04 jūnijs, 2017

Atrasts "Drogās" | ICI Paris XL otiņas un Rossmann otu šampūns

Laiku pa laikam gribās izmēģināt kaut ko jaunu. Kaut ko no budžeta klases. Kaut ko interesantāku. Tā nu manās rokās stāv šī čupiņa ar kosmētiskajiem palīgrīkiem - ICI Paris XL otiņas un Rossmann otu šampūns.
Pindzeles un "pindzelshampoo" - cik piemīlīgs ir šampūna vāciskais apzīmējums :D


Šī gada pašā sākumā veikalos Drogas parādījās jauna dekoratīvās kosmētikas uzklāšanas piederumu kolekcija no ICI Paris XL. Šad un tad mīlu papētīt Drogas otiņu klāstu un pa mazām naudiņām iegādāties kādu otiņu vai kosmētisko sūklīti. Ne visi šie pirkumi ir bijuši veiksmīgi, bet nebeidzu eksperimentēt, jo tikai tā var tikt pie pērlēm.

Tā šoreiz manā redzes lokā nonāca ICI Paris XL atribūti un komplektam arī otu šampūns, jo otas man ir daudz un tās ir jāmazgā :D


ICI Paris XL klāstā ir dažādas otiņas, aplikatori un sūklīši kosmētikas uzklāšanai un skropstu atliecējs. Attiecīgi ne viss mani uzrunāja un izvēlējos tikai otiņas un sūklīšus.


ICI Paris XL piedāvā četras "lielās" otiņas - pūderotiņu futlārī, konturēšanas otiņu, tonālā krēma otiņu un vēdekļveida izgaismotāja otiņu. Pie šīs pašas kategorijas piemetu arī sūklīšus.

Tālāk mazliet par katru no tām.

Pūderotiņa - salīdzinoši īsā kātiņā, taču ar futlāri, kas ir ārkārtīgi ērti līdzņemšanai. Man ir vairākas šāda tipa otas un tās atzīstu pa labām, jo  īpaši izbraucienos. Mājas apstākļiem neteikšu, ka būtu ērtākā otiņa, bet tiešām - šis variants mani vairāk uzrunā tieši izbraucieniem. Kvalitāte ir ok, sariņi nav pārāk stingi vai cieti, bet nav arī mīksti un nesaturīgi. Sariņi ārā nekrīt, tā kā ir ok.

Vaigu sārtuma / konturēšanas otiņa. Lai gan otiņa ir paredzēta kā vaigu sārtuma otiņa, to pamatā lietoju vaigu ieēnošanai. Sariņi ir diezgan stingri un īsi. Ļoti ērti lietojama un man ļoti patīk slīpais piegriezums. Vienīgi sākumā krita ārā sariņi, bet laikam tie, kam bija jāizkrīt izkrita. Šī ir viena no maniem favorītiem no ICI Paris XL klāsta.

Tonālā krēma otiņa. Tā ir ļoti gluda un diezgan stingra otiņa, teikšu - ka vairāk vai mazāk klasiska tonālā krēma otiņa. Nav gan tā, ka man patiktu tonālo krēmu klāt ar otiņu - tomēr sūklīši ir parocīgāki rīki šim nolūkam.

Izgaismotāja otiņa. Otiņa ir vēdekļveida, ļoti mīkstiem sariņiem, kas šoreiz nebūs otiņas pluss, jo pēc pirmās lietošanas reizes vēdeklītis izspūra kā tāda kaķa aste. Lietot var, bet nebūs tā kvalitatīvākā.

Kosmētikas sūklīši. Man gan jau ir iepatikušies 3D sūklīši, bet īstenībā arī šiem plakanajiem nav ne vainas. Sūklīši ir stingri, nevarēju uz iepakojuma atrast kāda materiāla, bet varētu būt arī lateksa (bet uz tausti tiešām nepateikšu). Pluss, ir, ka sūklīti var lietot kā slapjo, tā pūderveida produktu uzklāšanai. Tonālā krēma uzklāšanai ir ok, lai gan BB sūklītis ir ērtāks un iemīļotāks. Tomēr šo ir ērti ielikt pūdera iepakojumā un izmantot kā pūdera spilventiņu.

Bez lielajām otiņām ir trīs "mazās otiņas".


Divpusējā lainera otiņa. Vienā pusē otiņai ir slīpā lainera otiņa, ko labāk izmantoju uzacu iezīmēšanai, un otrā pusē ir ķemmīte. Slīpā otiņa ir diezgan stingra un plata un man liekas mazliet pa lielu lainera uzklāšanai, bet ļoti ērti izmantojama uzacu iezīmēšanai.

Acu ēnu otiņa. Zīmuļveida otiņa acu ēnu uzklāšanai, diezgan neliela, tāpēc ir ērta tieši konkrētai krāsu iezīmēšanai, bet nebūs ērta pludināšanai.  Sariņi ir diezgan stingri, bet ne cieti vai asi. Šo arī varētu pievienot ICI Paris XL favorītliem.

Konsīlera otiņa. Teikšu tā - šī ir kā maziņa tonālā krēma otiņa - stingra, gluda un ērta tieši korektora uzklāšanai.Un savu darbu tā veic gana labi. Tiesa gan šo otu neizmantoju bieži, jo daudzi ražotāji jau ir padomājuši par produktu ērtumu un konsīlerus ražo vai nu zīmuļveida, vai ar otiņu/aplikatoru - tādēļ šī vairs nebūs pati noderīgākā.

Visbeidzot pindzeļu šampūns :D no Rossmann.


Lielākais mīnuss - tik maziņa pudelīte. Nieka 100ml manam otiņu kalnam pietiks vien kādām 10 reizēm. Bet tieši otu mazgāšanai šampūns ir ļoti labs, izmazgā perfekti un otām piešķir vieglu ziedu aromātu. Šampūns ir ļoti biezas konsistences - tāda riktīga želeja, tas varēja būt šķidrāks, līdz ar to būtu ekonomiskāks. Sūklīšus neesmu mazgājusi - pagaidām sūklīšus uzticu tikai BB šķidrajam tīrītājam.

Rezumē - ICI Paris XL varbūt nav pašas kvalitatīvākās otiņas, taču nav arī tas peļamākais piedāvājums. Tāds budžeta klases piedāvājums ir ok. Savukārt Rossmann otu šampūns ir dikti labs. Man ļoti patīk gan kā iztīra otiņas, gan arī tā smarža :)

Bučas, mīļie :)


1 komentārs:

  1. Iedvesmojoties no šī raksta Drogās iegādājos otu šampūnu, kā arī nopētīju minētās otas. Lai gan pašlaik neplānoju iegādāties jaunas otas, zināšu, ka Drogās šo to labu var atrast. Nevaru sagaidīt kad tikšu līdz mājām un varēšu izmēģināt šampūnu.

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru