19 jūnijs, 2017

Stenders smaržīgie prieciņi

Stenders ir kļuvis man ļoti iemīļots zīmols - to ne vien pati labprāt ikdienā lietoju, bet zinu, ka tur vienmēr atradīsies kāda forša dāvana jebkura vecuma dāmai. Sekoju līdzi gan jaunumiem, gan arī izpārdošanu trakumiem un pa laikam papildinu plauktiņus ar ko jaunu vai jau iemīļotu.
Bet šoreiz manās rokās ir pavasara/vasaras bezgala smaržīgie jaunumi un par tiem arī mazliet vairāk.


Pirms kāda laiciņa stāstīju par smaržīgajiem ādas tvirtuma nostiprinošajiem produktiem, kas man ārkārtīgi patika, un šogad Stenders šo līniju papildinājis ar trim jauniem aromātiskiem prieciņiem - dušas želeju, ziepēm un vannas bumbu. To smarža ir bezgala uzmundrinoša, dzirkstoša un atsvaidzinoša. Piparmētras svaigums ar citrusaugļu skābumu un rūgto apelsīnu piedevu veido izcili uzmundrinošu vasaras aromāta buķeti.

Šoreiz gan vairāk par dušas želeju, jo pārējie divi ērti iekārtosies kādā kastītē kopā ar dažādiem labumiem un dosies pie vienas mazas jaunkundzes, kura sāk iepazīt skaistumkopšanas pasauli pilnā tās burvībā :)


Atspirdzinoša dušas želeja ar 7 ēteriskām eļļām – piparmētru, krūzmētru, greipfrūtu, citronu, citronzāles, saldo un rūgto apelsīnu, maigi attīra ādu un ar savu spirgto aromātu dušas mirkļus padara īpaši patīkamus. Pat vīrs interesējās, kas tur tā dušā smaržo :D Un dušas želejas sastāvā esošā pienskābe maigi stimulē šūnu atjaunošanās procesus, padarot ādu maigu jo maigu. Sastāvā esošā piparmētras ēteriskā eļļa un mentols dod viegli atvēsinošu sajūtu, tādējādi padarot šo dušas želeju ideāli piemērotu vasarai - tieši tādām karstām dienām kā šī :)

Kā jau minēju - smaržīgajā  (iespējams, pašā smaržīgākajā) līnijā ir arī divi citi jaunumi - citrusa sorberta ziepes, kas piepildītas ar 5 ēteriskajām eļļām - dārza piparmētras, citronu, greipfrūtu, saldo un rūgto apelsīnu un papildinātas ar smalkiem lufas gabaliņiem, kas viegli masē ādu,padarot to gludu un maigu; kā arī citrusa sorberta vannas burbuļbumba, kas bagātinātā ar tām pašām 5 ēteriskajām eļļām, perfekti uzmundrinošai vannai.
 

Labumus var nopirkt Stenders veikalos un internetā, cenas: 
Dušas želeja - 8,40 EUR | 250 ml
Ziepes - 3,90 EUR | 100g
Vannas bumba -2,90 EUR | 130g

Baudām sauli, mīļie!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru