20 novembris, 2018

Batiste sausie šampūni

Lai gan man vienmēr licies, ka labākais veids, kā uzturēt matus tīrus un foršus ir tos regulāri mazgāt, tomēr gadās visādi, tādēļ esmu ārkārtīgi pateicīga tam cilvēkam, kas izgudroja sausos šampūnus. Pēdējā laikā biežāk gadījušās slikto matu dienas, un šajos brīžos mans glābiņš ir Batiste.


Kā jau sausie šampūni - arī Batiste ir paredzēti lietošanai starp mazgāšanas reizēm tajos mirkļos, kad jāizskatās lieliski, bet nav laika vai iespēju izmazgāt matus. Sausais šampūns atsvaidzina matus, tiem piešķirtu kuplumu un patīkamu tekstūru, absorbē sebumu un padara matus svaigus, mirdzošus un tos paceļ pie saknēm.

Man patīk tie sausie šampūni, kas ir bez izteiksmīgas un eksotiskas smaržas, tādēļ pieturos pie klasiskākiem produktiem un pēdējā laikā izvēlos Strenght and Shine sausos šampūnus.


Strenght and Shine sausais šampūns ir bagātināts ar L-Arginīnu - aminoskābi, kas stiprina matu struktūru, atjauno galvas ādu un paātrina matu augšanu. Sausais šampūns uzreiz atsvaidzina matus starp mazgāšanas reizēm un palīdz tiem izskatīties un justies stiprākiem, spīdīgākiem un skaistiem.
 

Man patīk, ka Strenght & Shine sērijas šampūniem ir salīdzinošo neuzkrītošs aromāts, kas netraucē un nekož degunā. Šie šampūni ir iepakoti zem liela spiediena, kas palīdz ātri un vienkārši to iestrādāt matos - pāris pūtieni pie matu saknēm un mati atgūst kuplumu un svaigumu. Lai gan parasti tiek rekomendēts matus mazgāt pēc sausā šampūna lietošanas (piemēram pa dienu iepūš šo un vakarā jau mazgā kā ierasts), tomēr esmu pārliecinājusies, ka arī otrajā dienā sausais šampūns matus uztur lieliskus. Šos izvēlos arī tādēļ, ka šie šampūni ir caurspīdīgi - respektīvi tie neatstāj matos baltus nosēdumus.

Cenšos neaizrauties ar sausajiem šampūniem, tomēr, jāatzīst, ka tas ir lielisks risinājums nestandarta situācijās - gan mājās, gan ceļā, gan arī, piemēram, slimnīcā.

Batiste sausos šampūnus meklē veikalos Drogas, Douglas, Mylook.lv, 1a.lv un citur.

Cena ir ļoti atkarīga no veikala - tās svārstās no 4,99 EUR līdz pat 7+ EUR.

Lai skaisti!



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru