30 aprīlis, 2018

Annemarie Börlind leave-in kondicionieris

Jau atkal esmu ķērusies pie Annemarie Börlind kosmētikas izpētes un plašākas iepazīšanas. Šoreiz zem manas lupas nonācis Annemarie Börlind izsmidzināmais kondicionieris.


Savus matus mēdzu kopt pa pilnu programmu - šampūns, kondicionieris vai kādreiz maska, un tad jau izsusinātos neskalojamais kondicionieris, matu eļļa vai serums. Citreiz gan neskalojamais kondicionieris, gan serums. Kāds noskaņojums. Un mani mati šādu kombināciju panes labi, jo varētu likties, kas par daudz, tas par skādi, bet ne maniem matiem. Tiem tiešām patīk tāda pamatīga kopšana. Tādēļ manās mājās vienmēr ir pa kādam neizskalojamam kondicionierim - un par vienu tādu arī šōdien.


Annemarie Börlind Seide Natural Hair Care izsmidzināms neskalojamais matu līdzeklis piešķir matiem mirdzumu un veselīgu izskatu. Principā tas arī ir tas, ko kondicionieris nodrošina - gludus un mirdzošus matus, kurus ir vieglāk izķemmēt, kuri nepinkājas un kuri izskatās veselīgi spoži. Neko vairāk tas arī nesola, bet ko gan vēl vajag. Arī kondicioniera lietošana ir viegla - to uzsmidzina izmazgātiem un ar dvieli izslaucītiem matiem un neizskalo. Pēc tam matus var ieveidot, kā parasti. Arī kondicioniera sastāvs ir iepriecinošs, kur var atrast gan dažādas dabīgās eļļas, gan alveju, gan arī E vitamīnu, taču tur neatradīsi sulfātus, silikonu un PEG. Annemarie Börlind Seide Natural Hair Care izsmidzināms neskalojamais matu līdzeklis ir sertificēts kā dabīgā un organiskā kosmētika atbilstoši BDIH un NaTrue standartiem.

Iegādāties Annemarie Börlind kosmētiku var Lavandas eko veikalos un viņu interneta veikalā.

Cena leave-in kondicionierim ir patīkama - 12,30 EUR par 100ml iepakojumu.

Vai ir kaut kas no Annemarie Börlind kosmētikas, par ko tu gribētu dzirdēt atsauksmi? Padalies!

Lai skaista vasarīgā diena!

2 komentāri:

  1. Paldies par padomu un jaunumu ! Sen tādu balzāmu kas nav jās kalo meklēju!!!

    AtbildētDzēst
  2. Vēl nepaspēju iegādāties,jo nezinu kādi būs mani balinātie mati! Vai ir visiem matu tipem?Man ir normāli matu tips!!! Ceru taukaini nebūs?

    AtbildētDzēst

Ievadiet komentāru