09 aprīlis, 2018

Christian Faye dekoratīvā kosmētika

Tie, kas seko bloga instagram kontam, jau apmēram ir redzējuši, cik forša un kvalitatīva ir Christian Faye dekoratīvā kosmētika, tāpēc šodien gribu uzrakstīt un parādīt to mazliet vairāk.



Christian Faye zīmols nāk no Nīderlandes, precīzāk Holandes reģiona. Tam ir krietna pieredzes bagāža un neticami kvalitatīva acu un uzacu kosmētika. Lai gan zīmols specializējas tieši acu un uzacu dekoratīvās kosmētikas izstrādē, uzņēmuma mājas lapā var redzēt, ka arī sejas dekoratīvā kosmētika ir plānos. Un īstenībā to gaidu ar nepacietību, jo acu kosmētika viņiem ir vienkārši dievīga.


Manā rīcībā ir četri produkti no Christian Faye - divas acu ēnu paletes ar 4 un 6 ēnām. Un divi uzacu produkti - uzacu pomāde un uzacu ēnu palete.
Bet par visu pēc kārtas un sākšu ar sešu toņu acu ēnu paleti.


Acu ēnu palete tonī treasure. Acu ēnas ir ļoti, ļoti krēmīgas un ārkārtīgi pigmentētas. Tās labi klājas ar plakano otiņu, aplikatoru un pirkstiem, taču praktiski nereāli ir tās paņemt un uzklāt ar mīksto pludināšanas otiņu. Toties tik skaisti ēnas izskatās uzklātas. Tās var variēt - klāt vieglām kustībām un ļoti nedaudz, lai iegūtu izteiksmīgu, bet dabisku make-up un tās var klāt intensīvi un iegūt kārtīgu vakara grimu. teikšu tā, tā kā toņi ir tik ļoti pigmentēti, neitrālu grimu ar šo neizveidosi - te ir tikai viens ceļš, izteiksmīgs un skaists grims. Palete treasure ir ar skaistiem toņiem, kur ir divi gaišie toņi un viens no tiem balts, divi brūnie toņi, slapja asfalta tonis un ķieģeļšarkans tonis ar brūnu apakštoni. Visi, izņemot slapjo asfaltu, ir metāliski spīdīgi. Un visi, bez izņēmuma, ārkārtīgi pigmentēti.
Paletē ietilpst seši ēnu toņi, divi aplikatori un spogulītis. Un ar paleti ir ļoti ērti darboties.


Te arī paletes toņi uz ādas. Vai nav skaisti?


Otra acu ēnu palete man ir ar četriem toņiem.


Acu ēnu palete ir tonī green. Ēnas ir tieši tik pat krēmīgs un tik pat pigmentētas, kā lielā palete - atšķiras vien toņi, kur šajā paletē ir skaistie zelta tonis, miesaskrāsas tonis, zaļš un tumši ķieģeļsarkans. Visi metālisku spīdumu.

Burvīgi toņi.


Un tad manās rokās ir vēl divi uzacu produkti - no kuriem vispirms pastāstīšu par uzacu pomādi.


Uzacu pomāde ir ūdensnoturīga krāsa, kas teicami klājas gan uz ādas, gan uzacu matiņiem, tādējādi piešķirot uzacīm ļoti dabisku un koptu izskatu. Ir forši, ja mazos defektiņus var ātri un ērti piekoriģēt. Uzacu pomādei komplektā nāk dubultā uzacu otiņa, kur vienā galā ir slīpā otiņa un otrā - ķemmīte. Ar to ērti var veidot uzacis sev vēlamajā formā.

Otrs produkts uzacīm ir semi permanentās uzacu ēnas.


Uzacu ēnas ir ilgnoturīgas, pūderveida ēnas, ar kurām ļoti viegli var veidot izteiksmīgas uzacis, piekrāsot defektiņus vai koriģēt uzacu formu. Paletē ir divi toņi, kurus var lietot atsevišķi, vai jaukt, iegūstot sev piemērotāko toni. Paletei komplektā nāk arī trīs uzacu formu šabloni, kurus var izmantot, lai iezīmētu uzacīm izteiksmīgu un simetrisku formu, jo ne visiem ar brīvu roku abas uzacis sanāk simetriskas. Tādos gadījumos šie šabloniņi ir lieli palīgi.

Te arī uzacu produkti uz ādas - vispirms abas uzacu ēnas un pēdējā - uzacu pomāde.


Un te arī mans make-up izmantojot Christian Faye dekoratīvo kosmētiku.



Christian Faye dekoratīvā kosmētika ir nopērkama veikalos Douglas un internetā. Cenas:
6 toņu ēnu palete - 21,99 EUR
4 toņu ēnu palete - 15,99 EUR
Uzacu pomāde - 24,99 EUR
Uzacu ēnas - 34,99 EUR

Lai gan cenas nav no tām zemākajām - produkti ir fantastiski un noteikti katra centa vērti.


Lai skaista pavasarīgā diena!

2 komentāri:

Ievadiet komentāru