28 novembris, 2018

Jowaé dermokosmētika

Jaunais Jowaé kosmētikas zīmols mani ir pozitīvi pārsteidzis. Ne velti tas iekļuva mūsu veidotajā Blogeru kosmētikas TOPā, jo tiešām ir gan dabīgs, gan estētisks, gan dermo-efektīvs zīmols.
Šoreiz par 3 fantastiskiem jaunumiem.


Jowaé apvieno franču šarmu, tradicionālos Korejas augus un īpašo 4 soļu sejas kopšanas rituālu. Un papildināju savu favorītu klāstu vēl ar pāris labumiem. Jowaé ieteiktos 4 ādas košanas soļus esmu aprakstījusi iepriekš - tādēļ daudz neatkārtošos. Centīšos īsi par pašiem produktiem.

Attīrošs micelārais ūdens.


Micelārais ūdens ir lieliski piemērots visiem ādas tipiem- pat jūtīgai ādai. Tāpat tas droši lietojams gan visai sejai un ādai ap acīm, gan arī dekoltē zonai. Micelārā ūdens sastāvs bagātināts ar antioksidantu Lumifenolu un peonijas ekstraktu. Tas maigi attīra, āda kļūst samtaini maiga, piešķir svaiguma sajūtu.
Karaliskā peonija ir pazīstama ar savām nomierinošajām īpašībam, Korejā tā tiek uzskatīta par ziedu karalieni - viscēlāko no puķēm.
Micelārais ūdens ir tiešām ļoti maigs attīrošais līdzeklis, kas lieliski būs piemērots ikdienas ādas attīrīšanai un viegla dienas make-up noņemšanai (BB krēms, maiga tuša, u.tml.), tomēr tas netiks galā ar pamatīgu grima kārtu, spīguļiem un ūdensnoturīgu kosmētiku. Tiešām lieliski attīra, nomierina un atsvaidzina ādu.

BB krēms.


Arī BB krēms ir piemērots visiem ādas tipiem, pat jutīgai ādai. Tam sastāvā ir antioksidants Lumifenols un sakuras ziedūdens, skaistuma ūdens ar atsvaidzinošām īpašībām, kā arī augu glicerīns, kas ādu mitrina un minerālpigmenti, kas piešķir toni.
BB krēmam ir patīkami samtaina tekstūra un tas piešķir ādai dabisku, vienmērīgu toni un starojošu izskatu.
Ļoti viegls un mitrinošs BB krēms ar mitrinošo, atsvaidzinošo un burvīgi smaržojošo sakuras ziedūdeni. Tam ir patīkama tekstūra, klājas viegli un zīdaini, tas maigi izlīdzina ādas toni, koriģējot sīkus defektiņus un piešķirot ādai mirdzumu. Tomēr jāņem vērā, ka BB krēmam sedzamības pakāpe ir zema un lielus kontrastējošus laukumus, pumpas vai apsārtumus tas nenomaskēs.
BB krēms man patīk tieši kā ikdienas mitrinošais krēms, kad ir labās ādas dienas un tikai gribas svaigāku skatu un mirdzumu sejā :)

Šeit tonis uz ādas.


Tas iztušēts uz sejas labi pielāgojas ādai un rezultāts ir dabisks. Manā gadījumā BB krēms ir tonī light (ir pieejami divi toņi).

Barojošs lūpu balzams


Šis ir viens lielisks, barojošs un mīkstinošs balzams sausām un sasprēgājušām lūpām. Antioksidants Lumifenols, kamēlijas eļļa un šī sviests baro, mīkstina un aizsargā lūpas.
Lūpu balzamam ir patīkami krēmīga un kūstoša tekstūra, kas labi klājas un saudzīgi kopj lūpas. Manas lūpas īpaši slikti panes ziemas apstākļus - mitrumu, vēju, salu, telpās sausu un karstu gaisu. Tas viss tām rada stresu, kā rezultātā tās kļūst ārkārtīgi sausas, sasprēgājušas, plaisājošas. Tādēļ ziemas periodā esmu ļoti piesardzīga ar lūpu kopšanas produktu izvēli - rūpīgi izvēlos un daudz neeksperimentēju, jo sausas un sasprēgājušas lūpas gan slikti izskatās, gan arī rada milzīgu diskomfortu. Tādēļ droši varu teikt, ka Jowaé lūpu balzams ir lieliska izvēle.


Jowaé ir pieejams Apotheka aptieku tīklā, lielākajās Mēnss aptiekās un internetā.
Cenas:
Micelāris ūdens - 14,31 EUR
BB krēms - 16,01 EUR
Lūpu balzāms - 4,91 EUR

Lai skaisti!




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Ievadiet komentāru