12 jūnijs, 2017

Eucerin Elasticity+ filler sejas kopšanas līnija

Kādu laiciņu atpakaļ iepazinos ar mazliet nobriedušākai ādai, 30+ paredzēto kosmētikas līniju - Eucerin Elasticity+ filler.
Tā kā ja ir aktuāla šāda kosmētika - droši skaties kas man patika un kas nē.


No Eucerin Elasticity+ filler sejas kopšanas līnijas izmēģināju 3 produktus - dienas un nakts krēmus un eļļiņu sejas ādas kopšanai. Produkti paredzēti ādas elastība uzlabošanai, padarot to tvirtu un starojošu. Interesanti, ka īsti neatradu vecuma rekomendācijas - bet domas dalās starp 30+ vai 35+.

Viens no produktiem ir sejas eļļa ādas uzlabošanai un stiprināšanai.


Eļļa ir iepakota piemīlīgā pudelītē ar pipetīti, kuru ir ļoti ērti lietot. Eļļas sastāvs ir bagātināts ar dabīgajām eļļām (tai skaitā mārdadža eļļu un aragāna eļļu) un E vitamīnu, tādējādi ādai sniedzo pamatīgu barošanu. Uz rokas ādas eļļiņa iesūcās zibenīgi, neatstājot neaptīkamu sajūtu, taču uz manas sejas ādas tā uzvedās pavisam citādāk - tā slikti uzsūcās un padara T zonu izteikti taukainu. Eļļiņu paredzēts lietot kopā ar mitrinošu krēmu vai pēc tā, izmēģināju visus variantus, ar krēmu, bez krēma pirms vai pēc. Bet rezultāts mani neapmierināja, tāpēc eļļiņa dosies pie manas mammas, kurai ir stipri sausāka sejas āda. Domājams, viņai būs tieši laikā.

Kādu laiciņu manā ādas kopšanas rituālā ienāca arī šie divi - dienas un nakts krēms.  Baltais un melnais, lai nav šaubu - kurš ir kurš :)


Sākšu ar dienas krēmu un, jāsaka, vienīgo produktu, kas no Elasticity+ filler der manai ādai. Dienas krēms ir viegls un mitrinošs, un ar SPF15 + UVA aizsardzību, kas vasarā ir gana labi sejas krēmam. Ražotājs ir norādījis, ka sastāvā ir aktīns, kas paātrina kalogēna atjaunošanos ādā, silmarīns, kas atjauno šūnu mikrocirkulāciju un hiāluronskābe, kas nodrošina ādas dziļu mitrināšanu. Krēms paredzēts krunciņu mazināšanai, ādas toņa uzlabošanai un elastības atjaunošanai. Bet neteikšu, ka esmu pamanījusi ievērojamu mīmikas krunciņu samazināšanos, taču krēms ir gana foršs gan konsistences, gan sastāva, gan arī mitrinošās iedarbības ziņā.

Komplektā dienas krēmam ir arī nakts krēms - bagāts ar lipīdiem un argāna eļļu, līdz ar to krietni biezāks un barojošāks un jau atkal manai ādai ne pārāk piemērots. Kā jau minēju - krēms manai ādai ir pa smagu, līdz ar ko, tas atstāj taukainu sajūtu un mana T-zona paliek spīdīga ātri vien. Arī šis ceļos pie māmiņas.

Šoreiz teikšu tā, zināju, ka krēmi varētu būt manai ādai ne pārāk atbilstoši, bet riskēju un izmēģināju tos. Manas bažas šoreiz attaisnojās, bet kā smejies - kas neriskē, tas nevinnē :)

Produkti nopērkami aptiekās, cena - ap 30 EUR (katram).

Brīnišķīgu vakaru, mīļie!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru