21 maijs, 2018

Blistex lūpu balzāmi

Beidzot es varu teikt, ka es pilnībā esmu nokomplektējusi vasarai lūpu balzāmu saujiņu. Es esmu viens no tiem atkarīgajiem, kas lūpu balzāmu lieto ikdienas un pa vairākām reizēm - man ārkārtīgi patīk tā maigā sajūta, ko sniedz tik tikko uzklāts lūpu balzāms. Un negribu liegties - Blistex lūpu balzami ir mani paši mīļākie. Tāpēc šodien tieši par šiem - pašiem labākajiem un vasarai īpaši izmeklētajiem.


Vispār Blistex klāstā ir diezgan daudz lūpu balzāmu, bet daži no tiem ir vairāk piemēroti aukstajam posmam, bet vasara jau ir klāt - tāpēc šodien ir īpaši atlasīti tie, kas piemēroti vasarai. Tei ir veseli septiņi, tāpēc centīšos īsi par katru - pastāstot to, ar ko katrs ir atšķirīgs.


Manam lūpu balzāmu pulciņam ir pievienojušies Lip Brilliance, Lip Relief Cream, Raspberry Lemonade Blast, Sensitive, Tripple Butters, Protect Plus un Daily Lip Conditioner lūpu balzāmi. Pie tam daži ne pirmo reizi ir manos plauktiņos. Bet par visiem - pēc kārtas.

Blistex Lip Brilliance lūpu balzāms.


Blistex Lip Brilliance ir mitrinošs lūpu balzāms ar maigi rozā toni, kas lūpas padara veselīgas un tām piešķir skaistu mirdzumu. Sastāvā ir vīnogu kauliņu eļļa, E vitamīns, Šī sviests, zīda ekstrakts un citas vērtīgas sastāvdaļas, kas padara lūpas gludas un maigas. Lūpu balzāmam ir arī saules aizsargfiltrs SPF 15.
Šī lūpu balzāma galvenais trumpis ir tā maigā tekstūra un viegli rozā tonis. To atceraties pērkot, lai nenopērkat tādu skaistu rozā lūpu balzāmu arī savam vīrietim :D Lūpu balzāma sastāvā ir maigi perlamutra daļiņas, kas piešķir lūpām vizuālu apjomu un skaistu mirdzumu. Bez ietonēšanas un mirdzuma piešķiršanas lūpu balzāms arī lieliski kopj lūpas mitrinot un pabarojot lūpu ādu. šis ir tāds riktīgs vasaras must-have.

Blistex Lip Relief Cream lūpu krēms.


 Blistex Lip Relief Cream ir unikālas konsistences lūpu krēms, kas satur dziļi absorbējošas mitrinošas vielas ar ilgstošu iedarbību. Tas nomierina un dziļi mitrina lūpas, aizsargā sausas, sasprēgājušas un saulē apsvilušas lūpas un sniedz tām svaiguma sajūtu. Lūpu krēms mazina aukstumpumpu izraisītās sāpes un dziedē lūpās radušās plaisiņas. Pie tam krēmam ir saules aizsargfiltrs SPF 10.
Vispār šis lūpu krēms ir īsts brīnums. Šis arī ir tas lūpu kopšanas produkts, kas manos plauktos ir bijis ne vienu reizi vien - domāju, ka šis ir vismaz trešais iepakojums. Manām īpaši jūtīgajām, sprēgājošajām un cimperlīgajām lūpām šis ir īsts atklājums - pie tam derēs kā vasarā tā ziemā. Tam ir patīkama garša un tas sniedz tūlītēju atsvaidzinājumu un mierinājumu īpaši sausām vai cietušām lūpām. Tiešām - šis ir īsts glābiņš un noteikti labākais, kas ir radīts lūpu kopšanai: un mans absolūtais favorīts. Šo es rekomendēju visiem, kam ir kaut mazākās problēmas ar lūpu ādu.

Blistex  Raspberry Lemonade Blast lūpu balzāms.


Blistex  Raspberry Lemonade Blast ir atsvaidzinošs lūpu balzāms ar augļu garšu sausām lūpām. šis ir ļoti viegls, patīkami smaržojošs un īpaši mitrinošs lūpu balzāms, kas patiks sulīgo augļu smaržu cienītājiem, jo lūpu balzāmam ir atspirdzinoša aveņu un citronu smarža. Bet bez patīkamās smaržas un viegli saldās garšas, lūpu balzāms ir bagātināts ar dažādiem antioksidantiem, piemēram, C un E vitamīniem, kuri pasargā lūpas no sausuma. Arī šim lūpu balzāmam ir saules aizsargfiltrs SPF 15.
Kā jau minēju - šis ir ballīšu zvērs. Tāds garšīgs un smaržīgs sulīgo augļu kokteilis, kas mitrina un aizsargā lūpas. Ideāls ikdienas lietošanai un lieliski iederas vasaras ritmos.

Blistex Sensitive lūpu balzāms.


Blistex Sensitive ir pavisam atšķirīgs lūpu balzāms, jo tam nav nekādas smaržas un garšas, un, salīdzinot ar pārējiem, arī tā sastāvs ir ārkārtīgi vienkāršs - tur ir vien pāris aktīvās vielas un šī sviests, vazelīns un kakao sviests visa pamatā. Tāds super vienkāršs un arī tādēļ īpaši piemērots jūtīgām lūpām vai vienkārši tiem, kam nepatīk sajusts augļu kokteili uz savām lūpām dienas garumā. Tas ir klīniski testēts un atzīts kā hipoalerģisks, un tam nav pievienotas nekādas kairinošas vielas.
Līdz ar to - šis no pārējiem atšķiras ar savu vienkāršību - bez garšas, bez krāsas, bez smaržas. Būs piemērots gan dāmām, gan kungiem.

Blistex Tripple Butters lūpu balzāms.


Blistex Tripple Butters ir izteikti maigs un ļoti krēmīgs lūpu balzāms, kas mitrina, baro un aizsargā lūpas. Balzams ir bagātināts ar Šī, Mango un palmas Astrocaryum riekstu sviestu, kā arī E vitamīnu, tādējādi sniedzot efektīvu aizsardzību, gan vasarā, gan arī ziemā. Lūpu balzāmam ir arī patīkams aromāts un maiga garša.
Šis noteikti ir viens no maniem favorītiem, tieši tās foršās un krēmīgās konsistences dēļ. Uz lūpām tas atstās tiešām biezu un krēmīgu sajūtu, nevis taukainu un plānu. Pie tam lūpu balzāmam ir arī ļoti pievilcīga smarža un garša. Šis ir tāds bagātīgais lūpu balzāms. Un, šķiet, tieši tādi man patīk vislabāk :)

Blistex Protect Plus lūpu balzāms.


Blistex Protect Plus ir īpaši aizsargājošs lūpu balzāms, kas aizsargā lūpas no dabas skarbās ietekmes - sausuma, saules, karstuma, aukstuma un vēja. Lūpu balzāms satur aizsargājošas un barojošas vielas - glicerīnu, kliņģerīšu eļļu, kandelilu un kviešu dīkstu eļļu, kas pasargā ļoti sakairinātas un sasprēgājušas lūpas. Pie tam lūpu balzāmam ir arī ļoti augsts saules aizsargfiltrs - SPF 30, kas leiliski būs piemērots saules peldēm ūdeņu tuvumā.
Blistex Protect Plus no pārējiem atšķiras tieši ar augsto aizsardzību un SPF 30, kas nodrošina teicamu aizsardzību tieši vasaras svelmē. Šim lūpu balzāmam piemīt izteikta vaniļas smarža un salda garša, līdz ar to šis būs īpaši piemērots saldummīļiem :)

Blistex Daily Lip Conditioner lūpu balzāms.


Visbeidzot pēdējais manā sarakstā ir Blistex Daily Lip Conditioner lūpu balzāms, kas satur vīnogu kauliņu un olīveļļu, kas dabiski mitrina un mīkstina lūpu maigo ādu. Bez tam lūpu balzāma sastāvā ir arī alveja un kakao sviests, kas mitrina lūpas un padara tās samtaini maigas. Arī šim lūpu balzāmam ir saules aizsargfiltrs SPF 15.
Laikam vienīgais, kas man nepatīk lūpu balzāmā ir tas, ka tas ir iepakots bundžiņā un uz lūpām klājams ar pirkstu. Šķiet ērtāk tomēr ir klasiskie lūpu zīmulīši. Bet pieminēšanas vērts ir fakts, ka lūpu balzāms satur kamparu, kas lūpām piešķir viegli atvēsinošu efektu - tāds patīkams efekts vasarai. Kopumā lūpu balzāms lieliski nomierina, atjauno un kopj lūpas.

Katrs no Blistex lūpu balzamiem ir atšķirīgs, bet tie visi lieliski kopj lūpas un neveicina lūpu sprēgāšanu. Ikviens no lietotajiem Blistex lūpu balzamiem ir spējis tikt galā ar manām īpaši kaprīzajām lūpām. Tā kā šos noteikti rekomendēju tiem un tām, kam lūpu āda mēdz sprēgāt, plaisāt, lūpas ir sausas un apjomu zaudējušas. Ikviens no tiem ir lielisks.


Iegādāties Blistex lūpu balzamus var lielākajās aptiekās un veikalos Rimi. Manā iecienītajā internetaptiekā cenas, šķiet, ir visdraudzīgākās.


Cena katram lūpu balzāmam ir 2,81 EUR (bet bieži interneta aptiekā ir atlaides un arī šobrīd lielākai daļai ir 15% atlaide).

Bučas!


2 komentāri:

  1. Jā,man arī ļoti patīk blistex balzāmi! Daži man ir,bet noteikti nopirkšu dažus ieteiktos! Paldies!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iesaku pirkt internetaptiekā - tur cenas ir vispievilcīgākās un bezmaksas sūtīšana uz pasta stacijas pakomātiem. Esmu sajūsmā par servisu un teju visus bezrecepšu medikamentus, uztura bagātinātājus un nepieciešamo kosmētiku pēdējā laikā sūtu tikai tur.

      Dzēst

Ievadiet komentāru