, violeti sārtais, tumši brūnais un bēšais tonis).

Luminous matt bronzējošā palete gan būs garām- vismaz manam ādas tonim noteikti. Man toņi ir pa oranžu. Taisnību sakot - no Essence man pagaidām īsti nav derējis neviens bronzeris,tā kā īpaši lielas cerības nemaz neliku. Man prasītos toņus tieši brūnākus vai par ar tādu pelēkbrūnu piesitienu, bet ne oranžu apakštoni. Bet gan jau ir ādas tips, kam šis ļoti labi izskatās. Katram savs tonis - tā teikt.


Toņi: paletes viducis jeb gaišais tonis un apkārt esošais tumšākais tonis.

Visbeidzot sejai - kamoflāžas krēms tonī 05 Ivory, kas ir izcili piemērots manam gaišajam ādas tonim. Nu labi - šis arī būtu jāpievieno pie veiksmes stāsts un must-have produktiem. Kamoflāžas krēms klājas un izlīdzinās ļoti viegli, tas ir pilnībā sedzošs, taču tas neveido maskas efektu, bet smuki izlīdzinās un nožūstot kļūst viegli matēts.


Bildē virs kvadrātiņā ir neizlīdzināts kamoflāžas krēms un sarkanajā kvadrātiņā - iztušēts. Neko nevar īsti pamanīt? Izcili :)

Esam tikuši jau finiša taisnē, tāpēc pēdējais šovakar - nagu lakas, kas arī nav sliktas - jo īpaši violetā.


Divas jaunās glow&care nagu lakas nude un tumši violetā ogu tonī, un pārbaudīta vērtība - the gel nagu laka sarkanā tonī. Glow&care nagu lakām tonis ir ar skaistu mirdzumu. Noturība vidēji laba. Otiņa - plata un ērta. Skaistam klājumam pietiks ar divām kārtām. Un violetais ogu tonis ir ļoti sulīgs, mirdzošs un skaists. Mana mīlestība.
Savukārt the gel ir jau pārbaudīta laka - klājums, pigmentācija un noturība teicama. Nav ko pielikt, nav ko atņemt :)


Toņi: Nr. 02 go for glow , Nr.06 berry caring un Nr.92 red carpet?

Šoreiz nebaidoties varu teikt, ka forši pavasara jaunumi. Jāņem tik ciet :)

Ja interesē - citus rakstus par Essence kosmētiku skaities šeit.

Saulainu nedēļas nogali, mīļie! :)


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru