05 novembris, 2018

Atjaunoju krājumus - Annemarie Börlind

Oktobra sākumā Lavandās bija lielās atlaides Annemarie Börlind zīmola produktiem un tas ir īstais laiks, lai papildinātu kosmētikas plauktiņus un atjaunotu krājumus ar lielisku kosmētiku.
Bet, tie kas nepaguva uz atlaidēm - nebēdājat, lai gan plaukti ir krietni patukšoti, teju viss ir pieejams un, galu beigās, gan jau drīz būs pievedums.


Vienīgais mīnuss atlaižu laikam ir tas, ka šķiet, ka vajag teju visu plauktu - respektīvi, bija beidzies nakts krēms un uz beigām iet kosmētikas noņēmējs, bet mājās pārnāc ar pilnu klēpi :D Un vēl tas, ka bija produkti, kas bija jau beigušies.
Šoreiz savus krājumus papildināju ar dienas krēmu  no Aqua Nature sērijas, balansējošu nakts krēmu kombinētai ādai, acu kosmētikas noņēmēju un pilnīgu must-have - hialuronskābes spilventiņiem acu zonai.


Šoreiz sanāca mazliet paeksperimentēt, jo sākotnēji gribējās šo to citu, bet tā kā jaunumi, kurus gribēju visvairāk, bija jau izķerti, nācās variēt pa tēmu un pielaikot to, kas man būtu noderīgs. Bet, kā vienmēr, zīmols ir brīnišķīgs un mana spontānā izvēle, kā izrādās, ir bijusi lieliska. Par to arī tālāk.

Annemarie Börlind Aquanature System Hydro Light viegls izlīdzinošs dienas krēms.


No Aquanature sērijas esmu lietojusi gan serumu, gan sorberta tipa krēmu, abi ir patikuši, tādēļ zināju, ka dienas krēms būs atbilstoša izvēle.
Krēms ir bagātināts ar papirusa cilmes šūnām, kas nostiprina ādas aizsargbarjeru un kopā ar augu hialuronskābi un salikornijas ekstraktu palielina mitruma līmeni ādā. Tas lieliski derēs dehidrētai sejas ādai, jo tas reģenerē ādu, normalizē mitruma līmeni un izlīdzina to. Pie tam krēmveida tekstūra ir ideāla piemērota kā make-up bāze.
Krēms tiešām ir lielisks - tas teicami mitrina ādu, to atsvaidzina un izlīdzina. Tā kā man ir kombinēta, bet dehidratēta āda, tad novērtēju krēma vieglo tekstūru un patīkamo klājumu.Krēms uzsūcas ļoti ātri un padara ādu maigu, līdz ar ko tas pieklājīgi sagatavo ādu make-up uzklāšanai. Tiešām superīgs dienas krēms.

Annemarie Börlind Combination Skin System Balance normalizējošs nakts krēms.


Sākumā gribēju Aquanature sērijas atjaunoto nakts krēmu komplektam dienas krēmam, taču kaut kādu apsvērumu dēļ izvēlējos šo - kombinētai ādai paredzēto nakts krēmu. Nezinu kāds būtu Aquanature krēms, bet šis ir brīnišķīgs.
Krēms ir paredzēts kombinēta tipa sejas ādai, tas vienlaicīgi baro, līdzsvaro un ādu padara gludāku.
Nakts krēma sastāvs ir bagātināts ar piena peptīdu kompleksu un hohobas eļļu, kas nodrošina ādas reģenerāciju, padarot to gludāku un atjauno ādas elastību, kā arī zaļo tēju un aļģu ekstraktu, kas aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās un nodrošina veselīgu ādas izskatu.
Krēma tekstūra ir ļoti viegla un mitrinoša, tādēļ nobrīnījos, ka ražotājs atzīmējis tieši barojošās ne mitrinošās īpašības, jo es vairāk uzsvērtu šo krēmu kā mitrinošu, nevis barojošu. Krēms nomierina ādu, to līdzsvaro un mazina t-zonas taukošanos. Krēma konsistence ir ļoti patīkama, tas ir maigs, viegli aromātisks, ļoti viegls un klājas lieliski. Pat bagātīgi uzklāts tas teicami uzsūcas un nepadara ādu taukainu vai lipīgu.

Annemarie Börlind spilventiņi ar hialuronskābi ādai ap acīm.


Hialuronskābes spilventiņi ir radīti ar tūlītēju iedarbību, tie perfekti mitrina, atsvaidzina un atvēsina. Tas ir īstākais glābiņš pēc ballītes, negulētas nakts vai kārtīgas pārslodzes darbā, jo efekts patiešām ir tūlītējs. Sastāvā esošā augu izcelsmes hialuronskābe piesaista mitrumu un piepilda ādu ap acīm ar uzmundrinošu svaigumu un acīm piešķir mirdzumu. Savukārt amorfofalla saknes pulveris ātri un efektīvi samazina krunciņas.
Kā jau minēju spilventiņi ir perfekts SOS līdzeklis pēc negulētas nakts vai ballītes, kad jāiet cilvēkos un gribās izskatīties normāli. Tie momentā (15 minūšu laikā) noņem pietūkumu, izlīdzina krunciņas, mitrina un izgaismo acu zonu, padarot skatienu možu un enerģijas pārpilnu. Vienīgi, žēl, ka efekts ir salīdzinoši īss. Uz pāris stundām tie savedīs kārtībā skatienu, taču neglābs pie regulāras neizgulēšanās. Un ne velti šis ir viens no pirktākajiem Annemarie Börlind produktiem.

Annemarie Borlind Makeup līdzeklis acu kosmētikas noņemšanai.


Saudzīgs līdzeklis, kas maigi, bet pamatīgi attīra skropstas un ādu ap acīm no kosmētikas.
Ražotājs nav aizrāvies ar aprakstu :D Vismaz ir aprakstījis produkta funkcijas. Kosmētikas noņēmējs ir gana labs, tas izstrādāts tieši acu kosmētikas noņemšanai, bet mierīgi tiks galā arī ar pārējo. Man patīk, ka noņēmējs ir šķidra gēla konsistencē, līdz ar ko tas nepil un netek, bet labi apņem skropstas un šķīdina gan tušu, gan zīmuli, gan ēnas, gan arī visu pārējo. Iekļūstot acīs drusku kož, kas, protams, nav patīkami. Pluss - kosmētika ir oftalmoloģiski testēta un Eco Control sertificēta.

Vispār Annemarie Börlind zīmols ir lielisks. Tam ir milzīgs produktu klāsts visiem ādas tipiem un ādas stāvokļiem. Plauktos var atrast jebko pilnam sejas ādas kopšanas rituālam. Bet gribētos kaut ko vairāk ķermenim, jo globālajā zīmola lapā ir viss kaut kas foršs arī ķermenim. Cerams, ka pie mums arī parādīsies :)


Annemarie Börlind kosmētiku meklē Lavandas eko veikalos.
Cenas:
Dienas krēms - 36,85 EUR | 50ml
Nakts krēms - 28,20 EUR | 50 ml
Acu spilventiņi - 26,50 EUR | 2x6 gab
Kosmētikas noņēmējs - 13,50 EUR | 125 ml

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru