13 aprīlis, 2018

Jaunumi pavasarim | Blistex, Absolute Dry, Ice Power, Intimina un Canderel

Šodien būs mazliet savādāks raksts - būs mazliet kosmētikas, mazliet saldumiņa un mazliet aptiekas. Pastāstīšu mazliet par vienu komplektu, kas noderēs pavasarim.


Manā pavasara komplektā ietilpst divi jaunumi no Blistex, Absolute Dry pretsviedru mitrās salvetes, Ice Power atvēsinošā želeja, Intimina vannas tablete un Canderel stēvijas saldinātājs.

Sākšu ar sev pašiem interesantākajiem produktiem - Blistex jaunajiem lūpu balzāmiem.


Šie divi ir Blistex pēdējais jaunums - bliss flip lūpu spīdumi ar nolokāmu vāciņu, kurš vienmēr būs piestiprināts un nekad nepazudīs.

Zilais lūpu balzāms ir ultra moisturizing, jeb īpaši mitrinošais lūpu balzāms ar šī sviesta un kondicionieru maisījumu un melleņu-persiku garšu. Šim ir vairāk krēmveida tekstūra un mitrinošās īpašības, kas lūpas padara veselīgas un tvirtas.

Savukārt violetais lūpu balzāms ir soft & silky, jeb lūpu balzāms īpaši mīkstām lūpām. Sastāvā ir zīda ekstrakts un kondicionieru maisījums ar augļu un vaniļas garšu. Šim balzāmam ir vairāk zīdaina tekstūra un viegls spīdums.

Tomēr gribu teikt, ka abi balzāmi lieliski kopj lūpas, tās padarot mīkstas un maigas. Tie nepieļauj lūpu ādas plaisāšanu un lobīšanos un novērš jebkādus sausumus. Abiem ir patīkama salda garša un super ērts iepakojums. Kā vienmēr - Blistex lūpu spīdumi spēj sevi lieliski pierādīt.

Pāris vārdos pastāstīšu arī par pārējiem labumiem.

Absolute Dry mitrās pretsviedru salvetes.


Absolute Dry mitrās salvetes ir spēcīgs pretsviedru līdzeklis ar iedarbību līdz 7 dienām. Ar mitrajām salvetēm var apstrādāt, piemēram, svīstošās plaukstas un pēdas, jo īpaši vasaras periodā. Mitrās salvetes ir higiēniski un ērti iepakotas un viegli paņemamas līdzi rokassomiņā un ideāli piemērots lietošanai ceļojumā. Alumīnija hlorīds bloķē sviedru dziedzeru izvadkanālus, tādējādi kādu laiku samazinot sviedru izdalīšanos. Lai gan salvetes ir tiešām iedarbīgas, sastāvā ir gan alkohols, gan arī alumīnija hlorīds, kura klātbūtne antiperspirantos ir plaši apspriesta. Tomēr, ja lietojat jebkuru lielveikalā nopērkamu dezodorantu - sastāvs būs dikti līdzīgs, tā kā šis būs ilgstošākas iedarbības. Noteikti kādam vasarā noderēs.

Intimina ikmēneša SPA tablete.


Intimina SPA tablete ir putojoša vannas tablete ar nomierinošu iedarbību, kas īpaši noderēs saspringtajās menstruāciju dienās. Maigā piena vannas formula, īpašajās mēneša dienās, sniegs ķermenim tik nepieciešamo gādību, bet nomierinošā alveja pabaros un atjaunos ādu. Attīrošais un maigais vannas maisījums ir piemērots pat visjutīgākajai ādai un ienesīs brīnišķīgu SPA sajūtu  mājās.
Intimina SPA tablete ir īpaši izstrādāta, lai palīdzētu īpašajās mēneša dienās, taču šajās dienās es priekšroku dodu dušai, tāpēc tik pat labi tā relaksāciju sniegs arī saspringtas darba dienas vakarā.

Ice power atvēsinošā želeja.


Ice Power gēls ir no dabiskām vielām pagatavots gēls sāpju remdēšanai. Samazinot sāpes un iekaisumu, tā iedarbība ir ilgstoša un tūlītēja. Ice Power gēls samazina pietūkumu un muskuļu spriedzi, paātrina atlabšanu traumas gadījumā un palīdz muskuļiem atjaunoties pēc slodzes. Aukstuma iedarbība balstīta uz ēteriskajām eļļām, mentola un eikalipta eļļu. Aukstuma gēls dažu minūšu laikā pazemina ādas temperatūru apmēram par 7 grādiem. Gēls palēnina asinsriti virsējos audos un kavē pietūkuma un iekaisuma rašanos.


Uzreiz varu teikt, ka šis gēls manās mājās ir ne pirmo reizi. Šo esmu īpaši iemīļojusi vasaras sezonā pēc lielākām fiziskām slodzēm, atvieglojot muskuļu vai sastiepumu sāpes, un arī kukaiņu kodumu remdēšanai. Man patīk tieši šis iepakojums ar rullīti, jo tas ir ļoti ērts un efektīvs līdzeklis.


Un nobeigumā, tām, kam "slaidā līnija" - Canderel stēvijas saldinātājs.


Canderel Green ir saldinātājs, kas iegūts no stēvijas auga lapām, izdalot no šī auga lapām ekstraktu - steviola glikozīdu, kas ir dabīgas izcelsmes saldinātājs, un ir 300 reizes saldāks par cukuru. 1 tablete Canderel Green (0,3 kalorijas) salduma ziņā ir ekvivalenta 1 tējkarotei cukura (20 kalorijas). Īpaši piemērots diabēta pacientiem un cilvēkiem, kas rūpējas par savu svaru.

Ražotājs daudzsološi aprakstījis, bet kā tad ir patiesībā? Vai tiešām šis var aizvietot cukuru sniedzot to pašu saldo garšu?
Es sākšu ar to, ka tēju dzeru bez cukura jau daudzus gadus, līdz ar to cukuru prasās tikai gatavojot saldos ēdienus. Bet, labā ziņa stēvijas cienītājiem, esmu ēdusi arī kūku, kas gatavota, izmantojot stēviju cukura vietā. Darbā mums bija onkulīts ar paaugstinātu cukura līmeni un saldumus viņš nevarēja ēst, bet, lai mēs viņu neapdalītu našķojoties ar kūkām uz svētkiem, mums viena kolēģe cepa kūkas ar stēviju.  Kāds bija rezultāts? Teikšu tā, stēvijas saldinātājam ir nedaudz īpatnēja garša, sākumā tāda mazliet rūgtena. Arī pats saldums nav kā cukuram. Tā viena tablete ir nenormāli salda, kas noteikti ir līdzvērtīga 1 tējkarotei cukura. Godīgi sakot man labāk patīk parasta cukura garša saldumos, arī vieglāk dozēt, bet tiem, kam problēmas ar glikozes līmeni asinīs vai diagnosticēts diabēts, noteikti rekomendēju šo alternatīvu.

Šos visus labumus var iegādāties aptiekās. Šie nāk no interneta aptiekas šeit.

Cenas:
Blistex lūpu balzāmi - 5,88 EUR katrs (šobrīd atlaide un cena ir 5,59 EUR)
Absolute Dry salvetes - 17,61 EUR (šobrīd atlaide - 14,97 EUR)
Intimina SPA tablete - 4,63 EUR
Ice Power gēls - 7,05 EUR (šobrīd atlaide - 6,70 EUR)
Canderl stēvijas saldinātājs - 5,33 EUR (šobrīd atlaide - 4,79 EUR)

Lai skaisti!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru