12 novembris, 2018

Vitamīni organisma spēju atjaunošanai

Sezonas maiņas, un jo īpaši rudens, ir tas laiks, kad organisms burtiski prasa pēc sabalansētas vitamīnu devas. Telpu sausais gaiss, drēgnums un saules trūkums strauji izsūc organisma rezerves un vienīgais, kas atliek, ir sakārtot ēdienkarti un papildināt uzturu ar kvalitatīviem uztura bagātinātājiem.


Tumšajā laikā es ļoti ātri nogurstu, nespēju koncentrēties un iesnas ir regulārs viesis. Bet, ja vismaz 3 mēnešus palietoju kompleksos vitamīnus, noguruma pazīmes ir krietni mazākas, tāpēc katru rudeni izeju kūri ar kompleksajiem vitamīniem. Šoreiz esmu izvēlējusies uztura bagātinātājus no Formula Vitale sev un savam vīram (un arī savam bērnam, bet par to citreiz).

Formula Vitale Woman+


Woman+ ir uztura bagātinātājs ar bioloģiski aktīvo vielu kompleksu, kas īpaši pielāgots sievietēm. Uztura bagātinātājs satur svarīgākos vitamīnus, minerālvielas un dabīgās sastāvdaļas, kas atbalsta sievietes organisma enerģijas apmaiņu, skaistumu un uzlabo imūno sistēmu un asinsriti.
Pati zinu, cik grūti ir izvēlēties piemērotākos uztura bagātinātājus, jo katram ir savas nianses, devas un galu beigās arī cena. Runājot par Woman+, pāris plusiņi, kāpēc ieteiktu izvēlēties tieši šos vitamīnus.
Pirmkārt uztura bagātinātāja sastāvā ir naktssveces eļļa un gurķumētras eļļa, kas ir lieliski palīgi ādas skaistumam.
Sastāvā ir arī vitamīns C, kas saaukstēšanās sezonā ir ārkārtīgi svarīgs.
Tāpat varu atzīmēt, ka kapsulas satur magniju un dzelzi, kas palīdzēs pret nogurumu. Un folskābi, kas nepieciešama cilvēka imūnsistēmas un sirds un asinsvadu sistēmas normālai attīstībai un darbībai.
Bez šiem, protams, sastāvā ir arī visi citi svarīgākie vitamīni, minerālvielas un dabīgās aktīvās vielas (visu neuzskaitīšu). Vēl kam pievēršu uzmanību - lietošanas ērtumam, lai pietiktu ar 1 kapsulu dienā - esmu pārāk aizmāršīga lai dzertu n-tās tabletes dienā.

Formula Vitale Beauty+


Savam 3 mēnešu kursam esmu izvēlējusies pievienot papildus mēnesi ar Beauty+ uztura bagātinātāju, kas īpaši izstrādāts ādas, matu un nagu skaistumam. Šajā kompleksā ir lielākas devas tieši šiem elementiem, kas atbild par ādas, matu un nagu skaistumu.
Selēns,cinks, biotīns palīdz uzturēt matu veselību. Varš veicina normālu matu pigmentāciju
Biotīns, riboflavīns un niacīns palīdz uzturēt ādas veselību. Varš veicina normālu ādas pigmentāciju. C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas darbībai.
Cinks palīdz uzturēt nagu veselību.
tomēr žēl, ka sastāvā nav naktssveces un gurķumētras eļļas. Tāpēc es pat teikšu, ka kā kompleksi vitamīni vispārējai sievietes veselībai, Woman+ būs labākā izvēle, tāpēc šie kā papildus - vienu mēnesi.

Un arī savam vīram esmu izvēlējusies uztura bagātinātājus - nevarot izvēlēties starp diviem - paņēmu abus.

Formula Vitale Man+


Man+ ir bioloģiski aktīvo vielu komplekss, kas bagātina vīriešu organismu ar nepieciešamajiem vitamīniem, minerālvielām un augu sastāvdaļām. Tas palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu un auglību, veicina normālu nervu sistēmas darbību un veicina normālu imūnsistēmas darbību.
Sastāvs vitamīniem ir fantastisks - gandrīz viss ir atzīmēšanas vērts.
C vitamīns, riboflavīns, cinks un selēns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.
Vitamīni A, B6, B12, C, D veicina normālu imūnsistēmas darbību.
Cinks veicina normālu auglību un reprodukciju. B6 vitamīns palīdz nodrošināt olbaltumvielu un glikogēna normālu vielmaiņu.
B grupas vitamīni niacīns, pantotēnskābe, riboflavīns, tiamīns, vitamīns B12, B6 un biotīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Riboflavīns, B12, B6, folāti un pantotēnskābe palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Niacīns veicina normālu nervu sistēmas darbību.
Sastāvā ir arī koenzīms Q10, kas ir lielisks palīgs gan sirds veselībai, gan enerģijai, gan ādas veselībai un tvirtumam.
Nu ļoti labs sastāvs.



Formula Vitale Active Man+



Speciāli izstrādāts bioloģiski aktīvo vielu komplekss, kas bagātina aktīva vīrieša organismu ar nepieciešamiem vitamīniem, minerālvielām un augu sastāvdaļām. Formula Vitale Active Man + ir paredzēts, aktīviem vīriešiem lai saglabātu labu formu, nodrošinot normālas enerģijas ieguves vielmaiņu, uzlabojot reproduktīvo veselību, un veicina normālu imūnsistēmas darbību.
B grupas vitamīni niacīns, pantotēnskābe, riboflavīns, tiamīns, vitamīni B12, B6 un biotīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu. Riboflavīns, B12, B6, folāti un pantotēnskābe palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Niacīns veicina normālu nervu sistēmas darbību.
Pantotēnskābe palīdz uzturēt garīgās darbaspējas
Cinks veicina normālu auglību, reprodukciju un olbaltumvielu sintēzi.
Vitamīni A, B6, B12, C, D veicina normālu imūnsistēmas darbību.
Arī šiem vitamīniem ir ļoti bagātīgs sastāvs. Būs lieliska izvēle sportiskam un ikdienā aktīvam vīrietim.

Bet tas nav viss. Manā Facebook lapā gaida pārsteigums - konkurss, kur arī jums būs iespēja tikt pie komplekta viņai un viņam.

Formula Vitale uztura bagātinātāji nopērkami Apotheka aptiekās.
Cenas:
Woman+ 15,36 EUR
Beauty+  15,85 EUR
Man+ 15,86 EUR
Active Man+ 16,10 EUR

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru