23 aprīlis, 2018

L'Oreal Elvital LOW shampoo

L'Oreal Elvital beidzot radījis 3in1 neputojošo krēmveida šampūnu krāsotiem, bojātiem un trausliem matiem. Neputojošie šampūni un attīrošie kondicionieri kļuvuši tik populāri, ka nevarēju nepamēģināt, tā nu kādu laiciņu manā vannas istabā goda vietā ir L'Oreal Elvital LOW shampoo neputojošais šampūns.


Neputojošie šampūni ir trīs veidu - Elvital Color-Vive 3in1 Low šampūns krāsotiem matiem, Elvital Extraordinary Oil 3in1 Low šampūns sausiem matiem (kurš, starp citu, ir mans favorīts) un Elvital Total Repair 5 3in1 Low šampūns bojātiem matiem.


Tad nu pastāstīšu pāris vārdos par katru no tiem un kopsummā rezumē par visiem kopā.

Elvital Color-Vive 3in1 Low šampūns krāsotiem matiem.


Neputojošs krēmveida 3in1 šampūns krāsotiem matiem, tas maigi attīra, aizsargā krāsotus matus un izceļ krāsas spīdumu, kā arī nodrošina krāsas ilgāku saglabāšanos.

Elvital Extraordinary Oil 3in1 Low šampūns sausiem matiem.


Neputojošs krēmveida 3in1 šampūns sausiem matiem. Tas īpaši maigi attīra un mitrina matus, tos neberzējot. Uzlabo matu stāvokli ar katru mazgāšanu. Mati kļūst atšķetināti, mazāk trausli un vieglāk veidojami. Šis ir mans absolūtais favorīts - mati ir gan tīri, gan mīksti, gan nepinkājas.

Elvital Total Repair 5 3in1 Low šampūns bojātiem matiem.


Neputojošs krēmveida 3in1 šampūns bojātiem matiem. Tas maigi attīra, atšķetina un savalda bojātus matus, mazinot lūšanu. Low Poo metode ļauj mazgāt matus bez putām un sulfātiem, nebojājot trauslus matus.

Tas trijos vārdos par katru, bet kā tad ir lietošanā?
Ak, jā. Vēl trijos vārdos par lietošanu.
Principā matu mazgāšana ir gandrīz kā parasti - samitrinātos matos ieklāj 10 līdz 15 dozatora devas šampūna (atkarībā no matu garuma un biezuma). Es, savos garajos matos, klāju 15 dozatora devas. Šampūnu vienmērīgi izlīdzina visā matu garumā un maigi iemasē. Šampūnam jāļauj iedarboties aptuveni trīs minūtes. Pēc tam tik atliek rūpīgi izskalot matus.
Pēc šampūna nav jāieklāj balzāms/kondicionieris vai maska, jo tas strādā gan kā attīrošais šampūns, gan kā atšķetinošs kondicionieris, gan arī kā intensīvi kopjošs matu līdzeklis. Tāpēc ir 3in1, jo tiešām nav vairs nepieciešams ne kondicionieris, ne kāds papildus līdzeklis matu kopšanai.

Lai gan ražotājs norāda, ka šampūni ir īpaši piemēroti kādam no matu tipiem, man gribētos teikt, ka to pamata iedarbība ir līdzīga. Tie ļoti labi attīra matus un galvas ādu, neberzējot matus un galvas ādu. Šampūns neputo, tam sastāvā nav putotāji un sulfāti, kas var kairināt īpaši sausus un bojātus matus. Tomēr šampūns ar savu pienākumu (izmazgāt matus) galā tik lieliski - tas tiešām attīra matus, tas kondicionē matus un pēc mazgāšanas tie ir gan tīri, gan spīdoši, gan viegli ķemmējami, gan arī labi izskatās. Pie tam pēc LOW šampūna mati nesataukojas ātrāk, kā varētu šķist. Jāsaka, ka sākumā skatījos skeptiski, jo man ir viens attīrošais kondicionieris, kurš neder nekam, taču par šiem šampūniem esmu patīkami pārsteigta.

Šos iegādāties var veikalos Drogas.
Cenas - ap 7 EUR par iepakojumu.

Vai ir šie šampūni mēģināti? Padalies kā patika vai tieši pretēji, kas nepatika.

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru